2009/Mart Ayın Üyesi : "" (AloneAngel) Tebrikler !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
поэт;1306747' Alıntı:
Çok sağol mustafacığım çok iyisin çok teşekkürler güzel yorumun için :op:
Sen biliyorsun benim içimi ; yakınlığımı içtenliğimi yansıtabiliyorsam ne mutlu bana ki çok şanslıyım dostluğun sevginin kıymetini bilen arkadaşlara sahibim bunu sık söylüyorum sana ama gene söylicem İYİKİ VARSIN MUSTAFACIĞIM :)

Çok Teşekkür Ederim Pınarcığım..
Sen de İyi ki Varsın ve İyi ki Tanımışım.. ;)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mart ayı nasıl seçiliyor ilginç. 4. Aydayız biz Nisan ayı olması gerekiyor.

Walla beklemediğim üyeydi. 1 Nisan şakası diye düşündüm ama değilmiş...Değerlendirme , aktifliğe göre alınmış o zaman doğrudur.. Hayırlı olsun .

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Aktifliğe Göre Alınmış..
Ayrıca Nisan'dayız Ama Mart'ı Geride Bıraktık..
Kafan Karışmasın.. :ehe

Solamente

Üye
DiaBLoS™;1306832' Alıntı:
Mart ayı nasıl seçiliyor ilginç. 4. Aydayız biz Nisan ayı olması gerekiyor.

Walla beklemediğim üyeydi. 1 Nisan şakası diye düşündüm ama değilmiş...Değerlendirme , aktifliğe göre alınmış o zaman doğrudur.. Hayırlı olsun .

Şubat ayının üyesi salih babaydı mart ayında ayın üyeliği sürecindeydi . Bu kadar eski üye olup bunu bilmemeniz şaşırtıcı doğrusu bende beklemiyordum şaşırdığımı belirttim zaten maxicep yönetiminin uygun gördüğü bi konuda yorum yapmicam ama bence sizde yapmayın.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
поэт;1306862' Alıntı:
Şubat ayının üyesi salih babaydı mart ayında ayın üyeliği sürecindeydi . Bu kadar eski üye olup bunu bilmemeniz şaşırtıcı doğrusu bende beklemiyordum şaşırdığımı belirttim zaten maxicep yönetiminin uygun gördüğü bi konuda yorum yapmicam ama bence sizde yapmayın.

Ablacım Siz Hak Etmiştiniz Ben ve Salih Daha Önce Çaktırmadan Yazmıştık :) Emin Olun ki Siz En Çok Hak Edensiniz ;) Zaten de Yönetim Bu Konuda Asla Taviz Vermez, Sadece Dosya Paylaşmadığınız için Bazıları Farklı Düşünebilir :) Siz Yine de Bu Sayfa 1 Ay Boyunca Size Ait Olucağı için Bence Tadını Çıkartın ve Konudan Sapmaya İzin Vermeyin ( İsteyen Gitsin Gereksiz ve Deneme Mesajlarında Yorumlarınız Yazsın, Çünkü Burası Sadece Tebrik Etmek için Açılan Bir Bölüm :oke: )

By_LOST

By_LOST

Üye
Ablacım Siz Hak Etmiştiniz ve Ben ve Salih Daha Önce Çaktırmadan Yazmıştık :) Emin Olun ki Siz En Çok Hak Edensiniz ;) Zaten de Yönetim Bu Konuda Asla Taviz Vermez, Sadece Dosya Paylaşmadığınız için Bazıları Farklı Düşünebilir :) Siz Yine de Bu Sayfa 1 Ay Boyunca Size Ait Olucağı için Bence Tadını Çıkartın ve Konudan Sapmaya İzin Vermeyin ( İsteyen Gitsin Gereksiz ve Deneme Mesajlarında Yorumlarınız Yazsın, Çünkü Burası Sadece Tebrik Etmek için Açılan Bir Bölüm :oke: )

Aynen Katılıyorum Sana Kardeş

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Herkez gibi bizde Yorumumuzu yaptık uzatmayın ;)

Herkesin kendi ağzı var. Söyleyen söyledi .. Gerisi karışmasın uzatmasın.

BaşıBozuk

BaşıBozuk

Üye
DiaBLoS™;1306880' Alıntı:
Herkez gibi bizde Yorumumuzu yaptık uzatmayın ;)

Herkesin kendi ağzı var. Söyleyen söyledi .. Gerisi karışmasın uzatmasın.
Bende Kendi Yorumumu Yaptım :fkr: Ayrıca Burda Sana Yazılan Bir Yorum Yok, Her Şeye Atlamak Zorunda Değilsin :sahan:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Hey Allah'm ya...!

İnsanlara laf anlatmak ne zor iş ya.

Neyse tekrar hayırlı olsun.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Pınar abla hayırlı uğurlu olsun senin adına Çok Sevindim (:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Durduk Yere Ortamı Germeyelim Lütfen..

Lion's Claw

Tebrikler:):)

Salihyet

Salihyet

Üye
Tebrikler noet :) :pro:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Tebrikler ablam...çok sevindim..aktiflik konusunda Ozan abiye katılıyorum seni forumda görmek çok güzel,çok hoş... tekrar tebriklerimi sunuyorum:)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bende tebrik ediyorum ama şöle bi durum var alınmaca gucenmece yok bu gune kadar pınar hanımın yaptıgı hiç bir paylasımdan yararlanamadım tekrar tebrıkler en hayırlısı neyse o olmusdur eminim :):oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
2009 yılının ilk 2 ayı, çok iyi derecede paylaşım yapan 2 değerli üyemize Ayın Üyesi rütbesini vermistik. Bu sefer de, yılın 3. ayında yönetim olarak, sitede genel anlamda fazlaca aktif birini ayın üyesi yapmakta hem fikir olduk.

Geçtiğimiz ay sitede aktif bulunmasıyla, yaptıgı konusmalarla dikkat çeken AloneAngel' i ayın üyesi olarak seçme kararı verdik. AloneAngel bu arada nickini "поэт" olarak değiştirmişti 2 gün önce. Dolayısı ile 2009 - Mart Ayının üyesi : поэт .

Aktif olan 3-4 arkadaş daha gözümüzden kaçmadı ve her zaman izlemekteyiz, yeterki aktiflikler kısa süreli havada kalmasın. Bir sonraki ayın üyesi seçiminde görüşmek üzere :sn:

Ayın Üyesi Aktif Olduğu İçin Seçilmiş..
Israrla Paylaşım Diyorsunuz..

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Bende tebrik ediyorum ama şöle bi durum var alınmaca gucenmece yok bu gune kadar pınar hanımın yaptıgı hiç bir paylasımdan yararlanamadım tekrar tebrıkler en hayırlısı neyse o olmusdur eminim :):oke:
Evet ilk mesajda da dediğim gibi böyle bir yorum geleceğini bilerek açıklama yapmıstım.

İlk 2 ay, inanılmaz derecede sitede paylasımlarla son zamanlarda önde giden salihbaba ve onurbaba yı yaptık bu ay da, onlardan aktif birini sunamadık, göremedik ve dolayısı ile sitede uzun zamandır aktif ve geçtiğimiz ay da en aktif 2. üye olan Pınar' ı seçtik.

Nazy

Nazy

Üye
Tebrikler Pınar:)

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Tebrikler Hakkettiğin bir rütbeydi bu.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt