2 Dakikanızı ayırın bir bakın acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
2 Dakikanızı ayırın bir bakın acil
Arkadaşlar ben 2. El telefon alıcam. Bir telefon Buldum fakat telefon hackliymiş. Ancak garantisi devam ediyor. Benim sorum ben hackli telefon istemiyorum. Bu hacki kaldırmak gibi bir yol varmıdır? Hacksiz istiyorsan başka al diyebilirsiniz. Fakat bu alıcağımın fiyatı benim için uygun. Telefonun markası: Nokia, Modeli; N8. Cevaplarınızı, yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler :)

Bu Konu Mobil Sürümden Açıldı

Emrgncy

Emrgncy

Üye
eğer hackli cfw yüklü ise tekrar orjinal yazılıma dönebilirsin, hack sonradan yapılmışsa hard veya soft format hack'i iptal eder zaten..

Ama tavsiyem hackli kullan, hacksiz bir telefondan istediğin gibi yararlanamazsın!..

Ayrıca hack garanti dışı bırakmaz :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet hacki kaldirip telefonu garanti dahilinde kullanabilirsin. Hacki kaldirmak icin soft veya hard format yeterlidir.

system32dll

system32dll

Üye
Öyle işlerle uğraşma ayrıca 2.el telefon alma başkada bişey demiyorum

meme4

meme4

Üye
bende ikinci el 603 aldım bilmiyorsan 2el alma önerilerimi aktarım telefon piyasa altındaysa alma sen olsan telefonu piyasa altı satarmısın satmazsın telefonun aksesuarları tam olsun tam degilse niye eksik diye sor sonra parcaları incele cin malı olmasın aksesuarlar imeı kayıdına bak telefonu incele ve sürekli uygulama ac kapatma sarj takip et duzgun mu ekran parlaklıgına bak sesine bak kasayı incele kılcal çizik varsa telefonu hor kullanmıs demektir normal çizik varsa düşmüş olabilir demektir sonra faturasını sor faturası kesinlikle olsun ve ben telefonumu söyle aldım satan kişi su su adreste bulunan susu telefonu sattım hiçbir hak iddia edemem demiş imzalamış telefoncuda bana devrettigi icin imza attı böyle bir düzeni olan telefoncudan al ve asla garantisiz telefon alma eve geldin sorun cıkartır servise verirsin soruna gelince soft format atman yeterli ve çok kolaydır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt