2008-2009 yılının en gözde telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

last_shout

last_shout

Üye
    Konu Sahibi
2008-2009 yılının en gözde telefonu
bnje en gözde telefon n99 :D daha cıkmadı ama cıktıgı gün alcam :D buyrun sizde bakın

Cep telefonu piyasasının sonu yok gibi görünüyor. Benim aklımı karıştıran asıl soru ise bir süre sonra telefonlara koyacak numara bulamayacaklar. O zaman ne olacak? Nokia N99 modeli Nokia N800’ün konsepti gibi görünüyor. Tabi bir kaç farkla. Öncelikle N99’un Q klavyesi var ve ekranı dokunmatik. Ayrıca 8 megapixel’lik kamerası 16 GB’lık dahili hafızası ve 9 yönlü kontrol çubuğu ile göz kamaştırmakta. 3.2”’lik ekranı ise görülmeye değer. Bunun yanında GPS, MP3, DIVX, MPEG, AVI gibi formatları sorunsuz çalıştırmakta, WLAN ve WIFI çıkışlarına da sahip. Aslına bakarsanız Nokia telefondan çok bir cep bilgisayarı yönünde ilerlemiş. Piyasaya çıktığında çok ciddi alıcıları olacağı kesin olan ürünün şimdiden bütün dünyada merakla beklendiğini de hatırlatalım.

TELEFON 4 milyar dan az degildir herhalde :D:D:D:D

nightdragon35

nightdragon35

Üye
tasarım sahane olmuş.ama 4 milyar etmez yaa.araba alırım ben o paraya:)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
parasını bilmemde
mütiş bi telefon ya
özellikleri bile bos weriyorum tasarıma baarmısınız bi

handsome

handsome

Üye
bir telefona 4 milyar verilmez abi ya arkadaşın dediği gibi araba alınır daha ii ama gerçekten de çok süper yapmışlar ama 4 milyar çok fazla bence ama alıcısı bulunur elbette...

canturgay

canturgay

Üye
buldular bizim gibi kekleri..4 değil 14 bin liradan satsalar alıcı..bulur:)
adamlar hat alıyor yanında telefon veriyorlar.
bizde........:hmmm

last_shout

last_shout

Üye
    Konu Sahibi
sizde dogrusunuz N95 2milyardan acılış yaptı N82 2.5bin ytl den açılış yapacagı düşünülüyor N99 4bin ytl dir bnje :D:D:D ama bn almayı düşünüyorm

tinminn123

tinminn123

Üye
4 mılyar ama deger kanka adamlar telefon degıl bılgısayar ugretıyorlar sankı :D:D:D:D

king512

king512

Üye
Benim Arkadaş Ta Varda çok Küçük Anteni Var Ve Televizyon Izleye Biliyon.

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Resmi bi cıkış tarihi var mı ?

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
o resimdeki yalan ya daha nokıa kendi orjinal sitesine koymadı bu telefonu

alemburda

alemburda

Üye
Eminim ki Nokia nın daha açıklamadığı bissürü tel. vardır adam en son medel diyor bi üst modelini çıkartıyor sonra peki ben ne yapayım peki en son aldığım tel. 1 ay da 1 tel. çıkartıyor. YETİŞİLMİYOR:birak:

last_shout

last_shout

Üye
    Konu Sahibi
bu resim orjinaldir japonya IP adreslerinden alınmıştır inanmyanlara duyrulur...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ya arkadaşım nokıa japonyadamı üretiliyo made in hungary hem google ye n99 yaz sana 40 çeşit n99 bulur

last_shout

last_shout

Üye
    Konu Sahibi
bn japon IP adreslerinden aldım japonyada üretiliyo demedimki :S

cansahin23

Üye
Benje bu çin pazarında xD:nono::ehe normal bir nokiaya benzemio :allalla::bann::hmmm:naughty::oke::ehe:yuru:kop:

alperen1313

alperen1313

Üye
arkadaşlar nokıa biliyorsunuzki diğer gsm firmaları gibi çin de kendi çalkma cihazlarını yaptırıyor...n99 orjinal nokıa patentine hala sahip değil ama internet üzerinde geziniğrseniz şayet çin de n99 kullanıldığını göreilirisiniz