2 adet pasaport hakki satiliktir

Sponsorlu Bağlantılar

karamsatrass

Üye
    Konu Sahibi
2 adet pasaport hakki satiliktir
ben ve eşimin pasaport hakki satiliktir..

ücret : 200 tl adet basina düşünen arkadaşlar pm ile numaralari göndermeleri yeterlidir ben dönüş yaparim.

vergiler dahil 200 tl

suleymanslymn

suleymanslymn

Üye

karamsatrass

Üye
    Konu Sahibi
Pm cevaplandı

- - - Eklendi - - -

1 adet kalmıştır.

suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
Arkadaşlar hiç bakmayın adam sahtekar çıktı,parayı gönderdim 12.30 a kadar beni oyaladı,şimdi de açmıyor arayınca.Sakın kanıp da telefon numaranızı falan vermeyin.

Ramatata

Ramatata

Üye
Süleyman normal adamin 2 mesajı var ikiside burada referans desen yok sen kendi kendine düşmüşsun neyse geçmiş olsun

suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
Süleyman normal adamin 2 mesajı var ikiside burada referans desen yok sen kendi kendine düşmüşsun neyse geçmiş olsun
haklısın kardeş,bende uzun zamandır kayıtsız xperia var ondan böyle davramdım bi anda ama karakola telefon numarasını falan verdim dilekçe ile,para gönderdiğim hesap numarası falan hepsini verdim.

messevim

messevim

Üye
bir musibet bin nasihatten iyidir. Geçmiş olsun..

Akva96

Akva96

Üye
Admin arkadaşlar banlasa bari.

suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Şikayet mesajı gönderdim ama bi bildirim mesajı gelmedi şimdiye kadar inşallah çözümlerim.Ama bulacağım birkaç bağlantı kurdum 1 hafta içinde bi sonuca varabilirim inşallah.

Akva96

Akva96

Üye
İnşallah'ta kardeşim yapmayın böyle hatalar gözünüzü seviyim ya. banada mesaj attı özelden ben cevap bile vermedim banada lazım pasaport.

messevim

messevim

Üye
banka hesapından bulunur o. eğer banka hesabına gönderildi ise tabiki para. polis önemser se olayı bir hafta ya fare deliğin de bile olsa çıkar ortaya .

- - - Eklendi - - -

yav arkadaş adamın iki mesajı ve bir konusu var. yeni üye daha.. nasıl düştün kü bu tuzaga..

suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
iyi yapmışsın bende şimdi araştırmalardayım bi çözüme varacağım inşallah polis arkadaşlarımla beraber.

- - - Eklendi - - -

banka hesapından bulunur o. eğer banka hesabına gönderildi ise tabiki para. polis önemser se olayı bir hafta ya fare deliğin de bile olsa çıkar ortaya .

- - - Eklendi - - -

yav arkadaş adamın iki mesajı ve bir konusu var. yeni üye daha.. nasıl düştün kü bu tuzaga..
kardeş bi anda oldu ya :( sabah 9 da gönderdim parayı arkdaşın varsa gelsin beraber yapalım dedi bende arkadaşı aradım uyuyormuş,güvendim yolladım parayı.arkadaş sonra aradı beni,söyledim aldatıldığımı bakalım bi işlem yapacağım artık polislerle :(

frngyhn

frngyhn

Üye
Allahtan ben göndermemişim para sırf yeni ğye olması beni işkillendirdi adamın bide ucuz vermesi ee ucuz en yahnisi hesabı geçmiş olsun kardeş ama hesap numarası varsa hemen bulunur merak etme:(

suleymanslymn

suleymanslymn

Üye
Allahtan ben göndermemişim para sırf yeni ğye olması beni işkillendirdi adamın bide ucuz vermesi ee ucuz en yahnisi hesabı geçmiş olsun kardeş ama hesap numarası varsa hemen bulunur merak etme:(
inşallah kardeş tek temennim o.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Öylelerini burada 2. görüşüm oldu daha öncede birisi vardı,t20'sini göndermişti adamda kargo'yu almadan sahibi geri almıştı.
Takasta üste uygun para istiyordu,ondan az istediğinden yapmıştı herhalde.
Aslında yine aynı kişiye denk gelmiş olabilirsiniz,o kişide telefonuna kavuşunca pek üstüne düşmemişti forumda anlatıyordu yaptıklarını.
Zaten son zamanlarda burada o türler çoğaldı dikkat edin derim,eğer illa buradan,siteden bir alışveriş gerçekleştirecekseniz ya yüz yüze yada birşey alıcaksanız,kapıda ödemeli isteyin o kişiden.
İlla önce para sonra, köfte derse çok güvenmeyin derim.

Çok kararlı olursanız da güvenilir alışveriş sitelerinden yada herkesin bildiği e-ticaret sitelerinden kartlı işlemle yapın.
Sahibinden de get var gg de de o tarz da var zaten diğer magzaları olan büyük firmaların bölümündede sorun çıkmaz.
Bunların dışına çıktığınız zaman,adı sanı bilinmeyen sitelerden alışveriş yaparsanız %70 başınız ağrıyabiliyor.
Tabi oralardanda sorun çıkmaması için kapıda ödemeli tercih ederseniz bir sorun yaşamazsınız.
Umduğunuz ürün gelmezse geri gönderebiliyorsunuz,almayıp.

ka_za

ka_za

Üye
Öylelerini burada 2. görüşüm oldu daha öncede birisi vardı,t20'sini göndermişti adamda kargo'yu almadan sahibi geri almıştı.
Takasta üste uygun para istiyordu,ondan az istediğinden yapmıştı herhalde.
Aslında yine aynı kişiye denk gelmiş olabilirsiniz,o kişide telefonuna kavuşunca pek üstüne düşmemişti forumda anlatıyordu yaptıklarını.
Zaten son zamanlarda burada o türler çoğaldı dikkat edin derim,eğer illa buradan,siteden bir alışveriş gerçekleştirecekseniz ya yüz yüze yada birşey alıcaksanız,kapıda ödemeli isteyin o kişiden.
İlla önce para sonra, köfte derse çok güvenmeyin derim.

Çok kararlı olursanız da güvenilir alışveriş sitelerinden yada herkesin bildiği e-ticaret sitelerinden kartlı işlemle yapın.
Sahibinden de get var gg de de o tarz da var zaten diğer magzaları olan büyük firmaların bölümündede sorun çıkmaz.
Bunların dışına çıktığınız zaman,adı sanı bilinmeyen sitelerden alışveriş yaparsanız %70 başınız ağrıyabiliyor.
Tabi oralardanda sorun çıkmaması için kapıda ödemeli tercih ederseniz bir sorun yaşamazsınız.
Umduğunuz ürün gelmezse geri gönderebiliyorsunuz,almayıp.

Tam tersi kapida odeme kadar guvenilmez birsey yok ptt kapida ödeme ile ilgili google a bak neler göreceksin:o

Geçmiş olsun kardesim umarım paranı alırsın

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Tam tersi kapida odeme kadar guvenilmez birsey yok ptt kapida ödeme ile ilgili google a bak neler göreceksin:o

Geçmiş olsun kardesim umarım paranı alırsın
Daha kargoyu açmadan,parayı kargo görevlisine verenler varsa onlar alışveriş yapmasın daha iyi.
Siz kapı ödemeli alıyorsanız içinde ne olduğunu öğrenmeden direk parayı görevliye verirmisiniz?
Öyle yapan varsa zaten taş gönderseler almış olur,eğer kargo görevlisi açtırmam falan derse,sizde almayın bu kadar kolay.
Tabi ama hiç unutmam geçen ay falandı birisi kapıda ödemeli almış daha kargo görevlisi paketiniz var demeden bu kişi hemen parayı bir anda attı,kargoyu açmayı bırak poşetteki yazıya bile bakmadan kaçtı.
Haklarınızı bilmiyorsanız öğrenmeniz lazım sonuçta,bilmeyipte şu yanlışı yaptım bunları rezil ediceğim deseniz ne olur ki?
Daha baştan o hatayı yapmayacaksınız ki sonrada bir sorun çıkmasın karşınıza.

Yaklaşık 20 kez kapıda ödemeli alışveriş yaptım bilmediğim firmadan başka bir kargo firmasıyla gelmişti.
Geldiğinde kargocu yok açtırmam falan dedi,bende parayı ödeyemem kusurabakma al o zaman diyip verdim.
Sonrada peki açabilirsiniz dedi,içinden parasını ödeyeceğim ürün çıktı bir sorunda olmadı öylelikle.
Dediğim gibi araştırmadan içine bakmadan ne olduğunu bilmeden direk alırsanız,sonra sorun çıkarsa başım yandı demeyin zaten sorun olmasına sebep kendiniz oluyorsunuz öylelikle,başınız ağrıyor boş yere.

Üst Alt