Planlanan Buluşmalar 20 Mart Cumartesi Denizli Buluşması / Tiyatro Faslı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
20 Mart Cumartesi Denizli Buluşması / Tiyatro Faslı
Bir MaxiCep buluşmasına daha hoşgeldiniz arkadaşlar :)
20.03.2010'da Denizli'de oyunum olacak, Adana'daki oyun; salon bilgisini vereceğim buradan.

Gelen çıkar mı bilmiyorum ama varsa Denizli'li tüm MaxiCep'lileri bu buluşmaya beklerim :oke:

• Beğen
Tepkiler: M3L!H ve ungood20

haltie

haltie

Üye
Isparta ,Burdur ,İzmir ,Aydın buralarıda yakın gidilebilir Denizli'ye:ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Isparta ,Burdur ,İzmir ,Aydın buralarıda yakın gidilebilir Denizli'ye:ehe
Bursa da uzak sayılmaz aslında... Zaten gönülde yoksa gelmek iki sokak ötesi uzak, varsa içinde gelmek kaf dağı yakındır Halit'im...

haltie

haltie

Üye
Ata'cım ben İstanbula gelicem :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O başka oyun bu başka :D

haltie

haltie

Üye
hahahaha :d: performansın başka mı oluyor ? :d:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Performansla ne alakası var... Başka oyun diyorum... Hergelekon Denizli'de oynayan oyun...
Kayıp Koca İstanbul'da oynuyor... :)

Aziz™

Üye
gelmek istiyorum ata ama mesafe çok uzak dersane falanda var.sorun olur.bursa yada balıkesire yolun düşerse mutlaka gelirim ama:)

haltie

haltie

Üye
Bilmiyordum onu :) sen aşmışsın olayı :ehe

Kayıp kocaya geleyim ben daha yakın :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Denizliye 2-3saatlik bir yer olsaydı bile , gözümü kırpmadan yine giderdim ... Ama maalesef buradan gitmem çok güç şu ortamda .!

Arkadaşlar bu güzel insanı ve oyunu kaçırmayın derim . :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Konuyu çok geç açtın be Ata.. Önceden bilgiyi verseydin konu açmak sorun değildi ama şimdi pat diye Denizli'ye gidiyorum demek de tuhaf olur değil mi? Ulan ne güzel de konuşmuştuk be.. Ben yine arayayım sana bahsettiğim kişileri eğer onları müsait yakalarsam gelebilirim. Olmadı İstanbul'a veya Eskişehir'e kalır. :) Denizli'deki gruptan da bahsettin tırstım yani.. :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
gelmek istiyorum ata ama mesafe çok uzak dersane falanda var.sorun olur.bursa yada balıkesire yolun düşerse mutlaka gelirim ama:)
İnşallah :)
Bilmiyordum onu :) sen aşmışsın olayı :ehe
Kayıp kocaya geleyim ben daha yakın :d:
Bugün oynadık mesela, oyundan geliyorum. Fena değil seyircinin tepkisi "Kayıp Koca"ya... Gel mutlaka...
DiaBLoS™;2133412' Alıntı:
Denizliye 2-3saatlik bir yer olsaydı bile , gözümü kırpmadan yine giderdim ... Ama maalesef buradan gitmem çok güç şu ortamda .!
Arkadaşlar bu güzel insanı ve oyunu kaçırmayın derim . :oke:
Sağolasın, diğer oyunlara inşallah :)
Konuyu çok geç açtın be Ata.. Önceden bilgiyi verseydin konu açmak sorun değildi ama şimdi pat diye Denizli'ye gidiyorum demek de tuhaf olur değil mi? Ulan ne güzel de konuşmuştuk be.. Ben yine arayayım sana bahsettiğim kişileri eğer onları müsait yakalarsam gelebilirim. Olmadı İstanbul'a veya Eskişehir'e kalır. :) Denizli'deki gruptan da bahsettin tırstım yani.. :D
Ben sana 20'sinde Denizli'de oyunumun olacağını taaa Ocakta söyledim be :D Olmadı diğerlerine inşallah :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mart'ın sonunda dedin. Konu açacağım demenle, konuyu açman arasında 1.5 ay fark var. :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ve istanbul yollarindan el ayak cekilmisken karanlikta ilerler Praetor... Avrupa'dan Asya'ya gecerken merhaba der MaxiCep'e... Yolcudur Abbas Istanbul'da durmaz... Denizli'ye dogru...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Atacım , başarılar diliyorum .. Rast gelsin . :oke:

huri$

huri$

Üye
Bir MaxiCep buluşmasına daha hoşgeldiniz arkadaşlar :)
20.03.2010'da Denizli'de oyunum olacak, Adana'daki oyun; salon bilgisini vereceğim buradan.

Gelen çıkar mı bilmiyorum ama varsa Denizli'li tüm MaxiCep'lileri bu buluşmaya beklerim :oke:
demek sira bizim memlekete geldi ..
bende denizliliyim ama yurtdi$indayim maalesef orda olsam kesin gelirdim ama nasiip i$tee
ba$arilar dilerim sana ata ve ekibinize in$allah her$ey guzel olur bakalim denizli yi sevcekmisin:)

haltie

haltie

Üye
netcen gari yapcek bişe yok bidaha geligeliveririrse gidiveririz :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :)
Oyun süperdi... En iyisi olmasa da iyi bir performans sergilediğim kanısındayım. Arkadaşlarım da bir sorun yaşamadı ve gerçekten de güzel bir organizasyon oldu.

Denizli'nin kızı-tozu-horozu ünlü dediler... Ben yalnızca tozunu görebildim :ehe
Trafik İstanbul'u aratmıyor.

Ancak tekstilde gerçekten ileri olan bir memleket. Kendime bir güzel robdöşambr aldım :d: Ama bornoz olarak kullanacağım, o kadar ciks takılamam :d: Havluları da muhteşem :oke:

Bir başka oyunda görüşmek dileğiyle arkadaşlar :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Denizliden olan üyelerimiz neden yokmuş yahu . Tüm Denizlide olan üyelerimize ceza verelim .. :)
Tebrik ediyorum Atacım . Eminim ki sana yakışan performansı sergilemişsindir . Konuşma üslubun , tiyatro gerçekten çok hoşuma gitmişti :) Hatta sık sık evde taklitini yapıyorum :D

akyzmn

akyzmn

Üye
Guzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...