2. El Temiz 5800/5530 Alınacak /Sivas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
2. El Temiz 5800/5530 Alınacak /Sivas
Arkadaşlar Konu Başlığında da Belirttiğim Gibi Sivas'tan 2 Adet 5800 veya 5530 Alınacaktır. Birisi 5800 Diğeri 5530 Olabilir. Telefonda Aranacak Özellik Olarak Tabii ki Kutu İçeriği Eksiksiz Teslim, Garanti Süresinin Dolmuş Olması veyada Olmaması Pek Aranan Bir Özellik Değil. Telefonun Temiz Olması Gerekiyor. Küçük Kılcal Göze Batmayan Çizikler Olabilir Normal Şeylerdir, Cebimize Koyuyoruz Masaya Bırakıyoruz Sürükleyerek Alıyoruz İlla ki Çiziliyor Teknoloji Harikası Telefonlarımız. :)

Eğerki Aradığım Şartlarda Elinde Telefonu Olan ve Sivas'ta İkamet Eden Arkadaşlar/Arkadaşlarımız Benimle İletişime Geçerse Mutlu Mesut Olurum.

Teşekkürler

E-mail: [email protected]
Tel: 0506 408 54 33

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar Konu Başlığında da Belirttiğim Gibi Sivas'tan 2 Adet 5800 veya 5530 Alınacaktır. Birisi 5800 Diğeri 5530 Olabilir. Telefonda Aranacak Özellik Olarak Tabii ki Kutu İçeriği Eksiksiz Teslim, Garanti Süresinin Dolmuş Olması veyada Olmaması Pek Aranan Bir Özellik Değil. Telefonun Temiz Olması Gerekiyor. Küçük Kılcal Göze Batmayan Çizikler Olabilir Normal Şeylerdir, Cebimize Koyuyoruz Masaya Bırakıyoruz Sürükleyerek Alıyoruz İlla ki Çiziliyor Teknoloji Harikası Telefonlarımız. :)
Maxicep.com - 2. El Temiz 5800/5530 Alınacak /Sivas
Eğerki Aradığım Şartlarda Elinde Telefonu Olan ve Sivas'ta İkamet Eden Arkadaşlar/Arkadaşlarımız Benimle İletişime Geçerse Mutlu Mesut Olurum.

Teşekkürler

E-mail: [email protected]
Tel: 0506 408 54 33

--------------- Ekleme ---------------

.Konu GüncéLdir.

hilmi058

Üye
bir aylık telim var 5800 sorunsuz 23 ay gartisi var tertemiz son yazımı yükledim her purogmamı güncelli son hız bi tellefon kutusuyla ful eksiksiz ne verisi,n ben 465 aldım evet cevabımı bekliyom

xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
Hilmi Kardeşim Telefonunu Görmem Gerek. Senin Ne Kadara Aldığın Önemli Değil Çünkü Sen Satarken O Telefon 2. El Klasmanına Giriyor. Zaten Almak İstesem Sivas'ta 300-350 Tl Arası 5800 Bulabilirim. Önemli Olan Telefoncudan Değilde Elden ALmak İstemem. Fiyatını Belirtirsen Sevinirim veyada Mail Adresimi Ekleyebilirsin, Numaramı Bıraktım Bir Şekilde İletişime Geçebiliriz.

xbetterx

xbetterx

Üye
    Konu Sahibi
.Konu GüncéLdir.

qmer_623

Üye
temiz 5530 . 400e bırakırım :D

ellinika

Üye
5800 siyah kutu içeriği tam, garantisi 17 ay daha sürmekte.
fiyat 300 tl. ödemeyi müteakiben kargolanır.
üzerinde çiziği dahi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt