Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek
Sponsorlu Bağlantılar
messevim
Üye
destek
kenantugrali
Üye
biraz daha destek
murat.122a
Üye
vodafone forumda arkadaslar yazarsa etkili olur .destek veren herkese teşekürler
kenantugrali
Üye
vodafone forum da bekle diyor arkadaşlar. Ben de aynısını yaptım ve turkcell'de beklemeye geçtim. Hem de sınırsız internetle
murat.122a
Üye
vodafone unutmayın sınırsız interneti ilk çıkaran vodafone yapar hemde uygun bir fiyata yeterki talep çok olsun
Okuyan herkes destek versin
sabri04x
Üye
Destek
murat.122a
Üye
destek
iPandemonium
Üye
Vodafone 2-3 Gün sonra yani Nisan ayında Cepnet paketlerini geri getirir, senin bu paket unutulur ,müşterilerine en iyi desteği +hizmeti +istenilen paketlerinde üzerinde çalışan tek firma vardır oda Turkcell ! Gerisi Boş
hsynsglmz
Üye
40 tl ye ben 1000 dk heryone ve 1 gb dan sonra 128 kbps sinirsiz internet kullaniyorum. 10 tl ye hangi operatör sinirsiz internet veriyor hemde 1 gb adil kullanim kotali Yeterli hizmeti aliyorum memnunum AVEA
40 tl ye ben 1000 dk heryone ve 1 gb dan sonra 128 kbps sinirsiz internet kullaniyorum. 10 tl ye hangi operatör sinirsiz internet veriyor hemde 1 gb adil kullanim kotali Yeterli hizmeti aliyorum memnunum AVEA