pelın_
ilk çaydan sonra açıldı hrekes necmi bişey yaptı sanırımE kafeye gidene kadar necmide sessizdi herkes sessizdi ne olduysa o teras kafede oldu![]()

test mod
pardonnn
ilk çaydan sonra açıldı hrekes necmi bişey yaptı sanırımE kafeye gidene kadar necmide sessizdi herkes sessizdi ne olduysa o teras kafede oldu![]()

pardonnnmod. ciddi ol![]()

Esra dediya bana ne oldu utandınmı diye ben dedim açılırım sen bekle Cem abi zaten geçen buluşmada sakin başladım sonra koptumE kafeye gidene kadar necmide sessizdi herkes sessizdi ne olduysa o teras kafede oldu![]()

Eyvallah ErcanTest mod.ken bile baskı yapıyorsunuz. Necminin şevkini kırmayın. İyi bir mod olacak o![]()

haha cem yaa
Esra dediya bana ne oldu utandınmı diye ben dedim açılırım sen bekle Cem abi zaten geçen buluşmada sakin başladım sonra koptum![]()
yolda çekılen ses kaydından hiç bahsetmıyosunuz bıde necmi yıne tek başına dondurma yedı geçen buluşmadada böl eolmuştu
Eyvallah Ercan![]()

aynen ya mal gibi kaldım
haha cem yaayolda çekılen ses kaydından hiç bahsetmıyosunuz bıde necmi yıne tek başına dondurma yedı geçen buluşmadada böl eolmuştu
![]()

Ben ve ciddilik yok beKasma kendini Necmi, bu kadar ciddi olmana gerek yok moderatör olabilmek için![]()

Kasma kendini Necmi, bu kadar ciddi olmana gerek yok moderatör olabilmek için![]()
Dahada yetkili isen acayip özgürlüğün kısıtlanıyor
Kendini kasmak zorunda kalıyorsun 
Öyle olmuyor abiDahada yetkili isen acayip özgürlüğün kısıtlanıyor
Kendini kasmak zorunda kalıyorsun
![]()
hat sorunlu galibabenmi bağırmışım ben burakla konuşurken biraz sesli konuşmuş olabilirim ama senle konuşurken bağırmadımöte yandan her buluşmada "alo alooo çekmiyor aaaa____oooo" numarasınıda 1 kere yerler
nedense herkesin gülme sesi normal geliyordu ama bir tek senin sesin kesik kesik geliyordu
![]()

ya korkma ben varım alırım aşağı onuzaten bidaha arma isayı tırstım ben ondan
:
hat sorunlu galiba![]()
tabi tabi kesin 
zaten bidaha arma isayı tırstım ben ondan

ya korkma ben varım alırım aşağı onu:

özelden yazıyo bana tehtıt ettı anam bunun nıyetı pısalii yardım et dedım hıc tınlamadı bıle benı
geçen buluşmadan bellıydı haha

Ya Bırak hep tehdir hep tehdit boş işler bunlar İSAAA