karamsatrass
Üye
-
Konu Sahibi
-
pm attım.ben ve eşimin pasaport hakki satiliktir..
ücret : 200 tl adet basina düşünen arkadaşlar pm ile numaralari göndermeleri yeterlidir ben dönüş yaparim.
vergiler dahil 200 tl
haklısın kardeş,bende uzun zamandır kayıtsız xperia var ondan böyle davramdım bi anda ama karakola telefon numarasını falan verdim dilekçe ile,para gönderdiğim hesap numarası falan hepsini verdim.Süleyman normal adamin 2 mesajı var ikiside burada referans desen yok sen kendi kendine düşmüşsun neyse geçmiş olsun
kardeş bi anda oldu yabanka hesapından bulunur o. eğer banka hesabına gönderildi ise tabiki para. polis önemser se olayı bir hafta ya fare deliğin de bile olsa çıkar ortaya .
- - - Eklendi - - -
yav arkadaş adamın iki mesajı ve bir konusu var. yeni üye daha.. nasıl düştün kü bu tuzaga..
inşallah kardeş tek temennim o.Allahtan ben göndermemişim para sırf yeni ğye olması beni işkillendirdi adamın bide ucuz vermesi ee ucuz en yahnisi hesabı geçmiş olsun kardeş ama hesap numarası varsa hemen bulunur merak etme
Öylelerini burada 2. görüşüm oldu daha öncede birisi vardı,t20'sini göndermişti adamda kargo'yu almadan sahibi geri almıştı.
Takasta üste uygun para istiyordu,ondan az istediğinden yapmıştı herhalde.
Aslında yine aynı kişiye denk gelmiş olabilirsiniz,o kişide telefonuna kavuşunca pek üstüne düşmemişti forumda anlatıyordu yaptıklarını.
Zaten son zamanlarda burada o türler çoğaldı dikkat edin derim,eğer illa buradan,siteden bir alışveriş gerçekleştirecekseniz ya yüz yüze yada birşey alıcaksanız,kapıda ödemeli isteyin o kişiden.
İlla önce para sonra, köfte derse çok güvenmeyin derim.
Çok kararlı olursanız da güvenilir alışveriş sitelerinden yada herkesin bildiği e-ticaret sitelerinden kartlı işlemle yapın.
Sahibinden de get var gg de de o tarz da var zaten diğer magzaları olan büyük firmaların bölümündede sorun çıkmaz.
Bunların dışına çıktığınız zaman,adı sanı bilinmeyen sitelerden alışveriş yaparsanız %70 başınız ağrıyabiliyor.
Tabi oralardanda sorun çıkmaması için kapıda ödemeli tercih ederseniz bir sorun yaşamazsınız.
Umduğunuz ürün gelmezse geri gönderebiliyorsunuz,almayıp.
Daha kargoyu açmadan,parayı kargo görevlisine verenler varsa onlar alışveriş yapmasın daha iyi.Tam tersi kapida odeme kadar guvenilmez birsey yok ptt kapida ödeme ile ilgili google a bak neler göreceksin
Geçmiş olsun kardesim umarım paranı alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?