bence s3 al note2 ile arasında sadece 200mhzlik hız farkı ve ekran boyutu var
s4 alınca da s5 çıkacak teknolojiye yetişmek mümkün değil s3 al kurtul bence![]()
aslında özellikler yeterli de birtek şu s-pen olayı yüzünden tereddüt ediyorum çünkü note 2 alınca bazı ders notlarımı telefona almak istiyorum
teşekkürler bu yazıdan sonra note 2 almaya karar verdim note 2 cebime sığıyor baktım ama tek derdim elde biraz kaba duruyor
Bence not2 al. Senin gibi yaptım. Mesela hoca bişey anlatır unutacaggima telefona yazıyorum. Bazen de test kitabından bir kısım çekip snot bölümüne yapıştırıp telden snot ile çözüyorum. Ayrıca 2gb ram şu açıdan önemli
Android işlemci ve ekrankartindan çok rami kullanıyor. S3 ile maxxx 800mb civari ram yaparken not2de normalde 800mb bos ram kalıyor. Tam 1gb rami sistem ve önemli şeyler yerken 200mb kadarda senin açtığın arkaplanda seni bekleyen şeyler oluşturuyor. Düşünsenize 1.2gb normalde kullanan androide 1gb nasıl yetsin. Tabi zamanla otomatik temizleye temizleye.
Ve 200mhz diye geçme.
Ekranın görüntüsü daha iyi ve daha büyük
İşlemci daha hızlı.
Daha uzun hemde çok daha uzun şarj.
Multiscreen ve spen birleşince gerçekten başka telefonlarda imkansız olan birsürü şey var.
Spen başlı başına bir icat.
Bence kesinlikle not2