Tam tersi kapida odeme kadar guvenilmez birsey yok ptt kapida ödeme ile ilgili google a bak neler göreceksin
Geçmiş olsun kardesim umarım paranı alırsın
Daha kargoyu açmadan,parayı kargo görevlisine verenler varsa onlar alışveriş yapmasın daha iyi.
Siz kapı ödemeli alıyorsanız içinde ne olduğunu öğrenmeden direk parayı görevliye verirmisiniz?
Öyle yapan varsa zaten taş gönderseler almış olur,eğer kargo görevlisi açtırmam falan derse,sizde almayın bu kadar kolay.
Tabi ama hiç unutmam geçen ay falandı birisi kapıda ödemeli almış daha kargo görevlisi paketiniz var demeden bu kişi hemen parayı bir anda attı,kargoyu açmayı bırak poşetteki yazıya bile bakmadan kaçtı.
Haklarınızı bilmiyorsanız öğrenmeniz lazım sonuçta,bilmeyipte şu yanlışı yaptım bunları rezil ediceğim deseniz ne olur ki?
Daha baştan o hatayı yapmayacaksınız ki sonrada bir sorun çıkmasın karşınıza.
Yaklaşık 20 kez kapıda ödemeli alışveriş yaptım bilmediğim firmadan başka bir kargo firmasıyla gelmişti.
Geldiğinde kargocu yok açtırmam falan dedi,bende parayı ödeyemem kusurabakma al o zaman diyip verdim.
Sonrada peki açabilirsiniz dedi,içinden parasını ödeyeceğim ürün çıktı bir sorunda olmadı öylelikle.
Dediğim gibi araştırmadan içine bakmadan ne olduğunu bilmeden direk alırsanız,sonra sorun çıkarsa başım yandı demeyin zaten sorun olmasına sebep kendiniz oluyorsunuz öylelikle,başınız ağrıyor boş yere.