2 Telefon Arasında kaldım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emraho

Üye
    Konu Sahibi
2 Telefon Arasında kaldım ?
Arkadaslar öncelikle merhaba uzun zamandır telefon almaya karar vermiştim "maxicep"deki araştırmalarıma göre telefon seçeneklerini eleye eleye en sonunda 2 telefon seçeneği kaldı birincisi
DayMobile e72w

Trident w-t11

Linklerden özelliklere bakabilirsiniz öneri ve görüşlerini bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş bence çin mallarından uzak dur nokia al

emraho

Üye
    Konu Sahibi
Önerin için teşekkür ediyorum ama epey bi araştırdım hocam bunlarda öyle yabana atılacak firmalar değiller 10 kişi almış telefonu 8i memnun düşün yani :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş olur memlun olurlar ama telefon piyasasında nokianın üstünde marka yok olmayacakta bence kaç para bunlar ne kadar vericen buna 450 500 mü 5800 600 mü vericen n79 al 5 mgapiksel kamera wlan da var fm verici var daha ne bence pişman olursun kardeşim çin mallarına bulaşma derim

Maconis

Üye
Çİn malı alma ne alırsan al
yanarsın kardeşim

emraho

Üye
    Konu Sahibi
Herevelazim reklamını falan yapıyor onada güvenmemek gerekiyor yani bu kadar vahim bu ürünlerin hali .. ::ağlarım:

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
Bence 2. el n82 al hem xenon flaş falan süper bişey.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş çin mallarından uzak dur nokia modellerinden birini al yoksa çok pişman olursun sonra benden söylemesi

ksk_siyah.

Üye
bende day mobile var süper de wlanı da çalısıyor,oyunda oynuyorum,MP3 kalitesi de iyi.eğer kusur aranırsa 2.0 MP olması kötü:)

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
bende bu tarz telefonlardan almamanı düşünüyorum ama almeyı çok istiyosan ucuz olanı al bari fazla paran boşa gitmesin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt