2. El N8 Alırken Dead Phone Usb Flash ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
synergy11

synergy11

Üye
    Konu Sahibi
2. El N8 Alırken Dead Phone Usb Flash ?
2. el N8 almaya kalksam dead phone usb flash atılıp atılmadığını nasıl anlayabilirm ? malum alınca garanti sorunu çıkmasın ?

ramirez02

Üye
benim bildiğim anlayamassın flash atılsa dahi garantiden cıkmaz

uribaju

uribaju

Üye
sende üstüne flash atarsın 0 olur ne olacak ki?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
O dediğin olay yeniden Flash atınca değil Hardformat atınca oluyor. Sen alıp yeniden Flash atsan hiçbir şey değişmez garanti olduğu gibi devam eder.

synergy11

synergy11

Üye
    Konu Sahibi
O dediğin olay yeniden Flash atınca değil Hardformat atınca oluyor. Sen alıp yeniden Flash atsan hiçbir şey değişmez garanti olduğu gibi devam eder.

bazı arkadaşlar dead phone usb flash atınca garanti kapsamından çıkar demişler ama ?

Anußis

Anußis

Üye
bak ben sana şunu diyeyim .. x6 kullanıyordum ve HACK li olarak v31 sürümü kullanıyordum bildiğin hack modifiyeli olarak telefonum yere düştü dokunmatiği bozuldu direkt kvkya verdim ... dokunmatiğini garanti dahiline aldılar ve v31 orjinal fw kurdular verdiler ... düşün artık :) :ehe

synergy11

synergy11

Üye
    Konu Sahibi
bak ben sana şunu diyeyim .. x6 kullanıyordum ve HACK li olarak v31 sürümü kullanıyordum bildiğin hack modifiyeli olarak telefonum yere düştü dokunmatiği bozuldu direkt kvkya verdim ... dokunmatiğini garanti dahiline aldılar ve v31 orjinal fw kurdular verdiler ... düşün artık :) :ehe

Teşekkürler ilgin için :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt