Samsung, Galaxy Modelleri Için Tasarladığı Oyun Kontrolcüsünü Satışa Sundu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Samsung, Galaxy Modelleri Için Tasarladığı Oyun Kontrolcüsünü Satışa Sundu
Samsung Smartphone GamePad, Galaxy modelleri için satışa sunuldu.

Akıllı telefonlar gelişen donanım özellikleri ile son dönemde grafik açıdan oldukça detaylı, kapsamlı oyunların da oynanabilmesine olanak sağlıyor. Her ne kadar oyunlar dokunmatik ekran için özel olarak tasarlanmış olsa da, oyunların kontrolü için pek de yeterli olmayabilirler.



İşte tam bu anda, akıllı telefonlar için tasarlanan oyun kontrolcüleri devreye giriyorlar. Özellikle son dönemde iPhone modelleri için sunulan kontrolcüler ön plana çıkarken, Android için sunulan modeller de artış gösteriyor.

Akıllı telefon pazarının lider ismi Samsung da, kendi oyun kontrolcüsünü sundu. SamsungSmartphone GamePad olarak adlandırılan yeni cihaz, Galaxy Note 3, Galaxy Note 2, Galaxy S4 ve Galaxy S III gibi, Android 4.3 ve üzeri işletim sistemine sahip, Galaxy modelleri ile uyumlu.

Galaxy cihazlar ile Bluetooth üzerinden iletişim kuran Samsung Smartphone GamePad Play butonu ile kolayca oyuna girme seçeneği sunuyor.

Samsung Smartphone GamePad 8-yönlü D-Pad, iki analog stick, dört aksiyon tuşu, seçme ve başlangıç düğmeleri ve Samsung cihazlara özel olarak Play butonu ile geliyor. Oyun kontrolcüsü Mobile Console uygulaması ile birlikte geliyor. Bu uygulama ile GamePad destekli uygulamalara da erişilebiliyor.



Ayrıca belirtelim ki Samsung Smartphone GamePad Android 4.1 ve üzerinde çalışan diğer Android akıllı telefonlar ile de uyumlu. Ancak Play Butonu özelliği sadece Android 4.3 üzerinde çalışan Galaxy modelleri için sunuluyor.

Bazı Avrupa ülkelerinde satışa sunulan oyun kontrolcüsü, çok yakında diğer pazarlarda da satışa sunulmaya başlanacak.

Samsung, Galaxy modelleri için tasarladığı oyun kontrolcüsünü satışa sundu
 
PriZm

PriZm

Üye
Moga controller almayı düşünüyordum eğer bu konsol Türkiyeye gelirse bunu alırım daha iyi. :)
 


Üst Alt