2009/Mart Ayın Üyesi : "" (AloneAngel) Tebrikler !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pure Life

Pure Life

Üye
bebegimmmm canım bitanem tebrik ederim seni

Solamente

Üye
Ablacım Siz Hak Etmiştiniz Ben ve Salih Daha Önce Çaktırmadan Yazmıştık :) Emin Olun ki Siz En Çok Hak Edensiniz ;) Zaten de Yönetim Bu Konuda Asla Taviz Vermez, Sadece Dosya Paylaşmadığınız için Bazıları Farklı Düşünebilir :) Siz Yine de Bu Sayfa 1 Ay Boyunca Size Ait Olucağı için Bence Tadını Çıkartın ve Konudan Sapmaya İzin Vermeyin ( İsteyen Gitsin Gereksiz ve Deneme Mesajlarında Yorumlarınız Yazsın, Çünkü Burası Sadece Tebrik Etmek için Açılan Bir Bölüm :oke: )

Canımmm çok sağol yanımda olduğunu bilmek güzel :)

--------------- Ekleme ---------------

bebegimmmm canım bitanem tebrik ederim seni

Canımmm meleğim şans perim bi bi bitanemmm teşekkür ederim :op:

Aynen Katılıyorum Sana Kardeş

Çok sağol kardeşcim :)

Pınar abla hayırlı uğurlu olsun senin adına Çok Sevindim (:

Teşekkürler ardacım :)

Teşekkürler Darısı başınıza :)

Teşekkürler bebeğimm :) :op:

Tebrikler ablam...çok sevindim..aktiflik konusunda Ozan abiye katılıyorum seni forumda görmek çok güzel,çok hoş... tekrar tebriklerimi sunuyorum:)

Teşekkür ederim bıcırığım benimm :op: senide görmek çok güzel iyiki varsın

Çok teşekkür ederim Ali çok sağol :)

Tebrikler Hakkettiğin bir rütbeydi bu.:oke:

Teşekkür ederim çok mersii :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Pınar hanım başarınızı tebrik eder ve devamını dilerim... İyi forumlar... :)

CK1991

CK1991

Üye
tebrikler :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
Bu Tebriklerde Eski Bi Arkadaşdan Tebrikler.... :)

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Tebrikler Pınar.. :oke:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
profil mesajı atamıyorum sana anlamadım galiba kapatmışsın neyse kib görüşürüz buralardayım artık...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
поэт;1307887' Alıntı:
Abi nick değiştim bunun üzerine bi ödülü hak ettim ben abonen oldum ama imza istiyorum :mahcup:

Teşekkürler bu arada

Tabiiki.. imzandaki resmi sen beğenmiştin.. yine beğen.. yaparım.. :oke:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bu rütbeyi bu hakettiğini düşünenlerin başında geliyorum! Sorunu olan varsa gelsin bana tartışalım :ehe
Tebrik ederim Pınarcım!..

Bu forumda yararlı aktiflik önemlidir!
Anlatmama gerek var mı nedenini?
Bu forumda diğer üyelerle iyi iletişim kurmak çok önemlidir!
Foruma yeni üye olan birisi ona buna çatan, saygısızlık eden, tersleyen üyeyi gördüğünde mi burada kalmak ister yoksa insanlara pozitif enerji sağlayan birilerini gördüğünde mi burada kalmak ister.
İnsanlarla iletişim kurmak çok zordur. Pek çok üye vardır bunu beceremeyen ve forumda aktiflik azaltıp yararsız olan!

Aynı şekilde bunun tam tersi olarak, hoş sohbetiyle, kaliteli karakteriyle takdir ve ÜYE toplayan pek çok kişi de gelmiştir, geçmiştir, vardır.
Bazen dosya paylaşan üyelerimiz ayın üyesi olur bazen yararlı aktiflik sergileyen.

Sonuçta bu rütbe bir şekilde hakedilir MaxiCep'e fayda sağlanarak. Bu fayda da çeşitli şekillerde sağlanabilir.

Bu nedenlerle Pınar'ı tebrik ederim :) Yakıştı vallahi turuncu :)

Bakınız:

Nerdeeeen nereye :)
İlk 2 ay... ...salihbaba ve onurbaba yı yaptık bu ay da, onlardan aktif birini sunamadık, göremedik ve dolayısı ile sitede uzun zamandır aktif ve geçtiğimiz ay da en aktif 2. üye olan Pınar' ı seçtik.
Bu ay da PınarBaba'yı seçtik :ehe
Ablacım Siz Hak Etmiştiniz Ben ve Salih Daha Önce Çaktırmadan Yazmıştık :) Emin Olun ki Siz En Çok Hak Edensiniz ;) Zaten de Yönetim Bu Konuda Asla Taviz Vermez, Sadece Dosya Paylaşmadığınız için Bazıları Farklı Düşünebilir :) Siz Yine de Bu Sayfa 1 Ay Boyunca Size Ait Olucağı için Bence Tadını Çıkartın ve Konudan Sapmaya İzin Vermeyin ( İsteyen Gitsin Gereksiz ve Deneme Mesajlarında Yorumlarınız Yazsın, Çünkü Burası Sadece Tebrik Etmek için Açılan Bir Bölüm :oke:)
Evet o nedenle silindi mesajlarınız değerli bir adminimiz tarafından :islik

Yasminozz

Yasminozz

Üye
tebrikler.... ;)

Pure Life

Pure Life

Üye
Bu zamana kadar bir sürü ayın üyesi oldu.Yine bir kısmı yararlı paylaşımları olmadı formda davranışlarıyla ayın üyesi seçilen çok oldu merak ettiğim şey pınar niye göze battı.Aynı aktifliği sizde gösterin sizde olursunuz bu kadar basit. Ondan daha önce üye olupda rütbesi düşük bir sürü üye var bende onlardan bir tanesiyim bu yüzden EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM ARKADAŞLAR

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tebrikler Pınar.

Solamente

Üye
Tebrikler Pınar.

Hasancığım çok teşekkür ederim :) :)

Bu zamana kadar bir sürü ayın üyesi oldu.Yine bir kısmı yararlı paylaşımları olmadı formda davranışlarıyla ayın üyesi seçilen çok oldu merak ettiğim şey pınar niye göze battı.Aynı aktifliği sizde gösterin sizde olursunuz bu kadar basit. Ondan daha önce üye olupda rütbesi düşük bir sürü üye var bende onlardan bir tanesiyim bu yüzden EMEĞE SAYGI GÖSTERELİM ARKADAŞLAR

Salla bebem yaa ben takmıyorum :ehe :ehe Çekemeyen çatlıyo orta yerinden örnekte olduğu gibi :islik:islik Hazmedemeyene soda alırız :ehe :ehe :ehe
Yanımda olan değerli arkadaşlarım veriyor cevabını ben kaale almıyorum bile . . .

Her yaptığım şey skandal oluyoya ben ona üzülüyorum :bilmem:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Açıkçası fazla şaşırmadım. Ozan, çok aktif olan birisi olacak demişti.
Hayırlı olsun pınar.
Bu arada yeni nick'in de hayırlı olsun.
Bir ay boyunca keyfini çıkar.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Tebrikler :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt