2. El Lumia 920 Alacağım, tavsiyeleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mad-x

mad-x

Üye
Merhaba arkadaşlar.
2. El bir lumia 920 alma düşüncesindeyim.
Bu konuyu, siz değerli kullanıcıların görüşlerini almak için açtım.
Cihazınızla ilgili canınızı sıkan durumlar nelerdir?
2. El bir lumia 920 alacak olsanız, nerelerini kontrol ederdiniz?
Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bu arada, sıfır almak istemememin sebebi, üst seviye cihazın yaza doğru çıkacak olmasıdır..
Görüşlerinizi bekliyorum.

Bende ikinci el aldım, ilk yapacağın tabiki imei numarasını kontrol edip kayıtlı olup olmadığına bakman. Ondan sonra ayarlarda telefon bilgilerine girip gerçekten lumia 920mi almışsın onu kontrol et. Çizik var mı yok mu kontrol et. Ekranın sol üst köşesine bastırınca bir oynama oluyormu ona bak. Ekranla kasa arasında çıt çıt ses çıkmaması lazım. Telefonu sallayınca içinde bir şeylerin ses çıkarmaması lazım. ön ve arka Kamerası çalışıyor mu onu kontrol et. Bilgisayara bağlayıp bilgisayarla senkron olabiliyor mu onu kontrol et. Ön kamera gözünde toz birikimi var mı kontrol et. Son olarakda bir arama yaparak mikrofon ve hoparlörlerin sağlamlığını kontrol et. Aklıma başka bişey gelmiyor :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kulaklık ve usb girişi sıkı mı gevşek mi onu kontrol et :) Süper hassas ayarında bezle yada eldivenle çalışıyor mu onu da test et.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bu kadar şeyi kontrol edeceğine bence sıfırını al rahat et :oke:

alical33

alical33

Üye
maalesef sıfır alırkende bunlara bakmak gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: ardacumhur

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
zaten şuan sıfır düşünmeye başladım :)
808'i elden çıkaracağım fiyata bağlı ama bu :D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bi üyemiz teknosadaki fırsatı söylemişti konu açarak bi ona bak derim 1550tl ye denk geliyormuş.100 tl indirim çekiyle :)

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
baktım ama turuncu kart falan gerekiyormuş ve galiba indirim çeki 1 gün sonra kullanılıyormuş..
Çok saçma :S

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Bimeks yapıyor aynısını.%10 hediye çeki veriyor.NL920 alıp hediye çekiyle de iPad4'e destek çıkarım diyordum :kıskıs:

alical33

alical33

Üye
bencede 0 ı en mantıklısı ama dedğim gibi onuda kontrol etmeden alma :)

mad-x

mad-x

Üye
sahibinden comda ikinci elini çok uygun fiyata bulabilirsin. garantili olarak 1100tlye aldım ben mesela. 1.5 ay kullanılmıştı çiziksiz sıfır gibi geldi. çok memnunum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
sahibinden comda ikinci elini çok uygun fiyata bulabilirsin. garantili olarak 1100tlye aldım ben mesela. 1.5 ay kullanılmıştı çiziksiz sıfır gibi geldi. çok memnunum
Ben cesaret edemezdim. Güle güle kullan inşallah.

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen sıfır alacağım.
Şimdi karar vermem gereken, renk.
Sarı mı beyaz mı alıyım sizce?

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Kesinlikle siyah ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Beyaz çok klas duruyor :)
Siyah telefon herkeste olduğu için dikkat çekmez, Lumia 920 olduğunu farketmeyebilirler.
Ancak beyaz Lumia 920 her yerde "ben buradayım" der ;)

alical33

alical33

Üye
bence sarı veya kırmızı al en gösterişli onlar ama bi süre sonra sıkarmı bilemem beyaz daima güzeldir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt