Sandisk cruzer Back-up 16 GB - flash bellek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
Sandisk cruzer Back-up 16 GB - flash bellek
merhabalar ,
sandisk cruzer backup 16 gb flash bellek ürünümü ihtiyaç fazlası olması nedeniyle satılıktır. 500gb usb hdd aldığım için elimde olan bellekleri satıyorum. Elimde olan 16 gb adata n005 belleğide bu site aracılığı ile sattım ve alıcısına gönderilmiştir. ilanlarım içinden bakabilirsiniz...

sandisk 16 gb backup bellek : 40 tl düşünüyorum.... teknosa dan alınmıştır . satış fişi de yanında gönderilecektir... kutusu açıldığı için sıfır değildir ancak sıfır kadar temiz ve sadece 1-2 kez denemek için kullanmıştım.

-maxell football 4 gb
-verbatim store ngo mini 4 gb
-verbatim clip atac 4 gb
-toshiba asagri siyah 8 gb
-kingston g3 16 gb
-saddisk blade 4 gb
-sandisk slice 4gb
-sandisk edge 4 gb
-verbatim pinstripe 4 gb
-corsair flash voyager 4 gb
-corsair voyager mini 4 gb
-transcend v 33 - 4 gb
-transcend jf500 - 4 gb
-sony 4gb -kızaklı
-philips vivid 4 gb döner kapaklı
-adata c003 - 8 gb
-adata c802 - 4 gb
-lexar jumpdrive - 4gb
-hi level - 4 gb
-lexar fırefly - 4 gb
-verbatim store n-go sürgülü mavi 4 gb
-hp v210w -metal - 4 gb

ayrıca bu ürünlerimde vardır....

saygılarımla
selman güleç
konya

Pckopat*

Pckopat*

Üye
ihtiyac fazlasi oldugu icin satiyorum diosun ama teknosanin deposundaki flash kadar flashin var daha once 500 gb yi 4 lük flashlarlami tamamladinda smdi 500 lük hdd aldn satiyosn merak ediyorum ben o sozune inanmadim sahsen... eminim diger okuyanlarda inanmayacaktr nese hayirli satislar...

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ,
bunları ben ileri bir zaman için kolleksiyon olarak biriktirmek için almıştım. 500gb usb hdd yide nt mağazasından 124 tl ye aldım. resmini çekip hemen buraya koyarım . flash bellekleri sırf bir heves için almıştım ileride satışları kalkar elimde kolleksiyon olarak tutarım diye ama hem askerlik hemde maddi sıkışıklıktan dolayı satmak istiyorum. başka bir nedenim yok . merak ve ürünleri kendim bloğum için birebir test etmek için mağazalardan almıştım. hdd donanımın faturasını bulamadım acil. yarın onuda buraya koyarım. Yalan söyleyemem, hesap gününden korkarım. ( burada bir insan yalan söyledi diyelim misal kimse anlamadı. ancak hesap gününde mizan kurulacak işte o zaman yaptıkları sorulacaktır. işte bu yüzden korkarım. (nereden bileceğiz diyenler olabiliyor yalan söylemem dediğinin doğru olduğunu diye söyleyen olursa. yaptıklarımızı bilen ve gören var ... Rabbim şahit ) resimleri acil olarak çektim ... eğer gene inanmam denirse faturasını da aldığm hdd nin buraya koyarım... kaybolmasın diye garanti vb. için kutusuna koymuştum onuda bulurum....

gg sitede bir ürün görmüştüm . bu arada tam para bulamayınca bu ürünleri satıyım. gelince askerden gene kolleksiyon yapmak istersem alırım diye düşünüp ilan açmıştım. yazdıklarımda keskinlikle bir kelime bile yalan yoktur.... bu sitede kontör vercem diye parasını aldıktan sonra kaybolan kullanıcılar çok görüyorum. ancak bende yalan yoktur... genede para göndermem diyenlere gg den de ilan açabilirim ... resimleri gösteririm . gg de ilan açarım bakarsın beğenirsen onaylanır beğenmezsen onaylamazsın ....

Pckopat*

Pckopat*

Üye
kardesm tmm ben bu aciklamandan sonra inandm benm flashm vardi media marktin dogum gunnde yani 23 eylulde almstm 16 gb sandisk normal fiyatini bilmyrm ama ben 25 e almstm fisi hala duruyor ama 2 gun once okulda dusurdum ve baya uzuldm smdi flasha ihtiyacm var ve 30 tl param var tmm dersen pm at istedgn hesabina parani yatirirm ya da ptt den gonderrm

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
kardesm tmm ben bu aciklamandan sonra inandm benm flashm vardi media marktin dogum gunnde yani 23 eylulde almstm 16 gb sandisk normal fiyatini bilmyrm ama ben 25 e almstm fisi hala duruyor ama 2 gun once okulda dusurdum ve baya uzuldm smdi flasha ihtiyacm var ve 30 tl param var tmm dersen pm at istedgn hesabina parani yatirirm ya da ptt den gonderrm

zaten verdiğim fiyattan 9.90 tl indirim yaptım... 49.90tl ye almıştım. fişini de göndereceğim yanında alan olursa... 25 tl ye 8 gb zor veririler önce bile flasların fiyatı pahalıydı bildiğim kadarı ile.

-16 aralık 2009 tarihinde açılmış bir ilan fiyatı 65 tl ye ozaman satıldığı hakkında;
SANDISK 16GB Ultra Backup U3 Usb Bellek SDCZ40-016G-E12 65 TL

yani değdiğim gibi önce çok pahalıydı bu ürünler diğerleri de dahil tüm bellekler... aldığım zaman teknosa da indirim nedeniyle 49.90 tlye almıştım o fiyatlara düşmüş sanırım. siz aldığınızda belki iyi bir indirim olmuş olabilir çok iyi fiyata almışsınız...

edit:
22 mart 2010 tarihinde de 59 vatan bilgisayarda 23 mart 2010 tarihinde 71 tl ye yükseldiği yazılmış...

8 gb olanın sadece ilanı nı gördüm vatan bilgisayarda o yıllarda bile 8 gb 53 tl den satılıyormuş...

ben bile inanamadım. bu kadar yükseğe satıldığına .... sadece bilgi vermek için bunları ekledim. malın fiyatı yükselsdin gibi düşüncem yok alan alır almayan almaz... kimseye zorla aldıramayız zaten ....

saygılar...
selman
konya

Pckopat*

Pckopat*

Üye
pm attm haci sana cvp...

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar,
pm atmyı sanırım unutmuşum .... fiyat konusunda birşey yapamam. 40 tl ... üniv. de görüşelim demişsiniz sanırım ama selçuk üniv. çok sık gelemiyorum ama oraya uğrarsam telefon açarım. mezun olduğum için fazla da artık gitmiyorum oraya .... 30 tl teklif etmişsiniz ama kurtarmaz... ama belki daha uygun satan vardır....

saygılar...
selman

Pckopat*

Pckopat*

Üye
hala satilmadigina gore 40 fazla gelmis selman kardesim dedigim gibi 30 dersen yarin aliyim grs...

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ,
teknosa da aldıktan sonra 2-3 defa deneme amaçlı kulandım. zaten orjinal üründür. fişini de yanında getiririm. yanında birşey gelmiyor ürünün . kutusunu açtığım için sıfır diyemem ama deneme amaçlı bir anlık heves için alınmış bir üründür. kutusuna koyup diğer belleklerin içinde bekliyor. hiçbir problemi yoktur. kul yapısı ben fazla kullanmadım ama ileride arızası çıkar mı bunu bilemem . bu cihazın bir backup özelliği var ayrıbir tuşlu. ancak diğer birçok modeli isterseniz daha uygun bile bulursun. garantisiz çakma yada orjinal olmayan ürünlerden tabiki değildir. tüm belleklerle kutulayıp kaldırdım onları içinden bulursam fotosunu çekip buraya koyarım. resimlerine de bakarsınız.

ürünüm bu linkteki ürünün aynısıdır. kullandınız mı bilmiyorum ama biliyorsunuzdur belkide ...

diğer ürün satanlar gibi iyice kullanıp , çizip yıpratıp ihtiyaç kalmayınca satılan ürün değil , üzerinde zaten belli olacaktır hiç kullanılmadığı. önceki sattığım belleği kullanadan hiçbir sorun çıkmadı . umarım bu üründe de memnun olursunuz.

kutu içerik:
-sandisk backup -16 gb cihaz
-kasa fişi teknosa
-kutusu (gerçi yırtık ama cihazı koruyor... )

saygılar...
selman güleç
konya

selmangulec

selmangulec

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar ,
sandisk backup ürünün resimlerini ekledim... ilan günceldir... satıştadır ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt