jöly
Üye
-
Konu Sahibi
-
Amerikada standart deil alt düzey,temizlik görevlileri kullanıyormuş.iştee beklediğim konu açılmış. Hayatımda gördğüm en kötü özenti bu! Amerika için converse standart bir ayakkabıdırAvrupada spor ayakkıbılar geliştirilmiş fakat ABD bu konuda geri kalmıştır. Kullanabilecekleri malzemeleri kauçuk,lastik taban, bez i kullanıp ayakkabı yapmışlar adı converse olmuş. Eski filmlere bakın herkesin ayağında converse var. Neden? Daha iyisini bilmiyorlar ya da yapamıyorlardı ki
Converse neden pahalı? Ya da garantisi neden güçlü?
Cevap basit; Amerikalılar nike,adidas gibi markalar çıkana kadar sırf converse giymiş. Haliyle Converse çok kazanmıştır. Fakat şirketin politikası gereği klasik kalmak istemişler ve standart modelleri üzerinde işleme,foto felan ekleyerek geliştirmişler. Garantisi ise yine kendi politikaları gereği zengin ve saygın bir şirket o nedenle. Pahalı? inanın sadece TR de pahalı. Çnkü TR de pahalı şey, kalitelidir onunla hava atılır. Olay bu
Ama bizim gençlik sanki converse iyi bir ayakkabı gibi "Hava atma" aracı oalrak kullanmakta. Hele ki üni gençliği. Herkesin ayağında converse. Conversein yoksa havan da yok.
Özenti gençlik olan bu Türk gençliğini kınıyorum...
ben şunu anlamıyorum 2003 ile 2006 yılları arasında Bunların fiyatı en fazla 54 ytl civarındaydı
şimdi ne olduda 120 ytl den aşağı satılmıyor?
Talep Arttıkçamıtalep artınca fırsattan istifade yükselttiler fiyatları
Talep Arttıkçamı
bende bunlardan giyiyorum aradabir ama bir rahatlığını göremedim açıkcası
benim şekli hoşuma gitmişti o yüzden aldım
ayrıca 40 numara ayakkabı almıştım, ayaklarım 39 olmasına rağmen köşelerinden açılmıştı
yani pekte kaliteli değil
Aslında özentide değiltamamda talebin artması kaliteden dolayı değilki bnm senin için rahatlık kalite tamamda başkaları için öyle değil moda haline geldi bi ara özenti denilmişya yukarda ben yukarda rahatlık derken herkesi aynı kefeye koymayın dedim yoksa doğru yani özenti baya bi oldu o yüzden talep arttı
Aslında özentide değil
gençler (bende dahil) birşeyi kolay kolay beğenmezler
ayakkabıya 120 - 200 arası bir para ayırmıştır
hiç bir ayakkabıyı beğenmemiştir. Beğense bile arkadaşlarının çoğunda converse var
onların yanında çirkin ördek yavrusu kalma ihtimalini düşünür
bu düşünce onu 120 ytl sınırında olan Conversee iter
ve bir genç daha converse kervanına katılmış olur
ben şunu anlamıyorum 2003 ile 2006 yılları arasında Bunların fiyatı en fazla 54 ytl civarındaydı
şimdi ne olduda 120 ytl den aşağı satılmıyor?
bende hiç katılmıorum bende 27 tane var bide ben özel birisinin çocuğuyum bence sizde alın 1 tane bile ii
--------------- Ekleme ---------------
yha arkadasaslar bence bu bütün cocukları takıntı etmiş ama bende bol olduğu için her türünü alıorum ondanda hiç takntı deil ben bütün herkesede aldımmı dağıtıorum bende para bollllll
bende saklama yoq yha arkadasaslar bence bu bütün cocukları takıntı etmiş ama bende bol olduğu için her türünü alıorum ondanda hiç takntı deil ben bütün herkesede aldımmı dağıtıorum bende para bollllll
bende hiç katılmıorum bende 27 tane var bide ben özel birisinin çocuğuyum bence sizde alın 1 tane bile ii
yha arkadasaslar bence bu bütün cocukları takıntı etmiş ama bende bol olduğu için her türünü alıorum ondanda hiç takntı deil ben bütün herkesede aldımmı dağıtıorum bende para bollllll
bende saklama yoq yha arkadasaslar bence bu bütün cocukları takıntı etmiş ama bende bol olduğu için her türünü alıorum ondanda hiç takntı deil ben bütün herkesede aldımmı dağıtıorum bende para bollllll
Power'a kesinlikle katılıyorum
Converse nasıl felsefe oldu ben onu anlamadım...dostum bir açıklarmısın Converse felsefesini ?
Ben Türkiye'de giyildigi kadar Avrupa ya da dünyada bu kadar giyildigini sanmıyorum...
Eger converse saglam bir marka olsaydı tekrardan unutulmazConverse çıktı çıkalı gençlerimizin tarzıda degişti farkındaysanız...
Ben converse gibi bir ayakkabıya para vermemNasrettin Hoca'nın bir fıkrası var bilir misin ? Altı Kagıt diye
bu onun gibi birşey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?