Gerçekleştirilen Buluşmalar 2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

Burak

Üye
    Konu Sahibi
ooo burda muhabbet akmış yaa ben daha yeni eve geldim :D

Sakarya'dan kalkıp geldiğime hiç pişman değilim süper bi buluşma oldu katılan arkadaşları yakından tanıma fırsatı yakaladım ve baya bi kafamı dağıttım(Tamam biraz sessizdim ama ortam iyiydi) iyi ki gelmişim dedim gerçekten çok güzel oldu sırf bu buluşma için Sakarya'dan kalkıp İstanbul'a geldim iyi ki gelmişim

Herkese Çok Teşekkür Ederim Fırsat Buldukça Diğer Buluşmalara da Katılmaya Çalışacağım...

yanlız o çimlerde oturduğumuzdan beri belim ağrıyor ama güzeldi ve yine de hayal kırıklığına uğramadım :D :D

okadar çok şey demek istiyorum ama başka dicek bi şey bulamıyorum yaa harbiden süperdi :D

teşekkürler kardeşim güzel düşüncelerin için. aynen ya o çimlerde oturduk öyle belimiz ağrıdı hep :zzz:

pelın_

ooo burda muhabbet akmış yaa ben daha yeni eve geldim :D

Sakarya'dan kalkıp geldiğime hiç pişman değilim süper bi buluşma oldu katılan arkadaşları yakından tanıma fırsatı yakaladım ve baya bi kafamı dağıttım(Tamam biraz sessizdim ama ortam iyiydi) iyi ki gelmişim dedim gerçekten çok güzel oldu sırf bu buluşma için Sakarya'dan kalkıp İstanbul'a geldim iyi ki gelmişim

Herkese Çok Teşekkür Ederim Fırsat Buldukça Diğer Buluşmalara da Katılmaya Çalışacağım...

yanlız o çimlerde oturduğumuzdan beri belim ağrıyor ama güzeldi ve yine de hayal kırıklığına uğramadım :D :D

okadar çok şey demek istiyorum ama başka dicek bi şey bulamıyorum yaa harbiden süperdi :D

benim hatam sanırım çimlerde oturalım demek
ama napalım oldu bkere orda necmının anlattıklara süperdi :) leyla ile mecnun sahnelerı koptummm bide esra kız ıkı arada bi derede sana söledıgım şey ( ben: ama çok güzel
esra:annem verdi kız:)
sen anladın sanırım esra ay çok guzedıı

• Beğen
Tepkiler: technoshark, vapur dumanı ve Burak
y n s c n

y n s c n

Üye
valla burak senin belin neden ağrıdı çözemedim simdi çimlerdenmi baska bişeydenmi :ehe ( yanlış anlamayın burakla güreştikte :P: )

Eraycım ayağına sağlık kalkıp nerelerden geldin bizim için, dediğin gibi biraz suskundun ama olsun ben suskunlardan hoşlanırım :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, jigsaw_54 ve Burak
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Valla bir sürü olay yaşanmış bu buluşmada, diğerinde böyle olmayacak :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
valla burak senin belin neden ağrıdı çözemedim simdi çimlerdenmi baska bişeydenmi :ehe ( yanlış anlamayın burakla güreştikte :P: )

Eraycım ayağına sağlık kalkıp nerelerden geldin bizim için, dediğin gibi biraz suskundun ama olsun ben suskunlardan hoşlanırım :ehe

hahahahahahaha :ehe :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha: sen varya ya :ehe :naughty: bize bişey olmaz performans yerinde :ehe

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve y n s c n

pelın_

:ehe bu arada cem bütün çekirdegi yedı esra süreklı kolamın içine çekirdek kabugunu attı:):)

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...:) Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahu :ehe Maşallah yani ...:D Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki :ehe Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin :ehe
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre :ehe
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan :ehe , dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah :ehe
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki :D
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee :ehe

Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...
yorumun için teşekkür ederim hayatım.O güzel gamzelerimi herkez görsün diye her resimdeyim :D hem ben fotoğraf çekmeye ve çektirmeye bayılırım :D görüldüğü üzre:P:

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Burak
y n s c n

y n s c n

Üye
Sohbete yarın devam edicem, kaldığım yerden :ehe iş mod on :(

• Beğen
Tepkiler: Burak

jigsaw_54

Üye

abi o nasıl söz öle suskunlardan hoşlanırım filan noluyo yaw :ehe

• Beğen
Tepkiler: y n s c n ve Burak

jigsaw_54

Üye
Bidahakine daha çok reaksiyon bekliyorum daha çok kişiyi tanımak daha iyi gelicek :ehe

Bu tayfa ve ek kişiler istiyoruzzz :megafon:

----------Eklendi @ 23:57:27 ---------- Yazıldı @ 23:56:56 ----------

Esra kronometre tuttu 5 dakikada 1 sigara iznim vardı :hih:

5dkda 1 sigara mı iyi iyi kimse bana karışmadı :ehe

• Beğen

pelın_

ama burak sürekli şu sıgarayı şu tarafa üfle dıyıp baskı yaptı bana

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve Burak

pelın_

hiçte bile yzüne üflemedım:)
esra cemin yuzune üfledı:):):
ben sadece yanındaydımve dogal olarak duman sana geldı bıkerem

• Beğen
technoshark

technoshark

Üye
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...:) Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahu :ehe Maşallah yani ...:D Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki :ehe Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin :ehe
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre :ehe
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan :ehe , dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah :ehe
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki :D
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee :ehe

Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...

hava akşama doğru bir serinledi ki sorma :) ben baştan hazırlık yaptım, ama zaten sahildeydik.. o kadarda sıcakta değildi.. hem ben hastaydım falan iyi geldi yani anlıyacağınn :) ama inan yokluğun belli oldu he.. bir dahakine kaçırma sakın :)

• Beğen

Burak

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3, technoshark ve pelın_

pelın_

ali hernekadar adımı hep yanliş sölesende seni hep andık gecenki buluşmayı konuştuk :)
hıhh sen hala pınar de bana
gerci pınar ısmınıde çok severım ama adım pelin

• Beğen
Tepkiler: minoo ve Burak