6300 Hafıza Kartı ( Mc Sd 2 Gb ) Sorunu..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokanuysal

gokanuysal

Üye
    Konu Sahibi
6300 Hafıza Kartı ( Mc Sd 2 Gb ) Sorunu..!
Herkeze Kolay Gelsin Arkadaşlar Benim Bir Sorum Olacak 6300 Bir Telefonum Var ve Ben Bir Süre Önce Yeni Bir Hafıza Kartı ( Mc Sd 2 Gb ) Aldım..
Kullanıyorumda Fakat Geçen Gün Bazı Verilerimi Ve Resimlerimi Taşımak İsterken Yanlışlıkla Sildim..
Neyse Recover My Files İle Kurtarırız Dedim..Hafıza Kartını Bower Marka SD/MMC/RS-MMC Card Reader İle Bilgisayarın Usb Girişine Bağladım..Normal Olarakta Bilgisayar Bir Donanım Olarak Buldu..
Sürücü Resmi Olarakta Bilgisayarım İçinde Yer Aldı..Fakat Ben Simgesine Çift Tıkladığımda Bana Aşağıdaki Hatayı Çıkartıyor..

Fakat Dediğim Gibi Bu Hatayı Almama Rağmen Telefonuma Taktığımda Kartım Oldukça Normal Çalışıyor..Bunu Anlayabilmiş Değilim..Hatta Karta Tekrar Kendim Telefonda İken Format Attım..Normal Yani..Şimdi Diyeceksinizki Cart Reader Bozuk 5-6 Tane Card Reader Denedim..Hepsinde Aynı Hatayı Verdi..Bilgisyardada Yok Hata Formatladım..Yine Olmadı Farklı Bilgisayarlarda Denedim Yine Olmadı..Hep Aynı Hata Telefona Takıyorum Düzeliyor..Verilerimi Kurtarmam Gerek Arkadaşlar..Şimdi Daha Önceden Başına Bu Şekilde Olaylar Gelmiş Bulunan Arkadaşlardan Cevaplarını Bekliyorum..
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler..

--------------- Ekleme ---------------

Yuhya Kimse Birşey Yazmamış..

• Beğen
Tepkiler: 25harun25 ve DoNaNzA

DoNaNzA

Üye
evet arkadaşım çok ilginç bir sorun daha önce böyle bir sorunla karılaşmadım ben hiç fakat yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır heralde

gokanuysal

gokanuysal

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Arkadaşım Ama Kimsenin Başına Gelmedi Heralde..

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
bana da oluyordu hafıza kartını yazıcıya taktım :D
yazıcı modeli : hp photosmart c3180
istersen bilgisayara bağlantı kablosu al öyle dene

serdar57fc

Üye
kart okuyucuya taktğn bataryayı elinle sıkıştr

m2sah

m2sah

Üye
sorun adaptörde olmalı yani micro sd 'yi taktığın büyük kart yani

forza36

Üye
arkadaşım hafıza kartında şifre var şifreyi telefonundan silersen sorun kalmayacaktır :oke:

omer_56

Üye
ya ne olur yardım edin şifrey i nasıl kırıcammm

Love Prince

Love Prince

Üye
hafıza kartı telefonda iken ş-ifreyi sil diyeceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt