Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzenim bende kalıyor.Beraber fotoğrafımı çekip gönderebilirim.Bana inanmayacaksanız hemen diskalifiye edilmek istiyorum.Ve siteden de süresiz ban istiyorum.Hatta şimdi süresiz banlanmak istiyorum.Kuzenimi de banlayın.Bunu sizden hiç beklemezdim.
Odysseus
Üye
İbrahim celallenecek birşey yok. Kurallar hepimiz için geçerlidir. Seni suçlamadım sadece açıklama istedim. Zira http://www.maxicep.com/hosgeldim-hosgeldin/herkese-merhabalar-3-241603.html#post1541425 buradaki konunda hoşbulduk kelimesini Tanay yerine sen yazmıştın. Resim eklemene gerek yok. Güvenmesem direk ceza verirdim. Güvendiğim için önce açıklama duymak istedim
Marchegiani
Üye
Ağabey bana inanmadınız ve inan ki ben şu an ağlıyorum, neden böyle birşey oldu diye.Doğru, fotoğrafımı daha önce çekmiş olabileceğim için zaten inanmazsınız.Ban istiyorum veda ettikten sonra.
Ağabey bana inanmadınız ve inan ki ben şu an ağlıyorum, neden böyle birşey oldu diye.Doğru, fotoğrafımı daha önce çekmiş olabileceğim için zaten inanmazsınız.Ban istiyorum veda ettikten sonra.
Sağol kardeşim. Yalnız yarışmadan çekiliyorum. Bir üye ile yaşadığım problem nedeniyle bu kararı aldım. Tartışmamızın kendime fırsat yaratmak için olduğunu düşünenler olabilir. Bu nedenle yarışmada olmamalıyım.