Gerçekleştirilen Buluşmalar 2 ekim 2011 maxicep istanbul buluşması (kadıköy)

zaza

Üye
eee nerde kalacam ben siz gelseniz ben evimi açardım sonuna kadar otelleri sevmiyom ben hep bir bela başıma geliyor vukuat istemiyorum en son otele gittiğimde polisle atışmıştım bana artistlik yaptı doğlular batının düzenini bozuyormuşta bilmem ne çok atıştık nezaretlik olabilecek duruma gelmiştim çünkü sinirden dalacaktım az daha

ve
buluşmaya uzaktan katılan zaza

ben necminin yaptığı her buluşmaya uzaktan katılıyorum en son ali vardı o buluşmada hani beni aramadın numaramı almadınmı yoksa ?

Tepkiler: Burak

pelın_

tamam o buluşmada bende vardım ozamnda konustuk isa yaşlandınmı ne

zaza

Üye
tamam o buluşmada bende vardım ozamnda konustuk isa yaşlandınmı ne
benmi yaşlanmışım neyse konuyu dağıtma özele gel sormak istediğim bişey var hoperlöre aldırlar diye soramadım

Burak

Üye
    Konu Sahibi
isa sen gel evde bakcaz sana

zaza

Üye
isa sen gel evde bakcaz sana

sizin evde aile var olmaz ben öyle her eve gitmem otelde kalırım büyük ihtimal neyse ya daha belli değil boşunu plan yapıyorum ama gerçekten sıkıldım urfadan dışarı çıkmak istiyorum

Burak

Üye
    Konu Sahibi

sizin evde aile var olmaz ben öyle her eve gitmem otelde kalırım büyük ihtimal neyse ya daha belli değil boşunu plan yapıyorum ama gerçekten sıkıldım urfadan dışarı çıkmak istiyorum

aile seni mi yiycek yahu

Tepkiler: zaza

zaza

Üye

DiaBLoS

Admin
Seni bize götürürüm İsa ... Gel gel ...

Tepkiler: pelın_

DiaBLoS

Admin
Ben varken , o buluşmada kralı kimseye birşey yapamaz =) Deneyen , mevlasını da bulur , belasını da bulur ...
Sıkıntı yok

İsa mı seni kaçıracakmış , isa anca kız kaçıran alır

zaza

Üye
Seni bize götürürüm İsa ... Gel gel ...
sen istanbuldamısın?

aha ıisanın geldigi buluşmaya gelmem
seni kaçırcam dedı valla tırstım alii yardım et
kurtuluşun yok
Ben varken , o buluşmada kralı kimseye birşey yapamaz =) Deneyen , mevlasını da bulur , belasını da bulur ...
Sıkıntı yok

İsa mı seni kaçıracakmış , isa anca kız kaçıran alır

görüşürüz

Necmati

Üye
Yaaa şey ya Necmi abi hiç değişmemiş ve 2. sefere avp de misafirim olucaksınız 15 tatilde
Kısmet

Necmi nin , çakma telefonu hiç çekmedi mi ?
yo ya hep optımus lar ile çektiler am benimde çektiğmiz bir kaç poz var tabi eve geçeyim ekliyecem
Ya gıcık msınıız Cidden ağlicam şimdi! Yaa ben yoktum
Çok kıskandım harbiden ya
Bi daha yapalıım

Ayrıca
konu ile alakasız mesajlar silinmiştir..
Çatla Patlaaaa
Zaman geçmek bilmedi bi türlü kurtulamadım sizden özelliklede burak ve necodan
yolculuğumuz çok seksiydi
Necminin onayı ile 3 aylık plana başlıyoruz.
ben öyle birşey dedim mi acaba

sen bağırıyodun beee

Benden fazla bahsedilmemiş bu buluşma o kadar etkili olmadımmı yoksa

Neyse arkadaşlar gelelim fikirlerime buluşma konumuz baya kavgalı gürültülü aksiyonlau geçti.
Ben bu kadar eğlenceli bir buluşma geçtiğini hatırlamıyorum hatta maxicep'in en uzun buluşması olmuş olabilir tam 7 saat boyunca biz bizeydik.
Yedik içtik ıım ım oraları bizde kalsın neyse devam

Gittiğimiz yerin şef garsonu öyle bir yalakaydiki neredeyse adam içimize düşcekti yav bu nedir vay arkadaş hesap zamanı gelince aklından bir hesaplar yaptı ama neyse zaten yeterince andık biz onu.
He birde Esra hanım çıkarken Maxicep'in reklamını yaptı kafeye biz maxideyiz bizi orda bulun falan güzeldi yani

Atıldık yola bol kedili bir yoldu maşallah yol ortasında ne tür manyaklık varsa yaptık.

Cem abi ile Payduşka falan o çok güzeldi birde yaaa

Devam ettik sahile doğru bir çift vardı beyler hatırladınızmı onları geçmeden olmaz şimdi adam kızı ne güzel şeyy neyse

Sahile indik kolalar çekirdekler alınmış şekilde yola devam edip bir ağaç kenarı bulduk orda baya üye kulağı çınladı hele biri varki pek hoşuma gitmedi o artık benimde gözümde tamamen bitti ve ağzının payını elbet vericem!

Ordan sahilde yürümeye başladık kayaların üstünden seksi ve çok tehlikeli bir yolculuktu aa sapasağlam çıktık.
Kenardan çocuk top oynuyodu oynıyalımmı dedi esra hanım yok dedi varya o an o çucuğu şamarı yapıştırasım geldi

neyse gerisi dedikodu eğlence bol kahkaha vs vs. inanılmaz bir buluşmaydı gelen gelemeyen herekse bugünü yaşattıkları için Teşekkürler En kötü günümüz böyle olsun.
Şimdi gelelim benim klasik üye değerlendirmeye

Yunus:abi adam biliyo işiya her buluşmada görmek isterim fena sohbetleri vardır yani
Premium unutturma bana

Tehcnoshark(Mr.Cem):Adam gibi adam sevdiğim tarz espriler yapıyor kesinlikle tanışmalısınız

Pelin_: Onun için Kelimeler kıfayetsiz kalır

Esra seyhan(Ms. Esra Deniz):ya böyle canayakın biri yok ya harbiden gerçekten iyi birisi ama tersine gelmeyin

Burak: Onu Herkes biliyor

Sakaryalı(Eray)Muhabbetlerimize ara sıra katıldı ama sağlam katıldı oda benim gibi HD2'ci

Umarım sizede güzel şeyler yansıtmışızdır resimlere akşama ekliyeceğim

Bir dahaki buluşmaların daha kalabalık ve gelmemezlik olmaması dileğiyle

Tepkiler: minoo, jigsaw_54, Burak ve 4 diğerleri

pelın_

eline yüregine sağlık necmi ewet tam anlattıgın gibi bı buluşma oldu
sanırım bundan güzeli ve uzunu yapılmadı
Bol kedili kahkahalı ve yemesi içmesi bol bi buluşma oldu
inş bütün buluşmalar böle geçer

sahilde kayaların üstünde oturan rusları unutmuşun
4 yapraklı yonca arayanlar gitar çalamlar haha daha anlatsammı kı yoksa onlarda bizdemı kalsa

Tepkiler: Cezzbedici3

Necmati

Üye
Ruslar hep aklımda

ya bırak o kıroyu yav kulağımı kapayarak geçtim ben bile ondan daha iyi sölerim :P

Ah ah necmi bide yol olayı olmasaydı tam olucaktı yahu allah ayırmadı bizi biraz daha zaman geçirelim diye tuzla yolcusu yaptı

Herşeye rağmen güzel bi buluşmaydı ben cem abiyle önceden tanışmışlığım vardı ama samimi değildik ama bu buluşma ona vesile oldu..

Necmi ; Forumda göründüğü kadar sert değil içindeki kedi yavrusunu göstermesi için biraz yaklaşmanız yeterli ( benim premium'u unutursa bozuşuruz )

Burak ; Aklı boyunu aşmış derecede zeki diyebiliceğim bi kardeş, sohbetlerimi ve muhabbetlerimiz nedense karşılıklı aynı telden çalıyoduk buna necmide dahil

Pelin ; Beklediğimden daha sıcak kanlı birisi daha önceden tanımadığım için önceki halini bilemiyorum

Esra ; Buluşma boyunca repliklerime katılıp bizi güldürmeyi başarabildi bu konuda gerçekten başarılı espri anlayışı çok geniş

Uzun zamandan sonra ağzım kulaklarıma bu kadar çıkmıştı açıkçası, ciğerlerim ağzımdan gelicek şekilde katıla katıla güldüm..
Diğer buluşmalarıda kaçırmayacağıma emin olabilirsiniz

Tepkiler: Burak, Necmati ve pelın_

pelın_

Ruslar hep aklımda

ya bırak o kıroyu yav kulağımı kapayarak geçtim ben bile ondan daha iyi sölerim :P
tabikide sen bianesin hela o leyla mecnun olayı of bayıldım
ogunde söledım sana asla aynı dıyılsın)

----------Eklendi @ 13:56:15 ---------- Yazıldı @ 13:53:12 ----------

ssende ölesın senı avatarınl atanırken söedıgım şeye hala guluyorum
sessiiz durup sonra bıanda açıldın ama ne açılmak
yine olsun yıne saat lerce aralıksız gülebilirim olaylara

Necmati

Üye

tabikide sen bianesin hela o leyla mecnun olayı of bayıldım
ogunde söledım sana asla aynı dıyılsın)
Tenk yu Ciddi olayım bari

Aynen Yunus yol olayı bizi bitirdi hacı olsun güzel buluşma kapattı üstünü

Tepkiler: pelın_

pelın_

mod. ciddi ol

E kafeye gidene kadar necmide sessizdi herkes sessizdi ne olduysa o teras kafede oldu