2 GB. MMC!!! sx1 olmaz demeyin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
2 GB. MMC!!! sx1 olmaz demeyin
İşte arkadaşlar!!!
2 GB. MMC yi destekleyip desteklemedeğini düşünen herkez buradan görebilir

Bu da inanmayanlara KAPAK olsun:oley

eleman ne yapmış ya hemen 1500 mb doldurmuş. sx1 i-pod olmuş
1 gb ile 2 gb arasındaki fark çok fazla. o nedenle genelde 1 gb tercih ediliyor
yoksa SX1 e 4 gb kart taktıkta hayır mı dedi?:oley

Fiyatlar arası uçuruma bakın.
1 gb mmc kart istanbul aksarayda 36 ytl (kingston rs mmc,iki yıl garantili)
2 gb rs mmc kart bir sitede gördüm,135 dolar
4 gb pretec mmc kart 669 dolar! :alkis

endera

Üye
iyide ben denedım 2gb tanımadı.. azaba modele göre degisiyormu.. benım denedıgım king modeldi.

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
olabilir belki fwliler için uyuyordur sen fw at kardeş bu arada 2gb mmc gören alan deneyenler varmı??????????????????????

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
w800i de 4gb kaldırmıyor deniyor
4gb sandisk marka takınca hafıza kartına ulaşılamıyor diyor
4gb sony de resim + oyun eklemedikçe 1300 şarkı vardı yaklaşık 1 dakikaya tüm arşiv telefon tarafından okunuyor
sx1 de güzel cihaz

perfectlover

Üye
SX1'inde 2 GB Hafıza kartı kullanan bir kaç kişi gördüm. Galiba bir tanesi 1 GB kullanıyordu, yanlış söylemiş olmayayım. Ama gördüğüm iki kişi vardı 2 GB kullanan. Bir tanesi Kingston marka kullanıyordu. Bir problem olmadığını söyledi. Yalnızca kartı çıkarıp taktığında, kartı tanıma süresinin 5-10 saniye daha fazla olduğunu tespit etmiş, o kadar yani. Yalnız 2 GB kart alacaklar mutlaka kartı SX1'lerinde deneyerek alsınlar. Sonradan bir sorun yaşamamak için. Gerçi sıfır kartlar biçimlendirilecek. Ama önemli olan kartı tanıyıp tanımaması.

padme

padme

Üye
Fiyatlar arası uçuruma bakın.
1 gb mmc kart istanbul aksarayda 36 ytl (kingston rs mmc,iki yıl garantili)
2 gb rs mmc kart bir sitede gördüm,135 dolar
4 gb pretec mmc kart 669 dolar! :alkis[/quote]

evet bu kart isi gercekten acayip.once fiyatlar.ben 2 gb lik sandisk ve kingston 40-60 ytl. arasinda buldum.4 lere henuz cok rastlamadim sordugum yerlerde.taniyip tanimama isine gelince,acikcasi pek belli olmuyor.kartin keyfine kalmis.telefonda calismayan camerada falan calisabiliyor.destekleme isine gelince,bence cihazin kapasitesi bellidir,tabii yuksek hafizali kartida calistirir ama sonucta bence kapasite ve kart hafizasi arasindaki oran cok olmamali.:)

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
    Konu Sahibi
ben kingston almayı düşünüyorum kadiköy yazıcıoğluna gelmeden hamburgercilerin karşısı şimdi inşaat var 1 veya 2.dükkanda var 70-75 arası adamlar denettiriyor eğer telefonda açar uyumazsa almıyorsun zorlama yok ama paketi açar ve uyarsa almak zorundasın
kart kingston dual volt mmc zati düz mmc artık fazla bulunmuyor piyasada

gulden_ufuk

Üye
ben de bir yıldır iki cigabayt var kingston süper de çalışıyo sx1 de olyor yani

__Midas__

__Midas__

Üye
takmak önemli değil bence arkadaşlar,kaldırması önemli kasmıyosa ne ala

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
kesinlikle kasıyor birde 32mb den 2 gb geçersen ilk birkaç gün delirtiyor zamanla senide kasıyor:)
fazla oyun olmicak resimleride olabildiği kadarıyla cihaz hafızasına göndereceksin
atacan 800 mp3:) sadece mp3 açdığında liste açılırken 1.40 dakika ortalama sürer
sx1 çok güzel sesi yeterli değil 6600 gibi iki cihazında sesleri alçak ve boğulma var

Exalans

Exalans

Üye
isterseniz 80 gb takın kart boş olduktan sonra tabiki tanır asıl önemli olan dolduktan sonra

ufuk_61

Üye
ya arkadaşlar ben 1 yıl 1cb kullandım şimdide 2 cb kullanıyom domuz gibi de çalışıyo süper yani uygulamalı örnek benim yani.kinston 80 ytl ye aldım süper yani

POWER

POWER

Üye
Dostum her büyüklükte(gb olarak) hafıza kartını kaldırır exalansın dediği gibi ama doldur bakalım ne olacak?

alixkandemir

Üye
sx1 telefonmu kaldı artık piyasada yaa 2gb hafıza kartını kaldırır hatta 4 bile kaldırır ama telefona güzel bir format çekildikten mütevellit olu bu iş

Emre-45

Emre-45

Üye
sx1 telefonmu kaldı artık piyasada yaa 2gb hafıza kartını kaldırır hatta 4 bile kaldırır ama telefona güzel bir format çekildikten mütevellit olu bu iş
2.5 senelik konuya yorum yazıyorsun o zamanlar vardı .

sx1sever61

sx1sever61

Üye
2 cb ı kaldırıyo tabi sx1 bende var sıfırdan da farksız...

ah11

Üye
Uıu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt