Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. El telefonu satarken...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
2. El telefonu satarken...
Evet arkadaşlar şimdi 5800 telefonum var yeni telefon alacağım.5800 ı satmak istiyorum.Diyelimki alıcı buldum bakkaldan sakız alır gibi ver parayı al sakızı mı yapacağız?
Telefonu sattığıma dair bi kağıt bir şey imzalatmam gerekmez mi?
anılbaran
Üye
gerekmez aslında.Ben hiç imzalamadım bısı.Bazen bı kaç telefoncu kıllık yapar imzalaman gerekır diye aman onlarla ugraşma.internetten sat.
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
İnternetten 2. El telefon satmak hakkında bilgi verir misiniz?
Forumlara ilan mı veriyim yoksa bazı siteler gittigidiyor hepsiburada filan onlara mı ilan veriyim
İnternetten 2. El telefon satmak hakkında bilgi verir misiniz?
Forumlara ilan mı veriyim yoksa bazı siteler gittigidiyor hepsiburada filan onlara mı ilan veriyim
Sahibinden.com a ilan vericeksiniz sonra ankara içi biryerde buluşucaksınız alışveriş merkezi gibi yerleri tercih edin karşı tarafı tanımıyorsunuz karşı taraf kontrol eder telefonu sonra paranızı verir.Bu kadar
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
Tehlike ";4639111][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Sahibinden.com a ilan vericeksiniz sonra ankara içi biryerde buluşucaksınız alışveriş merkezi gibi yerleri tercih edin karşı tarafı tanımıyorsunuz karşı taraf kontrol eder telefonu sonra paranızı verir.Bu kadar [/COLOR]