2 öneri(biri spor bölümüyle diğeri ana sayfa ile ilgili...)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Consul9

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
2 öneri(biri spor bölümüyle diğeri ana sayfa ile ilgili...)
1-arkadaşlar trabzonspor galatasaray,fenerbahçe ve beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takım ve ligde şampiyonluklarıda war.... trabzonspor içinde yeni bir bölüm açılabilir...tabi sadece öneri:)

2-bir diğer önerim ise günün sözü(örn:taklitler asıllarını yüceltir:)) diye bir yazı şuan maxicepte ramazan bayramıız kutlu olsun yazısının oralara bir yere monte edilebilirmi ve tabiki adminlerimiz bu sözü hergün değiştirseler ya da beraber kararlaştırsak günün sözünü hoş durmazmı:)

dediğim gibi 2side sadece birer öneri ilgili arkadaşlardan ve sizlerden(maxicep üyeleri:)) yorumları bekliyorum...

• Beğen
Tepkiler: TuRkiShCowboy

™мaxiмємσ!

™мaxiмємσ!

Üye
spor bölümü önerisi iyide dieri biraz kötü tabi bence:islik

maxibrk

maxibrk

Üye
Spor bölümü ile ilgili olan olsa fena olmaz. Ama diğer gereksiz diye düşünüyorum ...
(tabi bu sadece benim görüşüm)

Neverex

Üye
1.gürüşün güzel
2.görüşün biraz gereksiz (bu benim şahsi kanaatim)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
İkisi de hoşuma gitti :oke: destekliyorum :)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Trabzonspor'un forumda fazla bir kitlesi olmadığı için bölümünü açmadık. Ama aktiflik sağlanacaksa neden olmasın, açılabilir.

Üst kısım yeteri kadar kalabalık, alt kısım da öyle. Öneri güzel ama hem yerimiz hem de gereği yok gibi.. :)

CK1991

CK1991

Üye
2. öneri yerine Atatürkün sözleri olabilir

Kullanılan Tema Css nin en altına;
PHP:
[LEFT]/ Atatürk Diyorki Css */ 
.atatürk_diyorki{ 
font-size:11px; 
font-family:'Thoma'; 
color:#ffffff;  
text-align:center; 
position:fixed; 
bottom:0; 
right:0; 
left:0; 
padding:10px 0 5px 0; 
} 
[/LEFT]
daha sonra footer de herhangi bir uygun görülen yere aşağıdaki kod;

PHP:
<center>
<!-- Atatük Diyorki eTiKeT --> <br /><div class="atatürk_diyorki"> <script language="JavaScript1.1" type="text/javascript"> <!-- quotes = new Array(11); quotes[0] = "Cumhuriyetimizin dayanağı Türk toplumudur."; quotes[1] = "Tam bağımsızlık denildiği zaman, doğal, siyasal, mali, adli, askeri, kültürel ve her alanda tam bağımsızlık anlaşılır."; quotes[2] = "Ulusal egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar yanar, mahvolur."; quotes[3] = "Kültür zeminle orantılıdır. O zemin milletin seciyesidir."; quotes[4] = "Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir."; quotes[5] = "Cumhuriyet fazilettir."; quotes[6] = "Bağımsızlık, uğruna ölmesini bilen toplumların hakkıdır."; quotes[7] = "Denebilir ki, hiçbir şeye muhtaç değiliz, yalnız bir tek şeye ihtiyacımız var: Çalışkan olmak! Servet ve onun doğal sonucu olan rahat yaşamak ve mutluluk, yalnız ve ancak çalışanların hakkıdır. . Yaşamak demek çalışmak demektir."; quotes[8] = "Bir millet savaş alanlarında ne kadar zafer elde ederse etsin-, o zaferin sürekli sonuçlar vermesi ancak kültür ordusu ile mümkündür."; quotes[9] = "Bir millette, özellikle bir milletin iş başında bulunan yöneticilerinde özel istek ve çıkar duygusu, vatanın yüce görevlerinin gerektirdiği duygulardan üstün olursa, memleketin yıkılıp kaybolması kaçınılmaz bir sondur."; quotes[10] = "Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır."; quotes[11] = "Bilim, gerçeği bilmektir."; quotes[12] = "Ben yaşayabilmek için, kesin olarak bağımsız bir ulusun evladı kalmalıyım. Bu yüzden ulusal bağımsızlık bence bir hayat sorunudur."; quotes[13] = "Medeniyet yolunda başarı, yenileşmeye bağlıdır."; quotes[14] = "Egemenlik, kayıtsız şartsız ulusundur."; quotes[15] = "Okul sayesinde, okulun vereceği ilim ve fen sayesindedir ki, Türk milleti, Türk sanatı, Türk ekonomisi, Türk şiir ve edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir." ; quotes[16] = "Cumhuriyet, demokratik idarenin tam ve mükemmel bir ifadesidir. Bu rejim, halkın gelişimini ve yükselişini sağlayan, onlardan esirlik, soysuzluk, dalkavukluk hislerini uzaklaştıran bir yoldur."; quotes[17] = "Ben sporcunun çevik ve namuslusunu severim. Spor, ahlaktır."; quotes[18] = "Büyük ve tarihi olayları ancak büyük milletler yaşayabilir."; quotes[19] = "Ey yükselen yeni nesil! Gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu sonsuza kadar yaşatacak olan sizlersiniz."; quotes[20] = "Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim."; //calculate a random index index = Math.floor(Math.random() * quotes.length); //display the quotation //calculate a random index index = Math.floor(Math.random() * quotes.length); //display the quotation document.write("<b>Atatürk Diyorki : </b> " + "\"" + quotes[index] + "\"\n ") // --> </script></div> <!-- / Atatük Diyorki eTiKeT Sonu -->
  </center>
forumda kodlar sansürlenmiş olabilir o yüzden :

Ozan

Ozan

Admin
1-arkadaşlar trabzonspor galatasaray,fenerbahçe ve beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takım ve ligde şampiyonluklarıda war.... trabzonspor içinde yeni bir bölüm açılabilir...tabi sadece öneri:)

2-bir diğer önerim ise günün sözü(örn:taklitler asıllarını yüceltir:)) diye bir yazı şuan maxicepte ramazan bayramıız kutlu olsun yazısının oralara bir yere monte edilebilirmi ve tabiki adminlerimiz bu sözü hergün değiştirseler ya da beraber kararlaştırsak günün sözünü hoş durmazmı:)

dediğim gibi 2side sadece birer öneri ilgili arkadaşlardan ve sizlerden(maxicep üyeleri:)) yorumları bekliyorum...
1. ) Bölümleri taraftar çoklug olarak açtk, futbol takımı büyüklüğü yada şampiyonluga oynaması ile bir alakası yok

2. )o söz sitenin en altında hep kalabilir ancak sitenin en üstüne günün sözü iyi fikir, belki bir ara yapabiliriz :) ama teknoloji sitesiyiz sonucta ağırlık olarak, pek uymaz gibi.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
güzel öneriler ikiside hoşuma gitti :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...