Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2. el n73 aranıyor
Sponsorlu Bağlantılar
atomlar
Üye
Konu Sahibi
2. el n73 aranıyor
2. el n 73 arıyorum
casiii
Üye
sana satabilirim kardeş n73müsic ed. version: v.4,0736,3,2,1 04,09,2007 1cigabayt kinkstom hafıza kartıyla
isdersen tabii
dgn_abdullah
Üye
bende n-73 var. n-73 me degil. normalinden. alalı 1.5 ay oldu. kutusu garantisi var. turkcell bayisinden almıstım.
celalcll
Üye
Bende 3 AyLık kvk GaraNtili N73 Var Ne Kdara Almayı Düsünüyorsun Tel COk Temiz 1gb Hafıza KArtı Orjinal KuLak ici Kulaklık Dahil Ne KAdar Verirsin Faturası kutusu hErseyi Var ?
Antisentimental
Üye
ben de istiyorum da.. fiyatlarını da söyler misiniz?
sinan_19_92
Üye
yaa ben n73 arıyodum kendime buldum alalı 3 ay oldu kutusu garantisi faturası+2gbhaf. kartı herşeyi war+özel sipariş werdim kasa rengi lacivert reng çok temiz bi telefon...şimdi de dokunmatik samsunglardan almayı düşünüyorum o yüzden satcam bunu niyeti olan warsa haber versin 250 tl ye weriyorum az bişe pazarlık payı bırakabilirim(0545 424 63 [email protected]))
kardeş 225 tl nakit alırsan garantisi 3 ay falan oldu biteli kutu içi temiz cihaz msn adresim [email protected] düşünürsen ekle görüşelim.
kral4242
Üye
millet N73 temiz hiç bir problemi yok kullanımdan dolayı köşelerde çizikler var. 1,5 yıldır kullanıyorum hiç bir problem olmadı almak isteyen varsa 230 tl [email protected]
mefhar
Üye
n95 satın alırım satan varsa ciddi satıcılar fiyat versin
powerdj_07
Üye
Arkadaşlar çok temiz kutulu faturalı ve aksesuarları ile N73(silver) telefonumu 250tl satıyorum,üzerinde 1gb kingston hafıza kartıda war,hep kılıfında kullandığım için hiç çiziği yoktur kesinlikle açılmamıştır hatasızdır!kargo bana iat türkiyenin heryerine gönderebilirim irtibat [email protected]
kralkaan
Üye
300 tl music editon 2 GBhafıza kartı hediye yanında çok süper bir cihaz demiyorum en azında 5 sene kullanırsın iletişim bilgileri [email protected]
ixxxi
Üye
bende satabilirm. 6 ay oldu alalı ekrandaki jiletini dahi duruyor. 2 gb kart+garanti+kutu+cd+fatura... ilk alındığındaki şekliyle. (: 280tl
emustafam
Üye
700.000 mılyona satlık n96
love38
Üye
n73 n95 ile takas olunur üstüne 200 veririm
yas373
Üye
benim de n73 music editionum var istersen satabilirim versiyon 4.0839.42.2.1 27.09.2008 1 gb kingstom hafıza kartı ile. 1 sene daha var garantinin dolmasına.350 ye bırakırım
batmanlı_591
Üye
bende n73 var.2 cigabyte hafıza kartı ve müthiş oyunlar.almak isteyen vanlı ya cevap yazsın
cekkkaos
Üye
ARKADAŞLAR BENDE N73 ME MUSİC EDİTİON VAR HAFIZA KARTI 2 GB ALMAK İSTEYEN BENİ ŞU ADRESTE GÖREBİLİRLER [email protected] bu benim msn okey
--------------- Ekleme ---------------
haa bide hafıza kartında bi sürü program yaklaşık 100 tane program 150 tane falan oyunlar var almak isteyen alsın bekliyorum telefon çok temiz fiyat: 200 tl okey