2 hocaya acaba ne yapsam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
2 hocaya acaba ne yapsam
dil anlatımcıya gitsem konuşsam la beni geçirin la desem diyecek yok sen haketmiyon yoh bilmemme... Tarihçiye gitsem (aynı zamanda m. Yardımcısı) geçirin beni desem oda diyecek geç o zaman . Pazartesi facia çıkacak gibi.

15097

15097

Üye
noldu sınıfta mı kalıyorsun ?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
Dil anlatımcilar iyi olmaz genelde :) baraj ders olduğundan sıkıntı yapar ama tarihçı yapabilir

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Benimde 3 Tane 1 im Var :ağlarım:

spy ghost

spy ghost

Üye
Dil anlatımcilar iyi olmaz genelde :) baraj ders olduğundan sıkıntı yapar ama tarihçı yapabilir
bu dönem notlarım o kadar kötü olduğu halde 85 sözlü verip 3 yaptı be onun gibi adam zor bulunur

M. tAHA

M. tAHA

Üye
seninki istisna demekki .d

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bizim dil ve anlatımcıda iyidir şiir oku 100 versin :D

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
oh ne rahat :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Benim dil anlatım dersim 2 gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Hoca "ne yapacağız sizin bu notları?" dedi. Bende "hocam, notları sisteme geçen sizsiniz. Siz bizi bırakırsanız sizin sayenizde sınıfta kalmış olacağız" dedim.

Notumu 3'e yükseltmişti :gul:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
okuldan bir arkadasim. 3tane kirik vardi. Girdigi tum ders hocalarina gidip.tesekkur alicam notumu 2den 3 yapin veya 1den 2 yaparsaniz diyerek. Tesekkur belgesi almisti.:zuhaha:

- - - Eklendi - - -

okuldan bir arkadasim. 3tane kirik vardi. Girdigi tum ders hocalarina gidip.tesekkur alicam notumu 2den 3 yapin veya 1den 2 yaparsaniz diyerek. Tesekkur belgesi almisti.:zuhaha:

:hmmm

- - - Eklendi - - -

:hmmm dusundumde bu olay 90 larda olmustu.:) nerden aklima geldiyse:zuhaha: pardom

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:d: hafıza kuvvetli
Ama o hocalar nerdeee.
Benim geometri hocam sözlüme 60 vermiş. Ortalama kaç biliyor musunuz ?
54,67
Bu kadarda cimrilik olmaz ki ama demi yani :ehe
İnsan bi ortalamayı 60 felan yapar

spy ghost

spy ghost

Üye
Ama o hocalar nerdeee.
54,67
benim notlarım o kadar kötüydü geometriyi 44.60 civarına getirip bıraktı 2 oldu ya o yeter nasıl olsa seneye yok :naughty:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
yarın herşey belli olacak gibi büyük ihtimal dil anlatımcı geçirmeyecek gıcık işte -_-

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

kunduzz01

Üye
Ama o hocalar nerdeee.
54,67

onlarin ogrencileri simdi Hoca oldu. Bunu birileri onlara hatirlatmasi lazim. Belki cimrilikten vazgecerler.:zuhaha:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
sanmıyom ya bakalım artık yarın gerçekten büyük gün ve son çırpınış desem yeridir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt