Praetor
Emekli Yönetici
Bursa da uzak sayılmaz aslında... Zaten gönülde yoksa gelmek iki sokak ötesi uzak, varsa içinde gelmek kaf dağı yakındır Halit'im...Isparta ,Burdur ,İzmir ,Aydın buralarıda yakın gidilebilir Denizli'ye![]()
Denizli'deki gruptan da bahsettin tırstım yani.. 
İnşallahgelmek istiyorum ata ama mesafe çok uzak dersane falanda var.sorun olur.bursa yada balıkesire yolun düşerse mutlaka gelirim ama![]()
Bugün oynadık mesela, oyundan geliyorum. Fena değil seyircinin tepkisi "Kayıp Koca"ya... Gel mutlaka...Bilmiyordum onusen aşmışsın olayı
Kayıp kocaya geleyim ben daha yakın![]()
Sağolasın, diğer oyunlara inşallahDiaBLoS™;2133412' Alıntı:Denizliye 2-3saatlik bir yer olsaydı bile , gözümü kırpmadan yine giderdim ... Ama maalesef buradan gitmem çok güç şu ortamda .!
Arkadaşlar bu güzel insanı ve oyunu kaçırmayın derim .![]()
Ben sana 20'sinde Denizli'de oyunumun olacağını taaa Ocakta söyledim beKonuyu çok geç açtın be Ata.. Önceden bilgiyi verseydin konu açmak sorun değildi ama şimdi pat diye Denizli'ye gidiyorum demek de tuhaf olur değil mi? Ulan ne güzel de konuşmuştuk be.. Ben yine arayayım sana bahsettiğim kişileri eğer onları müsait yakalarsam gelebilirim. Olmadı İstanbul'a veya Eskişehir'e kalır.Denizli'deki gruptan da bahsettin tırstım yani..
![]()
Olmadı diğerlerine inşallah 
demek sira bizim memlekete geldi ..Bir MaxiCep buluşmasına daha hoşgeldiniz arkadaşlar
20.03.2010'da Denizli'de oyunum olacak, Adana'daki oyun; salon bilgisini vereceğim buradan.
Gelen çıkar mı bilmiyorum ama varsa Denizli'li tüm MaxiCep'lileri bu buluşmaya beklerim![]()

Ama bornoz olarak kullanacağım, o kadar ciks takılamam
Havluları da muhteşem