2. El Lumia 920 Alacağım, tavsiyeleriniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
2. El Lumia 920 Alacağım, tavsiyeleriniz?
Merhaba arkadaşlar.
2. El bir lumia 920 alma düşüncesindeyim.
Bu konuyu, siz değerli kullanıcıların görüşlerini almak için açtım.
Cihazınızla ilgili canınızı sıkan durumlar nelerdir?
2. El bir lumia 920 alacak olsanız, nerelerini kontrol ederdiniz?
Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum..

Bu arada, sıfır almak istemememin sebebi, üst seviye cihazın yaza doğru çıkacak olmasıdır..
Görüşlerinizi bekliyorum.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ikinci eli varmı.

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
sahibinden.com'da 1200 lira civarına rahatlıkla bulunabiliyor..

alical33

alical33

Üye
evet taahhütle alıp nakite çevirenler çok 3 5 günlük hatta sıfır cihazlarda var yani alabilirsin bbence bi sakıncası yok

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 920 gayet güzel bir telefon.
Yalnızca WP8 sisteminin bazı eksikleri var. Onlar da zamanla giderilecektir.
Bir tek erken ısınma sorunu var. O da genellikle makul süre oyun oynadıktan sonra oluyor.
Çok kafaya takılacak bir durum değil.
Uygun bir fiyata bulursun umarım, şimdiden hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: Enes

ImPossibLe28

Üye
    Konu Sahibi
920 hakkında bilgim var, zaten uzun süredir inceliyorum.
Söylemek istediğim, mesela telefondaki gıcırtılar nerelerde oluyor? Bunun gibi telefonun donanımsal sorunu olup olmadığını nereden anlayabilirim?

drangela61

drangela61

Üye
Bir tek erken ısınma sorunu var. O da genellikle makul süre oyun oynadıktan sonra oluyor.

hocam bu ısınma sorunu ne kadar problem oluyor anlatır mısınız kafama takıldı
ya da gelecek apollo güncellemesiyle geçebilecek bir şey mi..?

alical33

alical33

Üye

bence çözüm olabilir porticoyla bile baya azaldı ısınma

- - - Eklendi - - -

bence çözüm olabilir porticoyla bile baya azaldı ısınma

nanotex

nanotex

Üye

Telefon ile oyun oynarken veya 3G ile bağlanırken güneşin yüzeyindeki ısıya yaklaşıyor telefonun arka üst tarafı :dry:

alical33

alical33

Üye

Telefon ile oyun oynarken veya 3G ile bağlanırken güneşin yüzeyindeki ısıya yaklaşıyor telefonun arka üst tarafı :dry:
sende portico yüklümü? eskiden bendede öyleydi ama şimdi daha az ısınıyor

drangela61

drangela61

Üye

o derece yanii oo sıkıntı ama bu durum
bu telefonu alıp da kenarda oturtacak değilim ki aşırı derece ısınma gün gelir cihaza da zarar vermez mi :S

deveci82

Üye
akıllı telefonların hepsinde ısınma oluyor sıkıntı yok, lumia 920 iyi bi telefon biraz büyük ama sorun etmezsen hayırlı olsun şimdiden

drangela61

drangela61

Üye
akıllı telefonların hepsinde ısınma oluyor sıkıntı yok, lumia 920 iyi bi telefon biraz büyük ama sorun etmezsen hayırlı olsun şimdiden

büyüklüğü falan sıkıntı değil ben zaten çıktığı günden beri telefonu takip eden biriyim de ne biliim bu ısınma sorunu çok dillendirildi
diğer akıllı telefonlarda da uzun süreli kullanımda ısındığını biliyorum ama bu telefonda olağandan fazlaysa sıkıntı..

- - - Eklendi - - -

gerçi cellat arkadaşımız porticoyla beraber azaldığını söylemiş bu iyi bir gelişme demek ki yazılım işi o zaman apollo ile daha iyi olacaktır diye umuyorum..

alical33

alical33

Üye
bende öyle umuyorum boyutta hiç problem olmuyor 1 saat kullanın artık diğer telefonlar size çok küçük gelecek :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
bende öyle umuyorum boyutta hiç problem olmuyor 1 saat kullanın artık diğer telefonlar size çok küçük gelecek :)
aynen öyle arada bir elime desire x imi alıyorum <kendisi 4 inch ekrana sahiptir ..> ufacık geliyor elime birde tüy gibi desire x.. :kıskıs: lumia nın büyüklüğünede , ağırlığınada alışıyorsun zamanla :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İşte telefon bu dedirtiyor :)

alical33

alical33

Üye
telefonun eline oturması lazım arkadaş lumia 920 tam bana göre :D

mamix74

mamix74

Üye
arkadsim ben bugun şahit oldugum bir olayi anlatayim sana.bende lumia 610 var yurtdişi cihazi tele 7.8 guncellemsini yukledikten sonra surekli şebekede kopma olmaya başladi baska bir varyant indirdim kurdum yine ayni.neyse bugun nokia servisine goturdum orda başka bir muşyeti vardi hangi sebepten bilmiyorum ama 920'sini yenisiyle degiştirmişler ama sifir diye verdikleri telefonun icinden başka bir kullanici tarafindan cekilmiş fotolar vardi.nasil boyle olur bilmiyorum adamda para iadesi icin dogru tükoder'e gitti.bunu niye anlatiyorum bilmiyorum ama ben bir an önce 610'u elden cikarip androide gecicem...

n000k

n000k

Üye
arkadsim ben bugun şahit oldugum bir olayi anlatayim sana.bende lumia 610 var yurtdişi cihazi tele 7.8 guncellemsini yukledikten sonra surekli şebekede kopma olmaya başladi baska bir varyant indirdim kurdum yine ayni.neyse bugun nokia servisine goturdum orda başka bir muşyeti vardi hangi sebepten bilmiyorum ama 920'sini yenisiyle degiştirmişler ama sifir diye verdikleri telefonun icinden başka bir kullanici tarafindan cekilmiş fotolar vardi.nasil boyle olur bilmiyorum adamda para iadesi icin dogru tükoder'e gitti.bunu niye anlatiyorum bilmiyorum ama ben bir an önce 610'u elden cikarip androide gecicem...
şimdi bu anlattığının nokia yla ne alakası var bende anlamadım.. bu bir kere nokia nı suçu değil.. servisin suçu..serviste nokia nın servisi değil ya.. karalama yapmaya çalışıyorsan bari düzgün yap.. servisi suçla..

mamix74

mamix74

Üye
şimdi bu anlattığının nokia yla ne alakası var bende anlamadım.. bu bir kere nokia nı suçu değil.. servisin suçu..serviste nokia nın servisi değil ya.. karalama yapmaya çalışıyorsan bari düzgün yap.. servisi suçla..

servis istanbul pendikteki nokia care zaten tükoder'e gitmen icin yetkili servise vermen lazim.birde senelerfir nokia kullanicisi olarak karalama yapmiyorum yaparsamda sozunu dikkate alirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt