2009 filmleri bomba gibi (2)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mavis45

mavis45

Üye
    Konu Sahibi
2009 filmleri bomba gibi (2)
“BUZ DEVRİ”
Buz devrinin 3 sevimli kahramanı “Manny”, “Sid” ve “Diego”nun eriyen buzların arasından çıkıp dünyanın keyfini sürmesinin neşeli öyküsünü anlatan “Buz Devri” serisinin üçüncü filmi, 1 Temmuzda vizyona girecek.
“Buz Devri 2: Erimeye Başlayor” filmindeki yönetmenlik görevine devam eden Carlos Saldanha imzası taşıyan filmin kahramanlarını Queen Latifah, John Leguizamo, Chris Wedge, Ray Romano, Denis Leary ve Sean William Scott seslendirdi.

Bryan Burrough'un “Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI/Halk Düşmanları: Amerika'nın En Büyük Suç Dalgası ve FBI'ın Doğuşu” adlı kitabından uyarlanan film 10 Temmuzda vizyona girecek.
Yönetmenliğini Michael Mann'in üstlendiği filmin senaryosunu Michael Mann ile Kevin Misher yazdı. Filmde, Christian Bale, Johnny Depp, Marion Cotillard, Channing Tatum, Giovanni Ribisi, Stephen Dorff, Billy Crudup ve Leelee Sobieski rol aldı.

Amerika'nın bunalım yıllarında geçen filmde, FBI ajanı Melvin Purvis'in dönemin en ünlü suçluları John Dillinger, Baby Face Nelson ve Pretty Boy Floyd'u cezaevine tıkma çabası anlatılıyor.
“G-FORCE” 18 EYLÜL'DE
Oscar ödüllü efekt sanatçısı Hoyt Yeatman'ın ilk yönetmenlik denemesi “G-Force”, 18 Eylülde vizyona girecek.
Nicolas Cage, Steve Buscemi, Tracy Morgan, Will Arnett ve Bill Nighy'ı bir araya getiren filmin senaryosunu Cornack ve Marianne Wibberley kaleme aldı.
Filmde, evlerde kullanılan sıradan araç ve gereçler aracılığıyla dünyayı yok etmeyi planlayan şeytani ruhlu bir dolar milyarderini durdurmak için Amerikan hükümeti tarafından görevlendirilen özel eğitimli gizli ajanlar ekibinin maceraları anlatılacak.
YENİ TRANSFER “G.I. JOE”-
Oyuncaklar aleminden beyazperdeye en yeni transfer olan “G.I. Joe” 7 Ağustosta vizyona girecek.
Oyuncak firması Hasbro'nun oyuncak aksiyon figürlerininin sinemaya aktarılması fikri, bir başka oyuncak serisi olan “Transformers”ın elde ettiği gişe başarısı sonrasında hız kazandı.
Oyuncak kahramanlar, ilk 2 bölümü Türkiye sinemalarında 1 milyon 834 bin 960 kişi tarafından izlenen “Mumya” serisinin yönetmeni Stephen Sommers'in yönetmenliğinde beyazperdeye yansıdı.
“Monopoly” ve “Battleship” gibi oyunların da yakında sinema filmi haline getirilmesi hedefleniyor.
Roger Corman'ın kült klasiğinin yeni çevrimi “Death Race/Ölüm Yarışı”nı Paul W.S. Anderson yönetti. Film, 17 Ekimde vizyona girecek.
Jason Statham, Natalie Martinez, Joan Allen, Ian McShane ve Tyrese Gibson'ın rol aldığı filmde, çevresi kapalı bir arenada birbirleriyle vahşice yarışmak zorunda bırakılan hapishane mahkumlarının öyküsü anlatılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt