mc.a
Üye
2 cihazi da ayni fiyata alacak olsaniz sizce hangisi secilmeli ?
Merhaba arkadaslar simdi size soracagim & tavsiye alacagim konu biraz sacma olabilir ama yardimlarinizi bekliyorum
Sacma dememim sebebi karsilastiracagim cihazlarin isletim sistemlerinin farkli olmasi..
Evet arkadas simdi bi tanidigim yeni iphone 4 8gb aldi 1 ay oldu fakat paraya ihtiyaci oldugundan dolayi satiyor 600 tl ye.... Bana soyledi alir misin diye...
1.Cihazim bu iphone 4 8 gb
Diger cihaz ise herkesin cok konustugu General Mobile Discovery
Artik cihazin tum ozelliklerini iyi kotu yonlerini biliyor herkes
Gelelim sadede : Benim cihazlari karsilastirmam ios ve android olarak algilanmasin lutfen...
Benim karsilastirma amacim 600 tl vererek ikisini de alabiliyorum...
Verdigim parayi hangisi daha iyi karsilar ?
Hangisi daha iyi performans verir ? (Muzik pek dinlemem telefonda oyun oynarim whatsapp twitter face falan )
Sacma dememim sebebi karsilastiracagim cihazlarin isletim sistemlerinin farkli olmasi..
Evet arkadas simdi bi tanidigim yeni iphone 4 8gb aldi 1 ay oldu fakat paraya ihtiyaci oldugundan dolayi satiyor 600 tl ye.... Bana soyledi alir misin diye...
1.Cihazim bu iphone 4 8 gb
Diger cihaz ise herkesin cok konustugu General Mobile Discovery
Artik cihazin tum ozelliklerini iyi kotu yonlerini biliyor herkes
Gelelim sadede : Benim cihazlari karsilastirmam ios ve android olarak algilanmasin lutfen...
Benim karsilastirma amacim 600 tl vererek ikisini de alabiliyorum...
Verdigim parayi hangisi daha iyi karsilar ?
Hangisi daha iyi performans verir ? (Muzik pek dinlemem telefonda oyun oynarim whatsapp twitter face falan )
:
: