messevim
Üye
-
Konu Sahibi
-
G2 ye download edip deneyeceğim bakalımBundan emin olabilirsiniz bir çoğunuzun hatta tamamınıza yakınının Telefonu download edilmiş bir 4K videoyu oynatmayacaktır deneye bilirsiniz takılmalar atlamalar atlamasa bile 10-15 fbs lerle izleyebilirsiniz. Snapdragon800 lü cihazda çok önceden denemiştim 21fbs den yukarı çıkmadı Görüntü kalitesi monitör desteklemediğinden vasat sayılabilir hatta kaliteli bir 1080P videodan ayırt edemezsiniz.
G2 ye download edip deneyeceğim bakalım
4K ya ayarladım zaten. 400 küsür mb la iniyor .Download etmeden önce indirdiğin standartı 4K ayarla
G2 nin kendi video oynatıcısı video yu açmadı. önce ses yok hatası verdi daha sonra da video dan çıktı. Pc ise video yu donuk donuk gösterdi.. vay arkadaş teknolojinin hızına yetişemiyoruz. .Download etmeden önce indirdiğin standartı 4K ayarla3 Dakkalık bir video boyutu yaklaşık 600-800 Mb arası
G2 nin kendi video oynatıcısı video yu açmadı. önce ses yok hatası verdi daha sonra da video dan çıktı. Pc ise video yu donuk donuk gösterdi.. vay arkadaş teknolojinin hızına yetişemiyoruz. .
mix video mu neydi buna benzer bir video oynatıcısı vardı onu indirip deneyeceğim.tamamdır açta. görüntü kalitesine hayran kaldım. ben 4k olarak indirdim. telefona attığım da 4k olarak açıyor değil mi boyutları falan küçültmüyordur inşAllah ?Oynatması gerekli ben denedim oldu Codex pack yüklemeyi dene belki eksiktir.
mix video mu neydi buna benzer bir video oynatıcısı vardı onu indirip deneyeceğim.tamamdır açta. görüntü kalitesine hayran kaldım. ben 4k olarak indirdim. telefona attığım da 4k olarak açıyor değil mi boyutları falan küçültmüyordur inşAllah ?
2160p nedir arkadaş yahu!
Çok sürmez, yakında cep telefonuna sokacaklar bu 4K olayını. Bakın o zaman nasıl oluyor.
HDMI ile bir televizyona bağlayıp izlerseniz çok daha iyi görüntülere ulaşabilirsiniz
Bundan emin olabilirsiniz bir çoğunuzun hatta tamamınıza yakınının Telefonu download edilmiş bir 4K videoyu oynatmayacaktır deneye bilirsiniz takılmalar atlamalar atlamasa bile 10-15 fbs lerle izleyebilirsiniz. Snapdragon800 lü cihazda çok önceden denemiştim 21fbs den yukarı çıkmadı Görüntü kalitesi monitör desteklemediğinden vasat sayılabilir hatta kaliteli bir 1080P videodan ayırt edemezsiniz.
sağda solda 4k aramayın boşuna, alın bi Lumia 1020 _ 41 mp oda 4k çekyo kardeşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?