Ablacım Siz Hak Etmiştiniz Ben ve Salih Daha Önce Çaktırmadan YazmıştıkEmin Olun ki Siz En Çok Hak Edensiniz
Zaten de Yönetim Bu Konuda Asla Taviz Vermez, Sadece Dosya Paylaşmadığınız için Bazıları Farklı Düşünebilir
Siz Yine de Bu Sayfa 1 Ay Boyunca Size Ait Olucağı için Bence Tadını Çıkartın ve Konudan Sapmaya İzin Vermeyin ( İsteyen Gitsin Gereksiz ve Deneme Mesajlarında Yorumlarınız Yazsın, Çünkü Burası Sadece Tebrik Etmek için Açılan Bir Bölüm
)

bebegimmmm canım bitanem tebrik ederim seni

Aynen Katılıyorum Sana Kardeş

Pınar abla hayırlı uğurlu olsun senin adına Çok Sevindim (:

Tebrikler![]()

Tebrikler noet![]()
![]()

Tebrikler ablam...çok sevindim..aktiflik konusunda Ozan abiye katılıyorum seni forumda görmek çok güzel,çok hoş... tekrar tebriklerimi sunuyorum![]()
senide görmek çok güzel iyiki varsınTebrikler Pınar![]()

Tebrikler Hakkettiğin bir rütbeydi bu.![]()

Pınar hanım başarınızı tebrik eder ve devamını dilerim... İyi forumlar...![]()

Bu Tebriklerde Eski Bi Arkadaşdan Tebrikler....![]()

Tebrikler Pınar..![]()

поэт;1307887' Alıntı:Abi nick değiştim bunun üzerine bi ödülü hak ettim ben abonen oldum ama imza istiyorum
Teşekkürler bu arada

Yakıştı vallahi turuncu 

Bu ay da PınarBaba'yı seçtikİlk 2 ay... ...salihbaba ve onurbaba yı yaptık bu ay da, onlardan aktif birini sunamadık, göremedik ve dolayısı ile sitede uzun zamandır aktif ve geçtiğimiz ay da en aktif 2. üye olan Pınar' ı seçtik.

Evet o nedenle silindi mesajlarınız değerli bir adminimiz tarafındanAblacım Siz Hak Etmiştiniz Ben ve Salih Daha Önce Çaktırmadan YazmıştıkEmin Olun ki Siz En Çok Hak Edensiniz
Zaten de Yönetim Bu Konuda Asla Taviz Vermez, Sadece Dosya Paylaşmadığınız için Bazıları Farklı Düşünebilir
Siz Yine de Bu Sayfa 1 Ay Boyunca Size Ait Olucağı için Bence Tadını Çıkartın ve Konudan Sapmaya İzin Vermeyin ( İsteyen Gitsin Gereksiz ve Deneme Mesajlarında Yorumlarınız Yazsın, Çünkü Burası Sadece Tebrik Etmek için Açılan Bir Bölüm
)

Tebrikler Pınar.

Bu zamana kadar bir sürü ayın üyesi oldu.Yine bir kısmı yararlı paylaşımları olmadı formda davranışlarıyla ayın üyesi seçilen çok oldu merak ettiğim şey pınar niye göze battı.Aynı aktifliği sizde gösterin sizde olursunuz bu kadar basit. Ondan daha önce üye olupda rütbesi düşük bir sürü üye var bende onlardan bir tanesiyim bu yüzden EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM ARKADAŞLAR
Çekemeyen çatlıyo orta yerinden örnekte olduğu gibi 
Hazmedemeyene soda alırız