Gerçekleştirilen Buluşmalar 20 Nisan'da İstanbul'da Görüşelim.. Yer: Beşiktaş ( Kadıköy İskelesi ) - Saat: 13:00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
20 Nisan'da İstanbul'da Görüşelim.. Yer: Beşiktaş ( Kadıköy İskelesi ) - Saat: 13:00
Merhaba arkadaşlar,

18 Nisan'da İstanbul'a geliyorum. Hazır gelmişken forumdan arkadaşlarla da görüşmek istiyorum.

20 Nisan çarşamba günü müsait olursanız Kadıköy veya Beşiktaş'ta görüşebiliriz arkadaşlar. Veya Kadıköy'e yakın başka bir yer de olabilir. Saat olarak ben bir şey diyemiyorum, herkese uygun olan saatte görüşelim bana her türlü uyar.

Kimler gelebilir bir görelim.

Gelecekler:

ChavRash,
Minoo,
Vesselam,
Shadow. ( Kesin değil sanırım )

Tepkiler: Tuba.Erva, tragedie ve minoo

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yazdım seni.

Tepkiler: minoo

minoo

Üye
Sorman bile hataydı. Aşk olsun

ChavRash

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olsun bakalım.

CoDeYs

Üye
elbet birtanesine katılcam da bakalım nezmana kısmet olacak

Napsamm napsammm diyee düşünüyorumm sabahın 6sında yola cıkarım ısee gelirimm zaten 8 iş bası bulusma büyük ihtimal saati 1 veya bılmem kac olur o saatte ıznımı kullanıp gelirim heralde uff hayat benımm ıcınn nedenn zorrr benı bunaltıyorlar... Gelmeğe niyet ettiğimde hep engel cıkıyor senelerce bu böle hep beni buluyor engel nedense neyden kaynaklanıyor rahat ınsan da olamamdan aile yapısından kaynaklanıyor birazda kadıköyüde bilmiyorum, beşiktaşıda.. öbür bulusmada necmati nasıl geleceğimi anlatmıstı besıktasa gelirim bı sekılde yada yer neresı tam olarak kadıköymü besıktasmı neyse bı sekılde tarıf edersınız bana yada eslık ederız bırbırımıze heralde... sımdı benı yaz desem mı demesem mı

minoo

Üye
Yer sorun değil. Biz bırakırız seni merkez bir yere. Oradan dönersin. Alırız da seni geldiğin yerden. Sorun etme onu. İznini ayarlamaya çalış sadece

Teşekkürler canım.. İznim var kullanırım her şekilde de, tamam haberlesırız o zaman benide yazar mısınız bayımm

minoo

Üye
Necmi de ayarlamaya çalışıyor. Feyza da gelecek..

Revengeful

Emekli Yönetici
Anammm melektemi geliyooo Güzel buluşma olacak gibi gene

minoo

Üye
Hangi buluşmamız kötüydü ki bizim.. Hepsinde de gayet eğlendik

Revengeful

Emekli Yönetici

Neden kızdığımı anladın sanıyorum

Bu buluşma dahada iyi olacak gibime geliyor

minoo

Üye
Hee tabii ona ne şüphe

Revengeful

Emekli Yönetici
Nerdeyse tüm sevdiklerim istanbulda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...