Gerçekleştirilen Buluşmalar 2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)

Sponsorlu Bağlantılar

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Mert abi 3 ay sonra istanbulda görecem senii :D

Burak

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle zahmet edip oraya kadar gelen arkadaslara teşekkür etmek istiyorum, sanal alemde bi cok bulusmaya katıldım bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Bu kadar içten bu kadar sıcak kanlı insanlar olduğunuz zaten forumdaki yazılarınızdanda anlaşılıyodu.. Pazar günü bunalımı vardır bende sayenizde o bunalım uçup gitti..
Herşey çok güzeldi hepsi benim kafadandı daha doğrusu zamanımızı bu kadar hoş kılan arkadaslara tekrar teşekkür ederim...

hacı ortak düşüncelerimiz çok fazla seninle baya samimi olduk yani :d: herşey aramızda :naughty:

• Beğen
Tepkiler: y n s c n ve Xilence
y n s c n

y n s c n

Üye

hacı ortak düşüncelerimiz çok fazla seninle baya samimi olduk yani :d: herşey aramızda :naughty:

heheheh güzel zaman geçirdik dediğin gibi baya keyif aldım ben, aramızdaki şeylerde cabası :naughty:

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Buluşma king arkadaşlar ben kaçıyorum :d :d

• Beğen
Tepkiler: Burak
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Öncelikle zahmet edip oraya kadar gelen arkadaslara teşekkür etmek istiyorum, sanal alemde bi cok bulusmaya katıldım bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
Bu kadar içten bu kadar sıcak kanlı insanlar olduğunuz zaten forumdaki yazılarınızdanda anlaşılıyodu.. Pazar günü bunalımı vardır bende sayenizde o bunalım uçup gitti..
Herşey çok güzeldi hepsi benim kafadandı daha doğrusu zamanımızı bu kadar hoş kılan arkadaslara tekrar teşekkür ederim...

resımdekı yunus sen mısın
bende kım bu dıyorum
sımdı anladım :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...:) Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahu :ehe Maşallah yani ...:D Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki :ehe Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin :ehe
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre :ehe
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan :ehe , dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah :ehe
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki :D
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee :ehe

Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...

• Beğen
Tepkiler: Kobra_FighterTR, Necmati, vapur dumanı ve 1 kişi daha
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Buluşma yeri her zamanki gibi sahil +
Buluşma Organizatörleri +
Buluşmacılar - (Efsane buluşanlar yok diye eksi)
Mekanlar - + ( Eh işte)
Aktiviteler +
Ali abi nin katılmaması - (Ali abimiz buluşmalara hep renk katardı o olmadığı için eksi)

İŞTE BENİM DEĞERLENDİRMEM UMARIM İYİ OLMUŞTUR.

• Beğen
Tepkiler: Burak
greenmile

greenmile

Üye
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...:) Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahu :ehe Maşallah yani ...:D Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki :ehe Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin :ehe
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre :ehe
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan :ehe , dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah :ehe
Pınar , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki :D

Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...

pınar nerde ali :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye

pınar yokkı bulusmada kafan mı guzel :ehe

• Beğen
Tepkiler: Xilence
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pelin , pardon yahu ... :)
Hemen de bir hata bulmaya çalışıyorsunuz he ...:ehe Karıştırıyorum isimleri arada , pardon Pelin ...

• Beğen
Tepkiler: greenmile, Burak ve Tuba.Erva

Burak

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler abi yorumun için. senide aramızda görmeyi inanki çok istedim :(

y n s c n

y n s c n

Üye
Yunus can benim arkadaslar yanlış olmasın :ehe

• Beğen
Tepkiler: Burak, greenmile ve Tuba.Erva

pelın_

• Beğen
Tepkiler: Burak ve Xilence
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Buluşma yeri her zamanki gibi sahil +
Buluşma Organizatörleri +
Buluşmacılar - (Efsane buluşanlar yok diye eksi)
Mekanlar - + ( Eh işte)
Aktiviteler +
Ali abi nin katılmaması - (Ali abimiz buluşmalara hep renk katardı o olmadığı için eksi)

İŞTE BENİM DEĞERLENDİRMEM UMARIM İYİ OLMUŞTUR.

Oyy , güzel kardeşim çok teşekkür ediyorum ... :op:
Kusura bakma da da seni tanıyamadım :ehe

teşekkürler abi yorumun için. senide aramızda görmeyi inanki çok istedim :(

Sağol , varol Burakcım , teşekkürler kardeşim . İnşallah , istanbul da olduğumda , son yılların en güzel buluşmasını gerçekleştireceğiz .:)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı ve Burak
Xilence

Xilence

Kapalı Hesap

Oyy , güzel kardeşim çok teşekkür ediyorum ... :op:
Kusura bakma da da seni tanıyamadım :ehe

Sağol , varol Burakcım , teşekkürler kardeşim . İnşallah , istanbul da olduğumda , son yılların en güzel buluşmasını gerçekleştireceğiz .:)

Abicim ben Murat (Namı Diğer Xilence).

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap

Vallahi , ne biçim ismin var yahu . Hep Pınar ismini söylüyorum nedense :ehe

----------Eklendi @ 22:30:07 ---------- Yazıldı @ 22:29:09 ----------

Murat , Murat , Murat ...:hmmm
Karamurat mı yoksa ... Hımmmmm ...:ehe

Hiç çıkaramadın mı abim beni :D