20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
destek

kenantugrali

kenantugrali

Üye
biraz daha destek :)

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone forumda arkadaslar yazarsa etkili olur .destek veren herkese teşekürler

kenantugrali

kenantugrali

Üye
vodafone forum da bekle diyor arkadaşlar. Ben de aynısını yaptım ve turkcell'de beklemeye geçtim. Hem de sınırsız internetle :)

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone unutmayın sınırsız interneti ilk çıkaran vodafone yapar hemde uygun bir fiyata yeterki talep çok olsun
Okuyan herkes destek versin

sabri04x

sabri04x

Üye
Destek

murat.122a

murat.122a

Üye
destek

iPandemonium

iPandemonium

Üye
Vodafone 2-3 Gün sonra yani Nisan ayında Cepnet paketlerini geri getirir, senin bu paket unutulur ,müşterilerine en iyi desteği +hizmeti +istenilen paketlerinde üzerinde çalışan tek firma vardır oda Turkcell ! Gerisi Boş :good:

hsynsglmz

hsynsglmz

Üye
40 tl ye ben 1000 dk heryone ve 1 gb dan sonra 128 kbps sinirsiz internet kullaniyorum. 10 tl ye hangi operatör sinirsiz internet veriyor hemde 1 gb adil kullanim kotali Yeterli hizmeti aliyorum memnunum AVEA

kezban yenge

kezban yenge

Üye
destek

iPandemonium

iPandemonium

Üye
40 tl ye ben 1000 dk heryone ve 1 gb dan sonra 128 kbps sinirsiz internet kullaniyorum. 10 tl ye hangi operatör sinirsiz internet veriyor hemde 1 gb adil kullanim kotali Yeterli hizmeti aliyorum memnunum AVEA
Faturalı/Faturasız ? büyük ihtimal faturalıdır ,faturasızda o 1gb kotalı 128kbps hızında paketi yok çünkü

murat.122a

murat.122a

Üye
vodafone cepten sınırsız verirse hızı 128 kilobit hıza düserse vodafone çok fark yaratacak
Kesinlikle

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
<<
konu buraya açılmıştır
saygılar

not:arkadaşlar orayada yazalım

messevim

messevim

Üye
destek