20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek

Sponsorlu Bağlantılar

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
20 tl ye 250 dk 1000 sms ve sınırsız 96 kb internet istiyoruz kampanyasına destek
Mrb
Evet arkadaşlar 20 tl ye heryöne 250 dk konuşma,1000 sms ,ve sınırsız 96 kb lik internet ,kampanyasına destek vermenizi istiyoruz.
Vodofone;den bu beklentimiz var haydi vodofone güldür yüzümüzü
Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: sinantkr, GhostMahir, _artiss_ ve 2 diğerleri

phasan

phasan

Üye
yapmaz bunu

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
neden yapmasın ya vodofone hep ilk leri seviyor ve böyle bi kampanya ile lider oldugunu gösterecektir,ve inanıyorum 1 ay içinde dehşet bir şekilde müşteri kazanacağını göreceksiniz.
Saygılarimla

reoksit

reoksit

Üye
eğer vodafon bunu yaparsa geri gelebiliriz

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
vodofon bu kampanya yı yaparsa türkcell hattı mı kırıp bu na geçerim :megafon:

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Buraya katkının yüksek olmasını istiyorum,çünkü bu topiği görmelerini sağlıcam,en azından 100 kişiyi geçersek iletişime geçicem saygılarımla...

lgkg300

lgkg300

Üye
İnşaallah olur destekliyorum

klongs

klongs

Üye
onun yerine aveaye geçsenize 20 tlye her yöne 500 dk 1000 sms 1 gb internet

• Beğen
Tepkiler: oguzalp44
phasan

phasan

Üye
bence beklemeyın avea geçın

mahmut4545

mahmut4545

Üye
avea burada çekmiyor...

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
destekliyorum

phasan

phasan

Üye
vodafone yapmaz

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
Avea birçok yerde çekmiyor,artı akıllı telefonlarda 1cgbyt yetmez destege devam arkadaşlar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Selamın aleyküm arkadaşlar;
Ben daha önce şöyle bir paket talebinde bulunmuştum:

Öncelikle iyi çalışmalar dilerim.
Sunduğunuz hizmetten oldukça memnunum. Sayenizde bütün ailem şu an Vodafone'lu. Diğer operatörlere göre sıradışı ve ilkleri başarmayı sevdiğiniz için sizi tercih ediyorum. Akıcı bir düşünce planınız var ve diğerleri gibi basmakalıp bir politikanız yok. Siz müşterisinin hakkını yemeyen, müşteri görüşlerini dikkate alan bir kuruluşsunuz. Ancak sizden ricam; dar gelirli olanlar ve faturalı hat kullanamayanlar için ayda 15, 19 yada 20 TL'ye 250 veya 300 dakika ve en az 1000 SMS içeren bir paket çalışmalarında bulunmanızdır. Kampanyalardan faydalanabilmemiz için illa numara taşımamız şart olmasa gerek diye düşünüyorum. Mesela bu tarz bir tarife; ülkemizdeki öğrenci ve dar gelirliler için düşünülebilir. Avea bu konuda "Yıkılan Paket" ile adeta sükse yaptı ancak Vodafone bunun en iyisini yapacaktır. Sizi temin ederim ki uygun bir tarife çıkardığınız anda numara taşıma sayıları fark yapacak. Eğer bu tarz tarifeleriniz varsa da bilgilendirmeniz için telefonum 24 saat açıktır.

reoksit

reoksit

Üye
aveada kalite yok bol reklam var ben geçtim ama memnun değilim görüşmeler ikidebir kesiliyor mesajlarda kafasına göre istediği zaman gidiyor

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
phasan

phasan

Üye
burda yazmak birşeye yaramaz meil atalım ben attım bu gün

anlamamki

Üye
    Konu Sahibi
sanırım pek ilgi yok gibi geldi

phasan

phasan

Üye
kimse meil atmaz sanırım

mqeen

mqeen

Üye
bende Vodafone luyum geçen ay avea ya geçtim şu yıkılan pakete abi kampanya iyi hoş da kalite yok konuşmalar ikidebir kesiliyor mesajlar sürekli beklemede dedim ki olmaz böyle geçtim vodafone a aylık sınırsız int. Yaptım bide şu Onikibin mesaj yaptım üstüne vodafone hafta sonu 2000 dk. Hediye verdi . Kalite ye döndüm,

anlamamki' ye de tam destek veriyorum çok iyi düşünmüş avea yapıyorsa vodafone daha iyisini mutlaka yapar sesimizi duyurmaliyiz . Saygılarımla...

Üst Alt