esmeran3
Üye
bencede çekemez ki, zaten bu video nun çekildiği kamera 2 000 dolar deniliyor türkiye de 3000 dolardan satılır tahminimce. bu makinayı telefona entegre etmek haylı bir zaman alacak gibi.. imkansız diye birşey yoktur ama bu teknolojinin telefonlara engetre edilmesi hayli bir zaman alacak gözüküyorkapladığı boyut ta cabası
artık bakacağız. Dediğin gibi hiç hayra alamet değil, Daha ülkemiz de HD tam rayına oturmamışken Şimdide 4K Çıktı.Aslında yapılır kardeşim işte merceklerin aynı kalitede olması lazım mercekler aynı kalitede olursa çekebilir sadece
1 yada 2 seneye çıkarırlar kardeşim ama teknoloji çok hızlı gelişiyor hiç hayra alamet değil bu
geçmiş günler hiç unutulur mu. E250 telefonum da VGA çözünürlükte ki kamera ile az mı artistlik tasladımBence geçmişi az düşünüp şükretmek en iyisi ne günlerden geçtik
artık bakacağız. Dediğin gibi hiç hayra alamet değil, Daha ülkemiz de HD tam rayına oturmamışken Şimdide 4K Çıktı.
geçmiş günler hiç unutulur mu. E250 telefonum da VGA çözünürlükte ki kamera ile az mı artistlik tasladımfazla değil 5 yıl önce. Şimdi ise 5 megapixel telefon bize itici geliyor.
Gelecekte de şimdiki günler için güzeldi diyeceğiz. En önemlisi bulunduğumuz anı güzelleştirmek. Teknoloji gerçekten çok hızlı gelişti. Neye uğradığımızı bile bilemedikAynen öyle Benimde e250 im vardı sıfırken almıştım ilk çıktığından ne havalar atmıştıkve Ondan sonra nokianın 5 megapixel kameralı telefonu vardı xenon flaş carl zeiss lensli Ne havalar atardım ama şimdi öylemi o günler daha güzeldi !!!
Gelecekte de şimdiki günler için güzeldi diyeceğiz. En önemlisi bulunduğumuz anı güzelleştirmek. Teknoloji gerçekten çok hızlı gelişti. Neye uğradığımızı bile bilemedik
İnanırımİnanırmısın nokia da telefonu 2 yıl kullandığımı bilirim ama 1.5 sene içerisinde teknoloji yüzünden nokia 603 nokia lumia 720 samsung galaxy s3 samsung galaxy s4 aldımBen bile nasıl aldım şaşırdım
Garanti karşılamadı mı peki ana kartı ?Kardeşim mesala s3 ün ana kartı yandı 1200 lira gitti
Bakalım bende Iphone 6 alacağım ekranı büyük diyeAyak uydurmak güzelde kardeşim 5000 liraya yakın para yatırdım 1.5 sene içinde yalan gerek yok
Garanti karşılamadı mı peki ana kartı ?
İşte sorun da burada zaten. Teknolojinin esiri, kurbanı olmuşuz. Ona yanarım. 5000 lira az para mı ..
Note 3 ?Yakında kamerası 4k çeken telefonlar çıkacak fu ll HD yalan olacak.
Note 3 4g Lte çekiyor zaten kardeşimNote 3 ?
Note 3 4K mı video çekiyor?Note 3 ?
Lte çekiyorNote 3 4K mı video çekiyor?
Vay be teknoloji ne kadar hızlı ilerlemiş o kadar hızlı ilerliyor ki haberim yok yani düşünün
Vay be teknoloji ne kadar hızlı ilerlemiş o kadar hızlı ilerliyor ki haberim yok yani düşünün
Aslında haberim olmaması doğal telefon Türkiye'de satılmıyor ve sadece o var.Artık tüm telefonlar HD çekiyor.Çoğu Full HD bunların zaten.4K da yaygınlaşır 4-5 seneye.
Aslında haberim olmaması doğal telefon Türkiye'de satılmıyor ve sadece o var.Artık tüm telefonlar HD çekiyor.Çoğu fu ll HD bunların zaten.4K da yaygınlaşır 4-5 seneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?