kfahaa
Üye
2 tane Pacu (pirana) aldım yan yüzüyorlar ?
slm arkadaşlar burada fazla hobici yok galiba ama yinede soruyım ben Cuma günü 2 tane pacu aldım bunları galiba fazla alıştırmadan akvaryuma koydum 5 gündür yan yüzüyorlar bazen normale yakın yüzüyorlar normal dururken genellikle düzgün duruyorlar ama yüzerken yamuluyor
bazen yukarıya dik bir şekilde bazende aşağıya dik bazende ortada duruyor önerisi olan veya bilgisi olan birisi var mı ?
not: resimler en düzgün durdukları halleridir.
balıkları aldığım tarih 30.05.2014Yarın akvaryumcuya soracağım-Güncel-Arkadaşlar hiç cevap gelmedi
ama ben çözdüm işi 
Balıkların suya,akvaryuma ve insanlara alışması lazımmış.Akvaryumu loş bir ortama çevirdim mavi led aldım ısıtıcı filtre derken kendimde balıklarla ilgilendim baya. Şimdi düzgünler.
Işıkta düzeliyor
bazen yukarıya dik bir şekilde bazende aşağıya dik bazende ortada duruyor önerisi olan veya bilgisi olan birisi var mı ?not: resimler en düzgün durdukları halleridir.
balıkları aldığım tarih 30.05.2014Yarın akvaryumcuya soracağım-Güncel-Arkadaşlar hiç cevap gelmedi
ama ben çözdüm işi Balıkların suya,akvaryuma ve insanlara alışması lazımmış.Akvaryumu loş bir ortama çevirdim mavi led aldım ısıtıcı filtre derken kendimde balıklarla ilgilendim baya. Şimdi düzgünler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Işıkta düzeliyor

Son düzenleme: