2 cihazi da ayni fiyata alacak olsaniz sizce hangisi secilmeli ?

Sponsorlu Bağlantılar

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
2 cihazi da ayni fiyata alacak olsaniz sizce hangisi secilmeli ?
Merhaba arkadaslar simdi size soracagim & tavsiye alacagim konu biraz sacma olabilir ama yardimlarinizi bekliyorum :)
Sacma dememim sebebi karsilastiracagim cihazlarin isletim sistemlerinin farkli olmasi..

Evet arkadas simdi bi tanidigim yeni iphone 4 8gb aldi 1 ay oldu fakat paraya ihtiyaci oldugundan dolayi satiyor 600 tl ye.... Bana soyledi alir misin diye...
1.Cihazim bu iphone 4 8 gb :)

Diger cihaz ise herkesin cok konustugu General Mobile Discovery :)
Artik cihazin tum ozelliklerini iyi kotu yonlerini biliyor herkes

Gelelim sadede : Benim cihazlari karsilastirmam ios ve android olarak algilanmasin lutfen...
Benim karsilastirma amacim 600 tl vererek ikisini de alabiliyorum...
Verdigim parayi hangisi daha iyi karsilar ?
Hangisi daha iyi performans verir ? (Muzik pek dinlemem telefonda oyun oynarim whatsapp twitter face falan )

crazypaker

crazypaker

Üye
Marka sağlamlık stabil olmasından dolayı Iphone ama ben alıcak olsam android fanı olduğum için discovery alırdım ;)

Buğra

Buğra

Admin
İphone 4 eskidi o yuzden discovery almalisin ben 1 ay oldu memnunum telefondan

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Iphone un saglamliktan kast ettigin nedir hocam kasa olarak mi?
ben tanidiklarimdan gordugum kadariyla bi kac dusmede ya ekran gitti ya tusu coktu bu yuzden gozlerimle pek saglamlik hissi vermiyor aslinda..

Evet bende android faniydim iphone pek tavsiye etmezdim kimseye fakat is basa dusunce zor oluyormus karar vermek :ehe:

Bi yandan general mobile ilerde sorun cikarir mi diye sormaktan kendimi alikoyamiyorum... Cihaz cok harika f/p olarak da gayet basarili...

Fakat general mobile diyince herkes bi "auuuv cin mali.. Kopya.. Ikinci gun bozulur..." Falan gibi yorumlara da maruz kalmiyor degiliz :D

saruman_me

saruman_me

Üye
her türlü gmd derim cihaz gerçekten fiyatına nazaran mütiş bir performans sağlıyor şu an piyasadaolan 1000 tl üstü cihazlara rahatlıkla kafa tutucak ve çoğunluğuna fark atıcak donanımı var .. açıkcası kardeşim seçimin ıphone olursa ufukta seni bekleyen bir pişmanlık olur yinede seçim senin..

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Yardim almak icin burdayim zaten :)
Ne gibi bir pismanlik mesela ? Ios 7 almicak sanirim iphone 4 ?

MaxiHan

MaxiHan

Üye
4s olsa al derdım ama 4 alınmaz.

Baskentliia

Baskentliia

Üye
sağlamlık istiyrsan iphone

frk uzn

frk uzn

Üye
telefondan beklentilerin nedir önce bunu bi öğrenelim

Hangisi daha iyi performans verir ? (Muzik pek dinlemem telefonda oyun oynarimwhatsapp twitter face falan ) yazmıssın sana iphone yi öneriyorum bu yorumundan sonra :oke:

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden olsa hep androidciydim ben... Genis ekran olsun oyun falan oynarim gibisinden..
Ama artik bilgisayar her an elimin altinda ordan takiliyorum..

Hala bi kararsizlik var ama iste... Iphone un beni korkutan yani android de ki uygulamalari parasiz kullanamamak (en basitinden whatsapp.. Cok birsey degil ama misalen diyorum) ve en ufak darbe de sikinti cikariyor olmasi iphone un

saygin27_ist

Üye
diskovride piksel sorunu var sanırım. İnceledim araştırdım.

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 4 al. General Mobile Discovery'den şikayetler şimdiden başladı.

tugsahh32

Üye
.

Son düzenleme:
Ccihat67

Ccihat67

Üye
İphone nun markası yeter ama karar senin :) ben dün gm discovery siparişi verdim

hikmet366

hikmet366

Üye
dıscovery

- - - Eklendi - - -

dıscovery

BelaMonte

BelaMonte

Üye
I Phone bin adı yıllar önce vardı havasında yıllar önce vardı herkesde ı Phone var . Artık adı ve havası olan telefon lumia dur. Otobüste bir çıkartıyorum bütün millet baka kalıyor herkes lumiamı o diyor off.. Kardeş yukarıdakinin de dediği gibi ı Phone alırsan ufukta pişmanlık seni bekler sen kesin discover al çünkü o telefon enn az 1000 Tl değerinde sen duşun 400 Tl cebinde kalacak gibi hayal et.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bilgisayara elinin altindaysa iphone al. telefon deyince ilk aklima gelen iphone. normal normal kullanirsin whatsapti internetti smsdi

Üst Alt