Gerçekleştirilen Buluşmalar 2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

Necmati

Necmati

Üye
E kafeye gidene kadar necmide sessizdi herkes sessizdi ne olduysa o teras kafede oldu :ehe
Esra dediya bana ne oldu utandınmı diye ben dedim açılırım sen bekle Cem abi zaten geçen buluşmada sakin başladım sonra koptum :D

----------Eklendi @ 14:00:39 ---------- Yazıldı @ 13:59:48 ----------

Test mod.ken bile baskı yapıyorsunuz. Necminin şevkini kırmayın. İyi bir mod olacak o :pro:
Eyvallah Ercan :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

pelın_

Esra dediya bana ne oldu utandınmı diye ben dedim açılırım sen bekle Cem abi zaten geçen buluşmada sakin başladım sonra koptum :D
haha cem yaa :) yolda çekılen ses kaydından hiç bahsetmıyosunuz bıde necmi yıne tek başına dondurma yedı geçen buluşmadada böl eolmuştu:ehe

Necmati

Necmati

Üye
Sayfayı +1'ledim akşama twit ve Facebook paylaşımı olarak sunacağım.

Ha Cem abi bir video çekseydik ya Payduşka oynarken falan :)

Necmati

Necmati

Üye

haha cem yaa :) yolda çekılen ses kaydından hiç bahsetmıyosunuz bıde necmi yıne tek başına dondurma yedı geçen buluşmadada böl eolmuştu:ehe
aynen ya mal gibi kaldım :D

Benim şarkıyı söylerken yaptığım beatbox'ı es geçmeyin lütfen :)

----------Eklendi @ 14:02:50 ---------- Yazıldı @ 14:02:34 ----------

Kasma kendini Necmi, bu kadar ciddi olmana gerek yok moderatör olabilmek için :ehe
Ben ve ciddilik yok be :D

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Kasma kendini Necmi, bu kadar ciddi olmana gerek yok moderatör olabilmek için :ehe

Öyle olmuyor abi :D Dahada yetkili isen acayip özgürlüğün kısıtlanıyor :D Kendini kasmak zorunda kalıyorsun :D

zaza

zaza

Üye
benmi bağırmışım ben burakla konuşurken biraz sesli konuşmuş olabilirim ama senle konuşurken bağırmadım :hih: öte yandan her buluşmada "alo alooo çekmiyor aaaa____oooo" numarasınıda 1 kere yerler :D nedense herkesin gülme sesi normal geliyordu ama bir tek senin sesin kesik kesik geliyordu :D

pelın_

tabikide es geçmıyoruz bak yıneben hatırladım:)

Necmati

Necmati

Üye
benmi bağırmışım ben burakla konuşurken biraz sesli konuşmuş olabilirim ama senle konuşurken bağırmadım :hih: öte yandan her buluşmada "alo alooo çekmiyor aaaa____oooo" numarasınıda 1 kere yerler :D nedense herkesin gülme sesi normal geliyordu ama bir tek senin sesin kesik kesik geliyordu :D
hat sorunlu galiba :hmmm

pelın_

:ehe zaten bidaha arma isayı tırstım ben ondan

pelın_

özelden yazıyo bana tehtıt ettı anam bunun nıyetı pıs :) alii yardım et dedım hıc tınlamadı bıle benı
geçen buluşmadan bellıydı haha

zaza

zaza

Üye

ya korkma ben varım alırım aşağı onu :pro::

hep demişimdir "uzakta olan tehlikeye diklenirsen, yakınına gelince irkilirsin" :D

----------Eklendi @ 14:15:31 ---------- Yazıldı @ 14:14:34 ----------

özelden yazıyo bana tehtıt ettı anam bunun nıyetı pıs :) alii yardım et dedım hıc tınlamadı bıle benı
geçen buluşmadan bellıydı haha

dua ette ciddi ciddi tehdit etmedim :D

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Necmati

Necmati

Üye
Ya Bırak hep tehdir hep tehdit boş işler bunlar İSAAA

zaza

zaza

Üye
Ya Bırak hep tehdir hep tehdit boş işler bunlar İSAAA

kimine göre boş gelir zazanın cümleleri
kimine göre hoş gelir sevgilinin sözleri

ne demişimdir hep "tehdit tehdit olmaz insan üzerinde uygulanmadıkça, dost hep küçümser seni ona ciddi ciddi saldırmadıkça" :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Buluşmalar da her ne kadar varlık olarak İsa bulunamazsa da , telefondan irtibata geçilerek muhakkak üyelerle konuşur . Bu huyunu takdir ediyorum İsa kardeşim :)