2,5" plm hdd kılıfı - adata n005 16 gb bellek - blade 4 gb bellek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
2,5" plm hdd kılıfı - adata n005 16 gb bellek - blade 4 gb bellek
merhabalar ,
plm hdd 2,5" kılıfı - 9.90tl
sandisk blade 4 gb - 8 tl
adata - n005 3.0 - 16 gb - 40 tl SATILDI

ürünleri deneme amaçlı kutularından açıp bilgisayarda test ettim. bir merak uğruna aldım ama daha yüksek boyutlu hdd alacağım ve aralık 2011 de askere gideceğim için ihtiyacım olmayacağından satmak istedim .... bellekler orjinal faturaları vardır. ve sattığım fiyatların üstüne almıştım . alıcılar konya dan olursa deneyerek ve görerek alabilirler ... hemde kargo eklenmemiş olur .... türkiye nin her yerine gönderilir ...

saygılar...
selman güleç
konya

hdd çantası bu sitedeki üründür ...

resimlerini 3g ile girdiğim için yükleyemedim. adsl olan binamıza geçtiğimde onlarıda yüklerim ...

ozlergun

Üye
Merhaba,

elinizde Adata N005 16GB USB bellek hala duruyor mu? Ayrıca belleği nereden aldınız?

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar,
ürün duruyor . electroworld mağazasından almıştım. şu an tam tarihini bilemiyorum ama ramazan bayramının 3.günü almıştım sanırım yanlış hatırlamıyorsam. bir anlık gaza gelip almıştım o günlük. ancak 500 gb 3.0 usb hdd alınca da elimde duruyor. hb de bulamadım tedarik edilemiyordu o zaman aradığımda. bunu vista da ready boost (sanırım böyle yazılıyor) olarak kullanmayı düşünüyorum kıyamazsam ... 49.90 tl ye almıştım fiyatı ...

ozlergun

Üye
Eğer üründe herhangi bir problem yoksa almak isterim. Ben İzmir'de oturuyorum (ne yazık ki profilimi bir türlü değiştiremiyorum, şehir hala Eskişehir gözüküyor ), bu nedenle kargoyla göndermeniz güzel olur. Nasıl yapalım?

ozlergun

Üye
Ayrıca, ürünün fotosunu da ekleyebilir misiniz?

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Ayrıca, ürünün fotosunu da ekleyebilir misiniz?

ürün bizim yazlık evde olunca bunun için resimleri ekleyemiyorum 3g ile orada girince kota çok yükseliyor. eğer orada fotoğrafını çekmeyi unutmazsam adsl olan binamızda yüklerim resimlerini . bu yüzden mesajlara bazen cevap veremeyebiliyorum ... kullanmadığım içinde resmini çekebilmek içinde yanımda olmuyor o an. resmini çektiğim an yüklerim ...

saygılar...
selman
konya

ozlergun

Üye
Tamam, ama siz uygun olduğunda yanınıza alın. Ben size parayı gönderirim, siz de kargo ile yollarsınız. Üründe herhangi bir sıkıntı var mı? Arada çalışmamak gibi...

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Tamam, ama siz uygun olduğunda yanınıza alın. Ben size parayı gönderirim, siz de kargo ile yollarsınız. Üründe herhangi bir sıkıntı var mı? Arada çalışmamak gibi...

ürünü bir kere bilgisayara takıp çıkardıktan sonra kaldırdım. boyu biraz büyük gelmişti o an laptopta hareketli olarak kullanmak istediğimde belki ileride kullanırım diye kaldırmıştım. faturası var. şimdi ne desem yalan olur. kul yapısı şimdi çalışır derim ileride arızası çıkar ben doğruyu söylememiş olurum. faturası yanımda ürünü fazla kullanmadım. birde bu ürünlerin kapağı çıkabiliyor. bunu bütün forumlarda alan kullanıcılar söylüyorlar.neden böyle üretildiler bunu bilemiyorum. bunu da söyleyim de biliyorsunuzdur belkide ama hatırlamışken de iletiyim. gg üyesiyim. kullanıcı adım "selmangulec" buradaki ile aynıdır.

gg den bir ürün aldım. ödemeyi yaptım ama satıcı ve üründe ortada yok. gg yönetimle para yada ürünü alabilmek için ömür veriyorum bu bedenden. kafam bir rahatlasın bu yönde stresli olduğum için de resimleri çekmeye zaman olmuyor.gg de de ilan açarım eğer parayı hemen göndermem derseniz . hani içim rahat etsin derseniz oda olur . biraz komisyon da giriyor ama buda olabilir... bunlara girmeden resimleri hallediyim. belki ondan sonr alıp almamaya karar verirsiniz...

saygılar...
selman

ozlergun

Üye
Siz ürünü bir alıp deneyin eğer problem yoksa, bana iletişim bilgilerinizi, hesap numaranızı gönderin. Gerisini hallederiz. Daha sonra ne olacağı konusunda kimseyi sorumlu tutmam. Kapak ve ısınma ile ilgili yorumları biliyorum. Dediğim gibi çalışan ve orjinal ürün benim istediğim. Siz test edin ondan sonra haberleşelim. gg'ye gerek yok.

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Siz ürünü bir alıp deneyin eğer problem yoksa, bana iletişim bilgilerinizi, hesap numaranızı gönderin. Gerisini hallederiz. Daha sonra ne olacağı konusunda kimseyi sorumlu tutmam. Kapak ve ısınma ile ilgili yorumları biliyorum. Dediğim gibi çalışan ve orjinal ürün benim istediğim. Siz test edin ondan sonra haberleşelim. gg'ye gerek yok.

merhabalar,
ürün resimleri ve bilgisayardaki görünen resimlerini printscreen ile de ekledim.ayrıca fatura da ekte vardır .

saygılar...
selman güleç
konya

ozlergun

Üye
Merhaba,
Fotoları gördüm, teşekkür ederim. Daha önce sormuştum, ürünü tekrar denediniz mi? Şu an çalışıyorsa, alım işlemlerini başlatabiliriz. Bana hesap numaranızı yollayın, ben de iletişim bilgilerimi size yollarım. e-mail adresim: [email protected]
İyi günerl dilerim,
Özler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...