Biz gelecekten bahsediyoruz sen gelmiş bana bugünün satış sayısından bahsediyorsun zaten cevap verdiğin yazımda android satış sayısında üstün olduğunu bende söyledim
wp tam anlamıyla oluşmamış bir sistem olmasına rağmen bazı yerlerde şimdiden ios pazar payını geçti android kaç yıl olmuş bugün dahi kasma donma var deniyorsa bir düşünmek hakkını vermek gerek MS nin adamlar işletim sistemi adına doğrusunu yapmışlar geri kalan yazılımcıları teşvik etmek mağazasını geliştirmek çünkü mağaza işletim sisteminden de daha önemli bugün akıllı cihazı akıllı yapan uygulamaları ilerisi için MS bu mağaza işini kotarırsa android için sıkıntılı günler başlayabilir.
Tizen e bel bağlayan arkadaşlar var tizen samsung un aşırı gelişiminden rahatsız olan yada olabilecek Google in ileride yapabileceği engellemelere yani android i kullanmasına engel çıkarmasına karşılık elinde tuttuğu bir kozdan başka birşey değil tizen. Ha çıkaracak mı tizen i elbette ama android kadar üstüne düşmeyecek ama gelişmesi için elinde tutacak.