2009 Converse Ayakkabi Modasi Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

sun_light

sun_light

Üye
bağcıksız modelleri beğendim :oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
hoş modeller

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
güzeller :)

nukeleo

Üye
:@:nono:bence çok kaliteli 1 yıl oldu giyiyorum hiç bir seyi yok yeni gibi ve çok da rahat galiba son yazıyı yazan,güzel converse almayı pek bilmiyor.

Pure Life

Pure Life

Üye
sakin olalım lüften

gamze00000

Üye
ben pek rahatlığından aldığımı söyleyemem ama görüntüsü baya hoşuma gidiyo :D
beni rahatsız eden nokta ortopedik olmaması ayak şaklim bozlulacak diye evde ortopedik ayakkabı giyiyorum:P
bi de Türkiye deki fiyatlar yurtdışındakilerin 2 katından daha fazla .babam yurtdışından getiriyor ve iki ayakkabıyı 96 ytl ye alıyoruz .yani ülkemize yabancı ülkeden geldiği için fiyat el değiştirdikçe artıyo.:D
bence yurtdışına giden birini bulun öyle alın başka türlü yazık paralarınıza ya da converse i bitirin:):oke:

seren98

seren98

Üye
hastayıın bunlara ya :D:d

Sidretül Münteha

Üye
bağcıksız modelleri beğendim :oke:

"Bağcıksız" Dediğin Vans Oluyo Tatlım Evet Benımde Vanslar Hoşuma Gidiyo Ayrıca ...

Convers Özenti Bişey Değildir Ki Bunun Özentisi Bile Olamaz

Sadece Hoş Duran Göze Goş Gelen Bi Spor Ayakkabı Tipi ...

Özentilikmiş Saçmalık Ben Özentimiyim ..

Hayır Spor Yönünden Hoşuma Giden Tarz ..

victory_nero

victory_nero

Üye

bu modelini beğendim vala ne yalan söylim.

Sidretül Münteha

Üye
Alalım Sana :)

gecequsu

Üye
bu güzelmiş

umut_6699

Üye
ben adidas'tan başka kalite tanımam converse artık demode olduu ayakkabı yerine bile koymuoruumm bence arkadaş haklıı =)))

metehan355

Üye
amerikada eskiden evsizler giyermiş simdi türkeyide bunlar özenti gençlik olmuştur.talep artıkça parasınıda artırmıştır toptancılar.van_joijdok sana bu ben senin gibi süppedeilim 3 su 3 bu demesi güzeldir herhalde her insenın dolabı okadar dolu olmaya bilir sahtesini giyiyorum bi farkı yok yanyana koysan etıket para fiyatını degistirsen onu alırsın enayilik yapmayın bence arkadaşlar en güzeli deri nike lardır.bu arada bez parçasına 90 ytl veren enayilerde vardır.kısacası ZÜPPEDİR onlar.O yüzden sahtesini giyiyorum ...ve devam edicem giymeyede. bana laf ederseniz fazla girmiom bu siteye [email protected] girin burdan edin.ve buarada ben nerden bilion derseniz 3 yıl barçında çalıştım.

Üst Alt