2. bir media barınız olsun ister miydiniz? cevap evet ise quick launcher hizmetinizde :)

Konu Sahibi
2. bir media barınız olsun ister miydiniz? cevap evet ise quick launcher hizmetinizde :)
az önce keşfettigim bir program sayesinde telefonumuzda 2. bir media bar çıkartabiliyoruz.üstelik media barı üstte,altta,sagda,solda çıkma yönlerini ayarlayabiliyoruz.programı imzalayın ve yükleyin.yükledikten sonra programa girip media barınızda çıkmasını istediginiz programları ve barın nereden çıkacagını seçin,ve hide deyin.şimdi media bar tuşuna çok az bastırarak basılı tutun ve aşagı çekin.olmazsa,programa bir daha girin ve aynı şekilde tekrar media tuşunu aşagı çekin.1-2 deneme sonunda olacaktır,bende işe yaramıyor zannettim ama tırmalayınca oluyor .5800 da denendi.

Ekli dosyalar

Tepkiler: handsome_10, hukukcu076, brkree ve 2 diğerleri

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

Programın adını başlığa eklerseniz iyi olur, kullanıcılar daha rahat bulabilir.

Tepkiler: mangdaşire

giray38

Üye
Teşekkürler

zorlanarak olucaksa zevkten cok eziyete donusur .yorumum programadir senin bilegine saglik.

teşekkürler ama ben smart settings kullanıyorum?

hee tamm aga güzel paylaşım sağol

----------Eklendi @ 20:38:08 ---------- Yazıldı @ 20:31:03 ----------

yaw 20 kere denedim olmuyo ya çalışmıyo smart settin çalışıyo

Konu Sahibi
hee tamm aga güzel paylaşım sağol

----------Eklendi @ 20:38:08 ---------- Yazıldı @ 20:31:03 ----------

yaw 20 kere denedim olmuyo ya çalışmıyo smart settin çalışıyo
çalışıyoda çalışana kadar biraz ugraştırıyo .başlarda ara sıra çıkıo,sonraları düzeliyo.zaten demin smart settings e baktım da smart settings daha iyi bir program.

k.bakma aga ya pro olmadı bende kaldırdım ama dosyası duruyo.. Paylaşım için tekrar teşekkürler.. Bide evet smart settingste güzel pro öneririm

visivo

Üye
yarım saat ugraştım 3 defa gözüktü namussuz

Konu Sahibi
yarım saat ugraştım 3 defa gözüktü namussuz
dedim.başlarda öyle gözüküyor,sonraları media bar açıldıktan 2-3 sn sonra çıkıyor biraz kıl bi program

----------Eklendi @ 13:26:18 ---------- Yazıldı @ 13:25:31 ----------

k.bakma aga ya pro olmadı bende kaldırdım ama dosyası duruyo.. Paylaşım için tekrar teşekkürler.. Bide evet smart settingste güzel pro öneririm
sagol.konuya ilgi gösterdigin için bende teşekkür ederim

ecel54

Üye
hafif dokunmayla calismiyor kamera ile calisiyor moove gibi. bosuna medya bara deyip durmayin.