2 telefon arasında kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
2 telefon arasında kaldım
merhaba arkadaslar s3 ve note 2 arasında kaldım. Aslında s3 almak istiyorum ama s4 yakında çıkacak diyorlar 3-4 ay sonra.
birde note 2 de not alınca deftere yazmış gibi güzel görünüyormu ve notları klasörleme varmı?

şimdiden teşekkürler

Android Police

Android Police

Üye
bence s3 al note2 ile arasında sadece 200mhzlik hız farkı ve ekran boyutu var

s4 alınca da s5 çıkacak teknolojiye yetişmek mümkün değil s3 al kurtul bence :hmmm

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
bence s3 al note2 ile arasında sadece 200mhzlik hız farkı ve ekran boyutu var

s4 alınca da s5 çıkacak teknolojiye yetişmek mümkün değil s3 al kurtul bence :hmmm

aslında özellikler yeterli de birtek şu s-pen olayı yüzünden tereddüt ediyorum çünkü note 2 alınca bazı ders notlarımı telefona almak istiyorum

aleranol

aleranol

Üye
aslında özellikler yeterli de birtek şu s-pen olayı yüzünden tereddüt ediyorum çünkü note 2 alınca bazı ders notlarımı telefona almak istiyorum

Bence not2 al. Senin gibi yaptım. Mesela hoca bişey anlatır unutacaggima telefona yazıyorum. Bazen de test kitabından bir kısım çekip snot bölümüne yapıştırıp telden snot ile çözüyorum. Ayrıca 2gb ram şu açıdan önemli
Android işlemci ve ekrankartindan çok rami kullanıyor. S3 ile maxxx 800mb civari ram yaparken not2de normalde 800mb bos ram kalıyor. Tam 1gb rami sistem ve önemli şeyler yerken 200mb kadarda senin açtığın arkaplanda seni bekleyen şeyler oluşturuyor. Düşünsenize 1.2gb normalde kullanan androide 1gb nasıl yetsin. Tabi zamanla otomatik temizleye temizleye.
Ve 200mhz diye geçme.
Ekranın görüntüsü daha iyi ve daha büyük
İşlemci daha hızlı.
Daha uzun hemde çok daha uzun şarj.
Multiscreen ve spen birleşince gerçekten başka telefonlarda imkansız olan birsürü şey var.
Spen başlı başına bir icat.
Bence kesinlikle not2

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi

Bence not2 al. Senin gibi yaptım. Mesela hoca bişey anlatır unutacaggima telefona yazıyorum. Bazen de test kitabından bir kısım çekip snot bölümüne yapıştırıp telden snot ile çözüyorum. Ayrıca 2gb ram şu açıdan önemli
Android işlemci ve ekrankartindan çok rami kullanıyor. S3 ile maxxx 800mb civari ram yaparken not2de normalde 800mb bos ram kalıyor. Tam 1gb rami sistem ve önemli şeyler yerken 200mb kadarda senin açtığın arkaplanda seni bekleyen şeyler oluşturuyor. Düşünsenize 1.2gb normalde kullanan androide 1gb nasıl yetsin. Tabi zamanla otomatik temizleye temizleye.
Ve 200mhz diye geçme.
Ekranın görüntüsü daha iyi ve daha büyük
İşlemci daha hızlı.
Daha uzun hemde çok daha uzun şarj.
Multiscreen ve spen birleşince gerçekten başka telefonlarda imkansız olan birsürü şey var.
Spen başlı başına bir icat.
Bence kesinlikle not2
teşekkürler bu yazıdan sonra note 2 almaya karar verdim note 2 cebime sığıyor baktım ama tek derdim elde biraz kaba duruyor

lordufuk

lordufuk

Üye
Eğer note2 ekranı büyük ama benim için bir şey değişmez diyorsan tabikide note 2 :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar Galaxy S3 için android 4.1.2 jb işletim sistemi güncellemesi ile multi screen özelliği geldi. Note 2 den 2 eksiği kaldı. S-Pen ve 1 GB ram farkı. Yine de karar sana kalmış. Fiyat bakımından aralarında pek bir fark yok ancak note 2 baya büyük bir telefon olsa da s3 de büyük bir telefon.

Kerim.

Kerim.

Üye
Note2 cok buyuk ben s3 alirdim.yada nexus4

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
lumia 920 alabilirsin office programlariyla dolu tel tam senin istedigin ozellikler var

caglar b

caglar b

Üye
note 2 alabiliyorsan al biraz büyük ama o donanımla 3 sene kullanırsın ama nasıl taşırsın bilemem :)

- - - Eklendi - - -

note 2 alabiliyorsan al biraz büyük ama o donanımla 3 sene kullanırsın ama nasıl taşırsın bilemem :)

enterneoll

enterneoll

Üye
lumia 920 almada note 2 veya s3 al ama mümkünse tabi ki note 2

61semih

61semih

Üye
boyutarı sorun değilse değilse note2.

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
boyutun çok sorun olacagını sanmam . arkadasımda s3 var ona bakmıstım geçen gün elime tam geldi. Note 2 de çok az bi farkla büyük gelmişti ama çok sorun etmemişti [ saturn de bakmıstım]

Xelord

Xelord

Üye
sen s3ü direk unut. note2 al bence :D

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum ama kimse sorsam note 2 kullanılmaz, cebe sıgmaz , yok tek elle kullanılmaz fln diyolar ama nedense ben cebe soktum - tek elle kullanabildim :D kişiden kişiye değişiyor ve bana uydu o yüzden note 2 alacam

fk555897

fk555897

Üye
Ama oyun oynamam sadece internete girerim falan diyorsan note 2 al. Note 2 internette daha iyi ve hızlı

- - - Eklendi - - -

Ama oyun oynamam sadece internete girerim falan diyorsan note 2 al. Note 2 internette daha iyi ve hızlı

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Astrosman

Astrosman

Üye
Bence note 2 al...

can9999

can9999

Üye
    Konu Sahibi
aslında s3 de note 2 gibi daha yeni çıkmış olsa s3 alma ihtimalim daha yüksek olurdu ama s3 ü artık almayacagım vazgeçtim. Şimdilik Note 2 :good:

BlaCkMaGiC05

Üye
Note2 bencede daha iyi ama gerçekten acil ihtiyacın yoksa s4 bekle pişman olmazsın derim ben

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bence ful.l hd telefonlari bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt