Haber 2 bin dolarlık 4K kameradan ilk video

esmeran3

Üye
telefondan mı izledin ?

Tepkiler: .caner.

esmeran3

Üye
leptopunun özellikleri imzanda ki ile aynı mı aynıysa kasmaması gerekiyor
telefonun android uyluması 4K yı destekliyor mu ?

imzadaki ile aynı kasmıyor kasmasının nedeni ise teyzeoğlu bataryayı takmış güç tasarruf moduna almış
Benim bildiğim desteklemiyor..
tamam hd yazdığına göre sadece hd gösteriyor 4K destekleseydi HD yerirne 4K yazardı

Kardeşim benimkide böyle yazıyor s4 sadece 1080 p izliyoruz biz 4 k izleyebilen telefon yok daha

Bu ne ya,bian pc kendine hiç gelemeyecek zannettimizleyemedim

Nextman

Emekli Yönetici
Güzel görüntüler simplex Cam merceğinden çekim yapılsa bu kadar renk kalitesi olur.

Tepkiler: esmeran3

messevim

Üye
    Konu Sahibi
imzadaki ile aynı kasmıyor kasmasının nedeni ise teyzeoğlu bataryayı takmış güç tasarruf moduna almış

Kardeşim benimkide böyle yazıyor s4 sadece 1080 p izliyoruz biz 4 k izleyebilen telefon yok daha
bu donanım ile kassaydı zaten şaşırırdım

esmeran3

Üye
Tepkiler: mehsevim ve Nextman

messevim

Üye
    Konu Sahibi
zorlanmayı bırak video yu açtığım da dakika da bir saniye ilerliyor ancak . izleyemedim bir türlü videoyu..
zorlanmayı bırak video yu açtığım da dakika da bir saniye ilerliyor ancak . izleyemedim bir türlü videoyu..
Lg G2 Pro telefon için sanırım 4K çekebilecek demişlerdi de gerçeği yansıtıyor mu bu haber bilemem , eğer öyleyse hafızasının en az 64gb olması gerekiyor oda en az.

esmeran3

Üye

Kardeşim full hd bir video bile 1 dk 250 mb dan fazla 4 k da bunu 4 katı olduğuna göre 1 gb 1 dk video eder hiç bir telefon 4 k video yu bu video gibi çekemez Kim ne dersen desin

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim fu ll hd bir video bile 1 dk 250 mb dan fazla 4 k da bunu 4 katı olduğuna göre 1 gb 1 dk video eder hiç bir telefon 4 k video yu bu video gibi çekemez Kim ne dersen desin
bencede çekemez ki, zaten bu video nun çekildiği kamera 2 000 dolar deniliyor türkiye de 3000 dolardan satılır tahminimce. bu makinayı telefona entegre etmek haylı bir zaman alacak gibi.. imkansız diye birşey yoktur ama bu teknolojinin telefonlara engetre edilmesi hayli bir zaman alacak gözüküyor kapladığı boyut ta cabası