2007/Temmuz Ayının Yöneticisi: "UndeRqRo.uNd ve Negative" Tebrikler..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi

Geçtiğimiz 2007 Temmuz ayı boyunca (ve Temmuz öncesince), Maxicep'te sürekli aktiflik sergileyen, paylaşımlarını esirgemeyen, örnek davranışları ile öne çıkan, sitenin yeni yüzü/tasarımı için, daha iyi bir maxicep için gece gündüz çalışan, site yöneticilerimizden "UndeRqRo.uNd ve Negative"i Ayın yöneticileri seçiyoruz.

Kendilerini kutluyoruz :yuru

Önümüzdeki ay görüşmek üzere arkadaşlar :sn:

NoT: eeee sürekli ayın üyesi seçilecek diye birşey yok demokrasi herkesin hakkı secme ve secilme hakkını kullanmak gerek :ehe

Maxicep Üyeleri adına
B@TuH@N

maxicepci arkadaşlar umarım sende kim oluyorsunda bizim adımıza yazıyorsun demeyin şaka şaka haa, demek isteyen diyebilir yani :box :gun1::kirbac::hakem:

Ozan

Ozan

Admin
Tesekkurler canım siz varsınız diye bizde birşeyler yapıyoruz, tek taraflı degil de herşeyin aslında karsılıklı geliştigini söyleyebiliriz.

irun

irun

Üye
maxicepci arkadaşlar umarım sende kim oluyorsunda bizim adımıza yazıyorsun demeyin şaka şaka haa, demek isteyen diyebilir yani

Böyle isabetli bi seçim yapmasaydın belki bişey diyen çıkabilirdi ama bu durumda kimsenin bişey diyeceğini sanmıyorum.. :ok2:

UndeRqRo.uNd ve Negative tebrikler..:spr Maxicep sizinle gurur duyuyor..:yuru

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
eklemeyi unutmuşsum yeni yüzünüde merakla bekliyoruz yani :ehe

Ozan

Ozan

Admin
ben ayrıca yöneticilerimizden exelans ve van_hoijdonk, iyi bir yönetim gerçekleştirdikleri için tesekkur ediyorum. Onlarla birlikte oldugumuzdan bunları rahat yapabiliyoruz.

ouSahin

ouSahin

Üye
Bencedee çooq qüzel bir seçimmm =)B@TuH@N

POWER

POWER

Üye
Sonuna kadar hakediyorlar listede Exalans ve Van_hoijdonk eksik...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
Forum içinde verilen doğru kararlardan biri tebrikler şu da bi gerçek geçmişte sitemize yapılan tüm saldırılara karşı sitemizi ayakta ve herzamanki gibi aktif halde tuttular ve sitemiz bugünde ilk üye olduğum günlerdeki gibi sağlam ve dimdik ayakta bundan sonrada böle devam edeceğine tüm kalbimle inanıyorum...ama şu an tek bir üzüntüm var ben bi türlü eski günlerdeki aktifliğimi sağlıyamıyorum ama inşallah şu şafak tez geçerde bende aranıza gelirim çok özledim ya....ii ki varsın maxicep & maxicep ailesi...:sn:

safakk

safakk

Üye
tebrikler UndeRqRo.uNd ve Negative paylaşımların devamını bekliyoruz:spr

SelmanTE

SelmanTE

Üye
iide ayın yöneticisi rütbelerini almamışlar :oku:ah:ah

:ehe :ehe

SelmanTE

SelmanTE

Üye
almışlarda ben mi göremiyorum :blink::blink:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
almışlarda ben mi göremiyorum :blink::blink:

mAd_girL

mAd_girL

Üye
evet computerorist bence sen göremıyosun baksana yeşil olmuşlar yaa :blink::blink:

POWER

POWER

Üye
Yok kız o pembe pembe :D

POWER

POWER

Üye
Hıı anladım tabiki yaw seni bilirim mad yaw :D

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Cok Guzel Ve Yerinde Bir Tercih. Tebrikler.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
saygı duyarım Batuhan.. sen eskisin ama biara piyasada yoktun yaa..:lol

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Evet Uzun Zamandir Piyasada Yoktu Batuhan. Galiba Geri Donus Yapti Siteye?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt