2. el n73 aranıyor

Sponsorlu Bağlantılar

atomlar

Üye
    Konu Sahibi
2. el n73 aranıyor
2. el n 73 arıyorum:oke::vur

casiii

Üye
sana satabilirim kardeş n73müsic ed. version: v.4,0736,3,2,1 04,09,2007 1cigabayt kinkstom hafıza kartıyla
isdersen tabii

dgn_abdullah

dgn_abdullah

Üye
bende n-73 var. n-73 me degil. normalinden. alalı 1.5 ay oldu. kutusu garantisi var. turkcell bayisinden almıstım.

celalcll

Üye
Bende 3 AyLık kvk GaraNtili N73 Var Ne Kdara Almayı Düsünüyorsun Tel COk Temiz 1gb Hafıza KArtı Orjinal KuLak ici Kulaklık Dahil Ne KAdar Verirsin Faturası kutusu hErseyi Var ?

Antisentimental

Antisentimental

Üye
ben de istiyorum da.. fiyatlarını da söyler misiniz?:islik

sinan_19_92

Üye
yaa ben n73 arıyodum kendime buldum alalı 3 ay oldu kutusu garantisi faturası+2gbhaf. kartı herşeyi war+özel sipariş werdim kasa rengi lacivert reng çok temiz bi telefon...şimdi de dokunmatik samsunglardan almayı düşünüyorum o yüzden satcam bunu niyeti olan warsa haber versin 250 tl ye weriyorum az bişe pazarlık payı bırakabilirim(0545 424 63 [email protected]))

serafb

Üye
275 tl music editon herşeyi orjinal alırsan [email protected] cameradan teli ğörebilirsin tertemiz n95 takasda olur..üste 200 veririm

djsalih91

djsalih91

Üye
200 tl veririm nakit satan varmı

ahmo123456

Üye
fiyatını yazabilrmissin n73 ü ne kadara satıyon

kral4242

Üye
kardeş 225 tl nakit alırsan garantisi 3 ay falan oldu biteli kutu içi temiz cihaz msn adresim [email protected] düşünürsen ekle görüşelim.

kral4242

Üye
millet N73 temiz hiç bir problemi yok kullanımdan dolayı köşelerde çizikler var. 1,5 yıldır kullanıyorum hiç bir problem olmadı almak isteyen varsa 230 tl [email protected]

mefhar

Üye
n95 satın alırım satan varsa ciddi satıcılar fiyat versin

powerdj_07

Üye
Arkadaşlar çok temiz kutulu faturalı ve aksesuarları ile N73(silver) telefonumu 250tl satıyorum,üzerinde 1gb kingston hafıza kartıda war,hep kılıfında kullandığım için hiç çiziği yoktur kesinlikle açılmamıştır hatasızdır!kargo bana iat türkiyenin heryerine gönderebilirim irtibat [email protected]

kralkaan

kralkaan

Üye
300 tl music editon 2 GBhafıza kartı hediye yanında çok süper bir cihaz demiyorum en azında 5 sene kullanırsın iletişim bilgileri
[email protected]

ixxxi

Üye
bende satabilirm. 6 ay oldu alalı ekrandaki jiletini dahi duruyor. 2 gb kart+garanti+kutu+cd+fatura... ilk alındığındaki şekliyle. (: 280tl

emustafam

Üye
700.000 mılyona satlık n96

love38

Üye
n73 n95 ile takas olunur üstüne 200 veririm

yas373

Üye
benim de n73 music editionum var istersen satabilirim versiyon 4.0839.42.2.1 27.09.2008 1 gb kingstom hafıza kartı ile. 1 sene daha var garantinin dolmasına.350 ye bırakırım

batmanlı_591

Üye
bende n73 var.2 cigabyte hafıza kartı ve müthiş oyunlar.almak isteyen vanlı ya cevap yazsın

cekkkaos

Üye
ARKADAŞLAR BENDE N73 ME MUSİC EDİTİON VAR HAFIZA KARTI 2 GB ALMAK İSTEYEN BENİ ŞU ADRESTE GÖREBİLİRLER [email protected] bu benim msn okey

--------------- Ekleme ---------------

haa bide hafıza kartında bi sürü program yaklaşık 100 tane program 150 tane falan oyunlar var almak isteyen alsın bekliyorum telefon çok temiz fiyat: 200 tl okey