2 Adet Sorunum Var Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batukl11

Üye
    Konu Sahibi
2 Adet Sorunum Var Yardım Lütfen
Arkadaşlar telefonda orjinal yazılım kullanıyordum.Forumdaki cfw'lerden birini denedim hoşuma gitmedi.Bende ovi suite'yi kurdum pc'ye ve orjinal yazılımı geri yükledim.
1.Sorun : Yazılım güncellemelerini yapamıyorum.Ne ovi suiteden nede direk telefon üzerinden yapamıyorum.Bekliyo ve bi vakit sonra güncelleme başarısız diyor.Wifi-Türkcell internet hepsini denedim bi farkı yok.
2.Sorun : Kartı biçimlendirince harita klasörü kayboldu haliyle.Bende ovi suite'den türkiye haritasını yükledim tekrar.Fakat navigasyonu açınca (çevrimiçi çevrımdışı fark etmiyor ) konumumu 1km civarında güneyde gösteriyor.Nerde olursam oranın 1km güneyini gösteriyor yani.
En sonki orjinal yazılımı kurmadan ve kurduktan sonra birer kez format attıştım yani bi hata yok orasında.Sorun nerede acaba çözüm önerileriniz ve yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
 


hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
1. sorun için :

navifirm programından telefonun üretim koduna göre uygun yazılım dosyalarını indir ve flashla. navifirm deki yazılımlar nokia nın kendi serverindan gelmektedir. bu sayede telefonun orjinal yazılıma geri döner.
 
SilentOne

SilentOne

Üye
aynen
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt