Öncelikle zahmet edip oraya kadar gelen arkadaslara teşekkür etmek istiyorum, sanal alemde bi cok bulusmaya katıldım bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Bu kadar içten bu kadar sıcak kanlı insanlar olduğunuz zaten forumdaki yazılarınızdanda anlaşılıyodu.. Pazar günü bunalımı vardır bende sayenizde o bunalım uçup gitti..
Herşey çok güzeldi hepsi benim kafadandı daha doğrusu zamanımızı bu kadar hoş kılan arkadaslara tekrar teşekkür ederim...
herşey aramızda 
hacı ortak düşüncelerimiz çok fazla seninle baya samimi olduk yaniherşey aramızda
![]()

heheheh güzel zaman geçirdik dediğin gibi baya keyif aldım ben, aramızdaki şeylerde cabası![]()
süperdin ya sen 
Öncelikle zahmet edip oraya kadar gelen arkadaslara teşekkür etmek istiyorum, sanal alemde bi cok bulusmaya katıldım bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Bu kadar içten bu kadar sıcak kanlı insanlar olduğunuz zaten forumdaki yazılarınızdanda anlaşılıyodu.. Pazar günü bunalımı vardır bende sayenizde o bunalım uçup gitti..
Herşey çok güzeldi hepsi benim kafadandı daha doğrusu zamanımızı bu kadar hoş kılan arkadaslara tekrar teşekkür ederim...

Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Maşallah yani ...
Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki
Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin 

, dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah 

Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahuMaşallah yani ...
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan, dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah
Pınar , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee
Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...

Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan, dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah
Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...

Pelin , pardon yahu ...![]()
.pelin ali pelin bi tutturammıyosunPelin , pardon yahu ...
Hemen de bir hata bulmaya çalışıyorsunuz he ...Karıştırıyorum isimleri arada , pardon Pelin ...

Yunus can benim arkadaslar yanlış olmasın![]()

Buluşma yeri her zamanki gibi sahil +
Buluşma Organizatörleri +
Buluşmacılar - (Efsane buluşanlar yok diye eksi)
Mekanlar - + ( Eh işte)
Aktiviteler +
Ali abi nin katılmaması - (Ali abimiz buluşmalara hep renk katardı o olmadığı için eksi)
İŞTE BENİM DEĞERLENDİRMEM UMARIM İYİ OLMUŞTUR.

teşekkürler abi yorumun için. senide aramızda görmeyi inanki çok istedim![]()

Oyy , güzel kardeşim çok teşekkür ediyorum ...
Kusura bakma da da seni tanıyamadım
Sağol , varol Burakcım , teşekkürler kardeşim . İnşallah , istanbul da olduğumda , son yılların en güzel buluşmasını gerçekleştireceğiz .![]()
pelin ali pelin bi tutturammıyosun![]()

Abicim ben Murat (Namı Diğer Xilence).

Vallahi , ne biçim ismin var yahu . Hep Pınar ismini söylüyorum nedense
----------Eklendi @ 22:30:07 ---------- Yazıldı @ 22:29:09 ----------
Murat , Murat , Murat ...
Karamurat mı yoksa ... Hımmmmm ...![]()