Acemi Sx1 Cinin Basit 2-3 Sorusuna Kızmadan Cevap Veren Var Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Acemi Sx1 Cinin Basit 2-3 Sorusuna Kızmadan Cevap Veren Var Mi?
Slm

1- Yazılım Güncelleme için gerekli update programı ve usb sürücülerini indireceğim bir link verirmisiniz. Yazılımı be kendim bulurum.

2- Sx1 de 1 Gb Dv Rs-MMC sorunsuz çalışırmı. Abartı olmazsa 2 Gb da mesela. Dosya oynatmalarında bariz yavaşlama olmadan.

3- Sx1 ek yazılım yüklemeden WMA formatındaki şarkılar ile WMV formatındaki filmleri oynatırmı. Yazılım yüklemek gerekirse bu iki tür için hangi player programı kurmak gerekir.

4- Sx1 de radyo dahili olarak varmi. Varsa radyoda çalan şarkıyı kaydedebilir mi

Şimdilik bunlar. Cevap verenlere teşekkür ederim...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Soruları açık şekilde ve düzenli yazdığınız sürece kimse kızmaz. Tersi bir durum olursa kızmak değilde sorunuzu daha açık yazmanız sureti ile uyarırlar ki bu sizin içinde cevaplayan için de en iyisidir..

Ben bildiklerimi cevaplayayım;

2 - Sx1 Dv Rs MMC desteklemiyor, normal MMC kartları destekliyor. 512 Mb.'lık kartı çalıştırdığını hatırlıyorum ama 1 Gb.'lık kartları destekliyor mu, bir bilgim yok.

4 - Evet, Sx1'de dahili radyo var. Fakat radyodan kayıt yapılacağını sanmıyorum, bildiğim kadarı ile hiç bir telefonda bu özellik yok..

Dİğer soruların cevabını bilmiyorum ama diğer arkadaşlar yardımcı olacaktır..

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(CentilBoy &#064; Apr 3 2006, 01&#58;20 PM) [post=309280]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> Slm

1- Yazılım Güncelleme için gerekli update programı ve usb sürücülerini indireceğim bir link verirmisiniz. Yazılımı be kendim bulurum.

2- Sx1 de 1 Gb Dv Rs-MMC sorunsuz çalışırmı. Abartı olmazsa 2 Gb da mesela. Dosya oynatmalarında bariz yavaşlama olmadan.

3- Sx1 ek yazılım yüklemeden WMA formatındaki şarkılar ile WMV formatındaki filmleri oynatırmı. Yazılım yüklemek gerekirse bu iki tür için hangi player programı kurmak gerekir.

4- Sx1 de radyo dahili olarak varmi. Varsa radyoda çalan şarkıyı kaydedebilir mi

Şimdilik bunlar. Cevap verenlere teşekkür ederim... [/b][/quote]

1.FW15 le bir giriş yap bakalım

[/url]

usb driver

[/url]

2.kinston,pretec,stormax,sandisk gibi markaların 1 ve 2gb MMC kartları SX1 de sorunsuz ve hız kesmeden çalışıyor.(tarafımdan test edilip onaylanmıştır) DV-RS-MMC yi denemedim

3.şu anda SX1 de wma dosyaları oynatan bir pro bulunmamaktadır.fakat avi formatına çevirip smartmovie de izleyebilirsin..

4.SX1 de radyo dahilidir.(6 kanal)istersen matrixradio yükleyip kanal sayısını 20 ye çıkarabilirsin.radyodan kayıt özelliği bulunmamaktadır.bu özellik şu an yalnızca ngage de bulunmaktadır

off yoruldum be&#33;&#33;&#33;

CentilBoy

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah arkadaşlar yorduk ama teşekkür ederim. Sagolun. Boşu boşuna 1gb lik dv rs-mmc alacaktim. desteklediği kesin değil. normal mmc aliriz artik.

goldbrain

Üye
rs mmc çalışıyor. bende 512 mb kingston rs-mmc var. adaptörü olduğu sürece sorun yok. ama 1 veya 2gb çalıştırırmı bilmiyorum. diğer cvplar verilmiş onlara gerek yok =)

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
ya bana şu sx1_15_00003 pacth yapıp telefona atmak hakkında biraz yardımcı olabilirmisiniz birde sağlam link varsa koyabilirmisiniz forma veya elinde patch yapılmış varsa gönderebilirmi ([email protected])abisi varsa bi zahmet valla kafayı yiyecem yükleyemiyorum ya....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt