2 telefondan hangisi sizce ve neden.??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
2 telefondan hangisi sizce ve neden.??
selam arkadaslar kardesıme telefon alıcam ama o 2 cihaz arasında kararsız galaxy note ve iphone 4g arasında kaldı sizce hangisi almalıyım ve neden gercı ıkısınıde sevmıyorumda :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
iphone 4s diyicektin sanırım hocam :) Kardeşin öğrenci midir telefonda nelere ihtiyaç duyar ne kullanır?

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
liseye gidiyor onun için varsa yoksa eglence kamera oyun muzık yanı hersyeınden faydalanır 4s degıl normal düz iphone 4g

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
4g diye bi model yok benim bildiğim. Bi 4 var bi de 4s. Eğer fiyat sıkıntın yoksa 4s daha yeni bi telefon olduğu için onu önerebilirim. Ama ip5 gelince fiyatı düşebilir belki.

zappinger

Üye
Duz 4 se tabi ki note

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
s degıl düz 4 4g yazmısım yanlıslıkla :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
İphone 4 ve Note demek istiyor heralde..Ben Note derim :)

codblackops2

codblackops2

Üye
ekran sorun olmayacaksa note derim..

Gerçi sorun olsada note çünkü donanım olarak bayaa bi fark var aralarında

xPaSHax

xPaSHax

Üye
    Konu Sahibi
ben 4s ten galaxy nexusa döndüm ona anlatamıyoruz nedense iphoneyı tıpınden dolayı ıstıyomus daha kolay dıyor =))) galaxy note cok buyuk ama ozellıklı dıyor hadı ayıkla pırıncın tasını :)))

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Note almalı bence 4S olsa tamam diyeceğim de 4 ile Note 'yi kıyaslamak bile haksızlık bana kalırsa.

amcalu1

amcalu1

Üye
Note daha cazip

CasuS_87

CasuS_87

Üye
note :good:

MaxipmaN

Üye
4 ü bosver

caglar b

caglar b

Üye
note çok büyük ,iphone 4 daha hoş duruyor tabi senin ne amaçlı kullanacagında önemli

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4 ise note al kardeşim 4 e para verme hiç.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
4g ne hacı küfür eder gibi olmuş biraz :) :)

şaka bi yana tablet gibi telefonu ne yapıcaksın İphone 4s sana yeter artar bile ama ben iphone 4s e vericeğim parayla bitane daha one x alırım kendıme .)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
4g ne hacı küfür eder gibi olmuş biraz :) :)

şaka bi yana tablet gibi telefonu ne yapıcaksın İphone 4s sana yeter artar bile ama ben iphone 4s e vericeğim parayla bitane daha one x alırım kendıme .)

4s değil 4 miş kardeşim

musty522

Üye
kardeşim note almayı düşünürsen note 1400 1500 felan note 2 1800 bütçen varsa note 2 al eğer yoksa bkle biraz eminim düşecektir o zaman alırsın tabi note düşünüyorsan sana kalmıs ama dediğim gibi düşünüyorsan note alma bosuna note 2 al baksın kardesinde keyfine ;)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
note 2 1899 tl yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...