zaza
Üye
eee nerde kalacam ben
bekleriz isa
ve
buluşmaya uzaktan katılan zaza
benmi yaşlanmışımtamam o buluşmada bende vardım ozamnda konustuk isa yaşlandınmı ne
isa sen gel evde bakcaz sana
sizin evde aile var olmazben öyle her eve gitmem otelde kalırım büyük ihtimal neyse ya daha belli değil boşunu plan yapıyorum ama gerçekten sıkıldım urfadan dışarı çıkmak istiyorum
aile seni mi yiycek yahu
Seni bize götürürüm İsa ... Gel gel ...
sen istanbuldamısın?Seni bize götürürüm İsa ... Gel gel ...
kurtuluşun yok
aha ıisanın geldigi buluşmaya gelmem
seni kaçırcam dedı valla tırstım alii yardım et
Ben varken , o buluşmada kralı kimseye birşey yapamaz =) Deneyen , mevlasını da bulur , belasını da bulur ...
Sıkıntı yok
İsa mı seni kaçıracakmış , isa anca kız kaçıran alır
KısmetYaaa şey ya Necmi abi hiç değişmemiş ve 2. sefere avp de misafirim olucaksınız 15 tatilde
Oyyy oyyy , gerçekten çok güzel kareler ortaya çıkmış...Güzel fotoğraflar için teşekkürler ...
Her fotoğrafta nedense hep esra var yahuMaşallah yani ... Nedir bu fotoğraf aşkı anlamadım ki Gamzelerinde yakıyor he maşallah , nazar değmesin
Burak kardeşim , saçlarını çok kısa kestirmişsin . Eski hali çok daha güzeldi . Bu halini beğenmedim ona göre
Teknoşark dostum , hava o kadar mı soguktu yahu , kazak , uzun gömlek falan, dikkat çekilmeyek gibi değil ki , tek kalın giyinen sen varsın maşallah
Pelin , bütün resimlerde güleyim mi gülmeyeyim mi arasında kalmışsın sanki
Necmi , adamsın dostum , yakıyorsun yine , ooohh yeeeeeeeee
Diğer iki arkadaşı da hiç tanımıyorum kusura bakmasınlar , ilk defa görüyorum , nickleri falan nedir ? ...
yo ya hep optımus lar ile çektiler am benimde çektiğmiz bir kaç poz var tabi eve geçeyim ekliyecemNecmi nin , çakma telefonu hiç çekmedi mi ?
Çatla PatlaaaaYa gıcık msınıızCidden ağlicam şimdi! Yaa ben yoktum
Çok kıskandım harbiden ya
Bi daha yapalıım
Ayrıca konu ile alakasız mesajlar silinmiştir..
yolculuğumuz çok seksiydiZaman geçmek bilmedi bi türlü kurtulamadım sizdenözelliklede burak ve necodan
ben öyle birşey dedim mi acabaNecminin onayı ile 3 aylık plana başlıyoruz.
sen bağırıyodun beeeöyle bir zamanda aranızki beni tam olarak size odaklanamadığım için ne dediğinizi pek anlamadım bir tek burakın bilet konusunu ve pelinle azıcık sohpetimizi hatırlıyorumbide necminin ben bağırmıyorum diyerek bağırışlarını ne bağırıyon necmi halla halla
ha bu arada burak sana ümit vermiş gibi olmayayım ama istanbul için önümdeki engel kalktı 2 ay sonra tabi eğer aldığım maaşları yemezsem oradayım haberin olsun
Ruslar hep aklımdaeline yüregine sağlık necmi ewet tam anlattıgın gibi bı buluşma oldu
sanırım bundan güzeli ve uzunu yapılmadı
Bol kedili kahkahalı ve yemesi içmesi bol bi buluşma oldu
inş bütün buluşmalar böle geçer
sahilde kayaların üstünde oturan rusları unutmuşun
4 yapraklı yonca arayanlar gitar çalamlar haha daha anlatsammı kı yoksa onlarda bizdemı kalsa
Ruslar hep aklımda
ya bırak o kıroyu yav kulağımı kapayarak geçtim ben bile ondan daha iyi sölerim :P
Ah ah necmi bide yol olayı olmasaydı tam olucaktı yahu allah ayırmadı bizi biraz daha zaman geçirelim diye tuzla yolcusu yaptı
Herşeye rağmen güzel bi buluşmaydı ben cem abiyle önceden tanışmışlığım vardı ama samimi değildik ama bu buluşma ona vesile oldu..
Necmi ; Forumda göründüğü kadar sert değil içindeki kedi yavrusunu göstermesi için biraz yaklaşmanız yeterli( benim premium'u unutursa bozuşuruz )
Burak ; Aklı boyunu aşmış derecede zeki diyebiliceğim bi kardeş, sohbetlerimi ve muhabbetlerimiz nedense karşılıklı aynı telden çalıyoduk buna necmide dahil
Pelin ; Beklediğimden daha sıcak kanlı birisi daha önceden tanımadığım için önceki halini bilemiyorum
Esra ; Buluşma boyunca repliklerime katılıp bizi güldürmeyi başarabildi bu konuda gerçekten başarılı espri anlayışı çok geniş
Uzun zamandan sonra ağzım kulaklarıma bu kadar çıkmıştı açıkçası, ciğerlerim ağzımdan gelicek şekilde katıla katıla güldüm..
Diğer buluşmalarıda kaçırmayacağıma emin olabilirsiniz
Tenk yu Ciddi olayım bari
tabikide sen bianesin hela o leyla mecnun olayı of bayıldım
ogunde söledım sana asla aynı dıyılsın)
Test Modmod. ciddi ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?