2 cihazi da ayni fiyata alacak olsaniz sizce hangisi secilmeli ?

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Eskiden olsa hep androidciydim ben... Genis ekran olsun oyun falan oynarim gibisinden..
Ama artik bilgisayar her an elimin altinda ordan takiliyorum..

Hala bi kararsizlik var ama iste... Iphone un beni korkutan yani android de ki uygulamalari parasiz kullanamamak (en basitinden whatsapp.. Cok birsey degil ama misalen diyorum) ve en ufak darbe de sikinti cikariyor olmasi iphone un

Parasız kullanabiliyorsun, jbye gerek yok hem de. 25pp diye basit program var. Yüklemediğim uygulama yok benim en basitinden whatsapp bedava :D

Hangisini alıyım sorusuna cevap veremiyorum açıkcası ben de şüphede kaldım, 4S olsa direk 4S derdim ama karşıdaki gmd, bilmiyorum bence çok hoş bir telefon değil ama şimdi doğruya doğru kötü bir yorumda okumadım. Ne alırsan hayırlısı olsun diyim oraya girmiyim ama uygulamaları bedava yüklersin sorun olmaz. :)

- - - Eklendi - - -

sasasa741 ve tugsahh32 yanlış anlamayın ama telefonla hava atmak nasıl bir mantıkdır?
Kullanışlı olsun, kullanan kişi beğensin, vatandaşın işini görsün yetmez mi? :)

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumun havasi olsun millet bana baksin.. Aaa bak iphone u var falan filan... Bunlarin modasi gecti :) artik herkes bi iphone sahibi olur olmus iyi kotu..
Benim amacim hava olsun falan filan degil de arkadaslar :)
600 lira ya.. Ya o Ya o... Ama suan aldigim yorumlar yuzde 50 yuzde 50 dagilmis durumda :)
Sanirim herkes benim gibi tereddutte kaliyor :D
4s olsa hic beklemem ama 4 olmasi kafami karistiriyor iste :(

Invoke

Invoke

Üye
4 ü aldın diyelim yarın bir gün satarsan yine buna benzer fiyata gider herhalde, GMD zor gider :D

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
4 ü aldın diyelim yarın bir gün satarsan yine buna benzer fiyata gider herhalde, GMD zor gider :D

Suan zaten ikinci el fiyatinin altinda alirim eger alirsam :)
Evet haklisin ilerde saticak olsam bu fiyata satarim yine o yonden de bakmak lazim haklisin :oke:

fingerback5

fingerback5

Üye
gm disco sadece oyun oynamak icin alincak cihaz bence.iphone 4 diyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben olaya maddi yonden bakarim. Bir yıl sonra degiştirmek istediginde ki muhtemelen degiştiriceksin hangisini daha kolay ve daha az zararla satarsin. :hmmm

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
ben olaya maddi yonden bakarim. Bir yıl sonra degiştirmek istediginde ki muhtemelen degiştiriceksin hangisini daha kolay ve daha az zararla satarsin. :hmmm

Evet haklisiniz o yonden bakinca iphone4 agir basiyor :)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
4S olsaydı onu almanı tavsiye ederdim de 4 biraz sönük kalıyor Discovery'nin yanında. Sönük derken özelliklerden bahsediyorum.

Kutluk_Han

Üye
iPhone'nun ölüsü, GM'nin dirisinden yeğdir. Adı yeter.

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
yine kararsizlik yine.. :D

1 yorum gm den yana 1 yorum iphone4 ten :hmmm:

crazypaker

crazypaker

Üye
iphone hiç kullanmak istemedim sebebi cihazın kendisi değil sebebi şuki sen ver Binlira para iphone al bir belediye otobüsüne bin çocuğun biri 50 liralık çin malı replika iphone çıkarsın dıştan bakınca ikiside aynı benim huyumdur herkesin elinde olmayan telefonları kullanmak iphonenin replikaları çıktıkça ortalık malı gibi oldu biri cebinden iphone çıkartınca aaa sendedemi ondan var benimde aynısından var dio ben 1000 liraya aldım diyosun o ben 100 liraya aldım dio bunlarda beni bozuyor Samsung'da aynı iphon gibi oldu olmasaydı bile herkesin elinde Samsung var en iyisi Sony,Htc,Motorola yada general mobile kullanmak telefon konusunda bu yüzden Iphone ve Samsung'dan soğudum birde işin bu boyutu var ;)

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
iphone hiç kullanmak istemedim sebebi cihazın kendisi değil sebebi şuki sen ver Binlira para iphone al bir belediye otobüsüne bin çocuğun biri 50 liralık çin malı replika iphone çıkarsın dıştan bakınca ikiside aynı benim huyumdur herkesin elinde olmayan telefonları kullanmak iphonenin replikaları çıktıkça ortalık malı gibi oldu biri cebinden iphone çıkartınca aaa sendedemi ondan var benimde aynısından var dio ben 1000 liraya aldım diyosun o ben 100 liraya aldım dio bunlarda beni bozuyor Samsung'da aynı iphon gibi oldu olmasaydı bile herkesin elinde Samsung var en iyisi Sony,Htc,Motorola yada general mobile kullanmak telefon konusunda bu yüzden Iphone ve Samsung'dan soğudum birde işin bu boyutu var ;)

Evet samsungun ve iphone un replikalari cok fazla...
Ama sony htc motorola dedigin gibi replikalari yok.. Varsa da ben gormedim yalan olmasin :)

Ama satis fiyati yonunden de iphone un degeri kaybolmuyor gibi suan 3gs bile o performansla daha fazla para ediyor (3gs dengi telefonlarla kiyaslayarak)

magnumxx

Üye
iphone elde iyi durur, bi havası olur, gmd böyle birşey olmaz ama iyi verim alırsın, şu ölü piksel sorunu sıkıntı ama araştır öyle al..

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Havasindan falan cok 2-3 sene idare etmesi genel ozellikleri daha on planda degil mi suan icin ? Yani ne biliyim artik herkes bi iphone sahibi onun da havasi gecti gibi :D

- - - Eklendi - - -

Tarafsız düşün kardeşim. Bilmiyorsan boş boş konuşma. Git bak Discovery'nin özelliklerine. ayfonmuş

Aman arkadaslar sakin :)
Guzelce tartisiyoruz surda herkes kendine gore sebeplerini soyluyor fikir alisverisi :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
bence satınca iphone 4 aynı fiyata gideceği için iphone tercih ederim ama gmd çok güzel cihaz tabi ekranı saymazsak sanırım herkesde ölü piksel var

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
uzun süreli kullanmak istiyosan tabi ki iPhone. "Ne sağlamlığı var yaa" diyosunuz ya, discovery kıyası yapacak olursak, kağıt gibi bi arka kapağı yok mesela. sağı solu kalitesiz plastik değil. 12 tane ölü pikselle servise gönderilen telefona "1 ölü piksel tespit edildi" denen discovery duydum ama iPhone duymadım. Discovery bağımlıları şimdi kesin karşı çıkar. "inceledinmide konuşuyosun" falan derler. aklınız takılmasın. inceledim. iPhone fanboyu falanda değilim ama mantıklı düşünmek lazım.

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
uzun süreli kullanmak istiyosan tabi ki iPhone. "Ne sağlamlığı var yaa" diyosunuz ya, discovery kıyası yapacak olursak, kağıt gibi bi arka kapağı yok mesela. sağı solu kalitesiz plastik değil. 12 tane ölü pikselle servise gönderilen telefona "1 ölü piksel tespit edildi" denen discovery duydum ama iPhone duymadım. Discovery bağımlıları şimdi kesin karşı çıkar. "inceledinmide konuşuyosun" falan derler. aklınız takılmasın. inceledim. iPhone fanboyu falanda değilim ama mantıklı düşünmek lazım.

Illa ki isin maddi boyutunun yaninda alacagin servis ve kalite de cok onemli..

600 lira nolcak ki fazla degil falan diyenler olur belki ama paranizi kendiniz kazaninca oyle olmuyor pek de :))
Yani demek istedigim tekrar satarken olan degeri de onemli :)

furkanfrkn

Üye
Ben yaklaşık 1 aydır GMD kullandım,kesinlikle alınması gereken bi telefon. Herşeyiyle harika. Bu arada yanlış yönlendirmeyelim, her telefonda ölü pixel yok, bende hiçbir sorun çıkmadı mesela.

mc.a

mc.a

Üye
    Konu Sahibi
Ben yaklaşık 1 aydır GMD kullandım,kesinlikle alınması gereken bi telefon. Herşeyiyle harika. Bu arada yanlış yönlendirmeyelim, her telefonda ölü pixel yok, bende hiçbir sorun çıkmadı mesela.

Evet haklisiniz tamamen sans isi.. Teknolojik alet sonucta :ehe:

Üst Alt